Jag vill av hela mitt hjärta tacka Åsa och Richard. Att ni föreslog att vi kunde ha ceremonin hemma, och att ni gjorde allt för att vi skulle få det precis så som vi önskade, betyder mer än ord k... もっと見る
企業が回答しました
Bra personal. Lungt och trevligt bemötande. Kunnig personal.
企業が回答しました
På grund av en utlandsresa som inte kunde uppskjutas, måste begravningen ordnas med kort varsel. Som nära vän till den avlidna och även begravningsförrättare är jag mycket tacksam över att Fonus mycke... もっと見る
企業が回答しました
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Trädgårdsgatan25, 52102, Falköping, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag vill av hela mitt hjärta tacka Åsa och Richard.
Att ni föreslog att vi kunde ha ceremonin hemma, och att ni gjorde allt för att vi skulle få det precis så som vi önskade, betyder mer än ord kan beskriva.
Tusen tack för att ni tänkte utanför boxen, för att ni mötte oss med respekt, värme, professionalism och omsorg. Det var, och är fortfarande, helt ovärderligt.
Måtte alla få bli mötta av människor som er i en svår och krävande tid i livet.
TACK!

Fonus - Falköping からの回答
Vi fick en fin kontakt med er personal Jenny
och hon följde upp kontakten under hela processen
och var en utmärkt värd vid minneshögtiden i kyrkan

Fonus - Falköping からの回答
Jenny Carlsson på Fonus i Falköping skötte allt med vår begravning perfekt! Vi är väldigt nöjda!

Fonus - Falköping からの回答
Fantastiskt fint bemötande och guidning i en svår situation. Kan varmt rekomenderas!

Fonus - Falköping からの回答
Omtänksam och tog sig tid, då min mamma hade lite svårt att ta in allt.

Fonus - Falköping からの回答
Fantastisk bemötande och ett stort stöd i sorgearbetet

Fonus - Falköping からの回答
Trevligt bemötande. Lättillgängligt. Fin återkoppling efter begravningen. Det kändes personligt och omtänksamt.

Fonus - Falköping からの回答
Från första kontakten så kändes det bara rätt. Personalen fixade allt.

Fonus - Falköping からの回答
Personligt möte där det känndes som vi anhöriga och fonus representanter är som en familj.

Fonus - Falköping からの回答
Ett varmt och proffsigt bemötande genom hela processen. Vi kände oss väl omhändertagna och sedda det kändes fint och viktigt i en stund som denna.
Stort tack till Jenny på Fonus i Falköping för allt.

Fonus - Falköping からの回答
I en svår tid där vi drabbats av flera dödsfall under en kort tid har vi alltid funnit tryggheten hos Jenny på Fonus i Falköping. Vi har blivit mötta med värme, omtänksamhet och respekt i en svår tid. Vi har blivit lyssnade på och vi har känt ett otroligt stöd i alla svåra val som måste göras när någon nära går bort. Rekommenderar verkligen Jenny på Fonus i Falköping.

Fonus - Falköping からの回答
Ett fantastiskt bemötande i en enormt sorglig och svår tid. Andreas och Jenny gjorde att vi kände oss i varma trygga händer genom hela processen. Kan varmt rekommendera Fonus Falköping!

Fonus - Falköping からの回答
Ett fantastiskt bra mottagande och skötsel av hela begravningen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。