Fonus - Lidköping レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Östra Hamnen 5, 53132 Lidköping, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ett fantastiskt bemötande i samtalen kring önskemål om ceremonin. Officianten var engagerad och berättade med inlevelse om olika händelser som berörde oss. Fina minnen fick vi vilket är gott att ha i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lätt att få kontakt. Respektfullt bemötande och flexibel utifrån vad jag hade för önskemål kring begravningsceremonin. Fick snabba svar i kontakten inför ceremonin, och en avstämning per telefon dagen... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jag upplevde att vi blev bemötta på ett lugnt och respektfullt sätt. Fick bra information både muntligt och i skrift. Vi fick den tid vi behövde och upplevde ingen stress. Barnen uppskattade boken so... もっと見る

企業情報

1. 葬儀場

当該企業による記述

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

• Östra Hamnen 5, 53132, Lidköping, スウェーデン

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,710

レビューを書く

Underbar personal

Underbar personal, bemötandet och den stadiga kontakten.

2026年3月11日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Jenny, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

5つ星のうち5の評価

Allt var vackert och fint

Allt var vackert och fint, välordnat.

2026年1月7日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Ann-Charlotte, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Bemötande

Bemötandet, som är så viktigt i svåra stunder, var professionellt och kändes omhändertagande.

2026年1月12日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Thomas! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med hjälpen du fått. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Omhändertagande

Hjälpsamma. Såg till att jag förstod

2025年12月8日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Birgitta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

5つ星のうち5の評価

I denna tunga stund är det viktigt att…

I denna tunga stund är det viktigt att få professionell hjälp.Bemötande och värme är också viktigt.

2025年11月2日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Jan. Stort tack för ditt omdöme och för dina fina ord.
Vi vet verkligen hur viktigt det är med stöttning och hjälp i livets svåraste stunder och vi är väldigt tacksamma att ha fått ditt förtroende.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bra samarbete!

Lätt att få kontakt. Respektfullt bemötande och flexibel utifrån vad jag hade för önskemål kring begravningsceremonin. Fick snabba svar i kontakten inför ceremonin, och en avstämning per telefon dagen innan.

2025年9月26日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Anita, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

En fin känsla

Redan vid planeringen av ceremonin blev vi bra bemötta på Fonus begravningsbyrå i Lidköping. Själva ceremonin, som hölls av Sarah, var jättefin i Ljusets kapell. (AC hade varit bra. Det blev väldigt varmt med alla människor och tända ljus)
De gånger jag varit i kontakt så har det alltid varit ett vänligt bemötande och allt har fungerat hur bra som helst.

2025年8月1日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Marie. Varma tack för ditt fina omdöme och för dina fina ord. Det gör oss väldigt glada att ni känner er så nöjda med oss. Jag ska hälsa vidare att ni uppskattade Sarahs hjälp vid ceremonin. Tack för din återkoppling även om lokalen. Det är väldigt värdefullt för oss att veta vad ni tyckte.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

5つ星のうち4の評価

Jag upplevde att vi blev bemötta på ett…

Barnen uppskattade boken som de fick.

2025年6月9日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Christina, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

5つ星のうち5の評価

Trevligt bemötande och bra service.

Trevligt bemötande och bra kontakt samt god service.

2025年6月1日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Örjan. Stort tack för ditt omdöme och för dina fina ord.
Det betyder mycket att höra att du upplevt ett fint bemötande och god hjälp hos oss i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Trevligt och kunnigt bemötande

Trevligt och kunnigt bemötande

2025年5月14日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Åsa, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Tummen upp för Sarah

Vi var mycket nöjda. Det är inte alltid lätt att hantera människor i sorg. Sarah, på Fonus i Lidköping, visade både omtanke och inkännande i hela processen. Tack!

2025年4月14日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Annika Sjöholm, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, väl förberett och genomtänkt. Vi kände oss väldigt trygga och nöjda.

2025年2月20日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Marina, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

5つ星のうち5の評価

Fantastisk och mycket hjälpsam personal

Personalen är mycket proffsig och behjälplig. Kan rekommendera starkt detta begravningsbyrå.

2024年12月16日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Meliha, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, David på Fonus

5つ星のうち3の評価

Var god se svar i undersökningen.

Var god se svar i undersökningen.

2024年12月4日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Zandra, tack för att du lämnar ett omdöme här på Trustpilot. Det hjälper andra kunder att se hur du har upplevt oss som företag. Den andra undersökningen du hänvisar till är vår interna kundundersökning som hjälper oss att se hur vi ska fortsätta att förbättra oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Allt fungerade utmärkt.

2024年11月7日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Lennart ! Stort och varmt tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Fint bemötande

Fint bemötande, tillgänglig och inlyssnande.

2024年10月28日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Pernilla. Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack! Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Mycket hjålpsamms

Mycket bra bemötande och otroligt hjälpsamma

2024年9月16日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Gunilla, Stort och varmt tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

5つ星のうち5の評価

Väldigt fint bemötande och hjälp

Fick snabbt hjälp, fint bemötande och omhändertagande, är mycket nöjd

2024年8月18日

Fonus - Lidköping からの回答

Hej Kristina, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。