Anicura Gistrup er altid klar til at besvare mine spÞrgsmÃ¥l og tjekke min shih tzus Þjne, nÃ¥r jeg er paranoid om, hvorvidt der er sÃ¥r igen :-) Gizmo er altid glad for at trÊde ind ad dÞren og har inge... ãã£ãšèŠã
Michi og jeg var inde ved Thomas, og det blev jeg meget glad for, fordi jeg ved han er blandt toppen af de bedste dyrlÊger i DK.
Jeg anbefaler Anicura Gistrup til alle jeg kender ogsÃ¥ hunde ejer som jeg mÞder. Jeres Dyrehospital er trygt og hele personalet super professionelle dygtige samt fantastisk overfor mig og mine hund... ãã£ãšèŠã
Venligt og kompetent personale. Var til 12 ugers undersÞgelse/vaccination med min hvalp - BjÞrn. DyrlÊgen havde masser af godbidder, sÃ¥ BjÞrn fandt sig bÃ¥de i vaccinationer og negleklip. God dialo... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dyrehospital for smådyr.
Sagavej 10, 9260, Gistrup, ãã³ããŒã¯
- gistrup@anicura.dk
- www.anicura.dk/gistrup-dyrehospital
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Michi og jeg var inde ved Thomas
Altid god behandling af min hund og duâŠ
Altid god behandling af min hund og du du kan altid få svar hvis du er i tvivl om noget
Tryg håndtering og god professionel rådgivning
Anicura Gistrup er altid klar til at besvare mine spÞrgsmål og tjekke min shih tzus Þjne, når jeg er paranoid om, hvorvidt der er sår igen :-) Gizmo er altid glad for at trÊde ind ad dÞren og har ingen skrupler med at blive efterladt hos pigerne, selvom han er blevet opereret flere gange. Altid en god og tryg oplevelse :-)
Andet
Andet - (skriv gerne hvad)
Da vi havde akut brug for dyrlÊge til vores hund, her i ferien, var i sÞde at tage ham ind, selvom vi ikke bruger jer normal. Rigtig sÞd dyrlÊge som hurtig kunne berolige os med at det ikke var så alvorligt som vi troede.
Mvhâºïž
Bliver altid mÞdt af venligt, roligt og kompetent personale.
Altid positivt at komme i klinikken. Bliver altid mÞdt af venligt og smilende personale, som tager sig godt af min lille hund.
SÞdt og imÞdekommende personale.
SÞdt og imÞdekommende personale. Mange godbidder og rigtig tryg atmosfÊre for min hund.
Venlig og rolig dyrlÊge
Venlig og rolig dyrlÊge, som tog sig tid til at tilse vores kat på hendes prÊmisser.
God vejledning og tryghed
God service og meget venlig personaletâŠ
God service og meget venlig personalet og hurtig betjening
ImÞdekommende personale
ImÞdekommende personale, hÞj faglighed og på dyrenes premisser.
Venlig og imÞdekommende personale
Venlig og imÞdekommende personale. Rolig omgivelser og kompetent rådgivning samt behandling.
Venlig og smilende modtagelse.
Venlig og smilende modtagelse.
Så man fÞler sig godt tilpas,når man kommer der.
Det var trygt og informativt at besÞgeâŠ
Det var trygt og informativt at besÞge AniCura for både min hund og mig. Jeg fÞlte, at der blev taget grundigt hånd om min hunds helbred og velvÊre, og der blev lyttet til, hvad jeg selv havde observeret.
Altid fantastisk og professioneltâŠ
Altid fantastisk og professionelt personale. Er tryg nÃ¥r jeg afleverer min skÞnne lille hund hos dem, nÃ¥r hun skal have renset tÊnder eller igennem en operation. Ved de altid passer godt pÃ¥ hende og hun glÊder sig til at komme pÃ¥ besÞg hos dem. Selv negleklip er en fest, nÃ¥r bare hun fÃ¥r love til at hilse pÃ¥ dem alle og isÊr Limit og Yatzy (2 af klinikkens hunde)ðâ€ïž
Tryghed
Trygt at aflevere hunden hos jer, altid professionelle og venlige, så min varmeste anbefaling
Altid god service og gode mulighederâŠ
Altid god service og gode muligheder for en hurtig aftale.
Et trykt sted.