レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En webshop som de alle burde vÊre: - brugervenlig hjemmeside som altid fungerer. - super service - hurtig levering Vi er trofaste kunder, vh. Rikke og Jakob

Super nemt at bestille og utrolig hurtig levering og til en absolut favorabel pris. Hunden elsker foderet og det er fÞrste gang at vi oplever dette. Tidligere har vi fodret med acana, hike, hills og o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et godt foder ogsÃ¥ til problemhunde Har engelske pointere og de er svÊre at holde huld pÃ¥ i jagtsÊsonen. Den ene er ovenikÞbet allergiker. Efter mange foderforsÞg skiftede jeg til formel1foder og... もっず芋る

SÞren er en absolut kompetent mand, som VED hvad han taler om. Min kone og jeg nyder hans bundÊrlige tilgang til tingene. Hjemmesiden er let, overskuelig og nem at handle pÃ¥ og varerne kom pÃ¥ den... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores mål er at vÊre det sted på nettet, hvor du nemmest og hurtigst kan kÞbe kvalitetsfoder og tilskud til din hund. Og få det til den bedste pris. Vi er specialiseret i at sÊlge VAKS hundefoder og Kronch Lakseolie og Godbidder fra den danske producent Henne Pet Food.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har bestilt to gange uden problemer

Mine hunde elsker jeres laks olie og mad, super hurtig levering

2021幎1月19日

Hej Noon

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det betyder meget for os at vi kan levere god service og at vi har foder og lakseolie som dine hunde elsker!

Annelise / formel1foder.dk

Gode produkter og super hurtig levering. Rigtig tilfreds og hunden er glad.
5 stjerner herfra!

2021幎1月17日

formel1foder からの回答

Tak for en herlig fem-stjernet anmeldelse. Hvor er det godt at også din hund og du er glad for foderet!

super venlig behandling

super venlig behandling, gode råd og vejledning, samt hurtig levering.

2021幎1月17日

formel1foder からの回答

Hej Bente - Tak for din positive anmeldelse. Betyder alt for os, at vi kan ramme plet med den vejledning vi giver dig som kunde. At du også kan lide vores service og hurtig levering er bare skÞnt.
Annelise

Gode produkter og perfekt service😊

2021幎1月4日

formel1foder からの回答

Hej Helle - 1000tak for din din anmeldelse og anbefaling. Det betyder rigtig meget for mig at vi kan levere de rigtige produkter som hundene trives med. Og selvfÞlgelig at du sÊtter pris på vores service.
formel1foder.dk

Virkelig hurtig levering og god

Virkelig hurtig levering og god kunderådgivning!

2020幎12月17日

Hej Tina,
Mange tak for stjernerne og den positive anmeldelse. Det er dejligt at du fÞler, vi rammer plet med vores vejledning.

Mange hilsner
formel1foder.dk

3 gange levering uden problemer :)

2020幎12月17日

Hej Egon,
Tak for din anmeldelse - vi tager aldrig vores kunder for givet, men håber selvfÞlgelig at du vil handle mere hos os i fremtiden!
formel1foder.dk

Super god foder godt for fordÞjelsen og

Super god foder godt for fordÞjelsen og hundene er vilde med det og rigtig go service, der var gået hul på den ene pose de sendte en ny med det samme uden omkostninger

2020幎9月18日

formel1foder からの回答

Tusind tak for den positive anmeldelse. Det er dejligt at hundene kan lide foderet og at du kan se at det er godt for dem. SelvfÞlgelig skal du have en ny sÊk når der er en transportskade. Skulle bare mangle.

Super foder

Super foder, som hunden elsker, og fantastisk kundeservice (vejledning, svartid etc.)! 👌🏻

2020幎5月25日

formel1foder からの回答

Tusind tak for den positive anmeldelse!

LÊkkert foder

LÊkkert foder , som mine katte og hunde elsker.
Super hurtig levering..!!
Jeg er vild med , at sÊkkene er uden en masse reklame, det gÞr prisen på produktet meget rimelig..:)

2020幎3月4日