レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hidde heeft ons prima geholpen. Onze vraag was best complex ivm een aanpassing aan de fiets. Daar werd voldoende tijd voor gemaakt. Uiteindelijk voor een showmodel gekozen omdat we die gelijk mee kond... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

2 fietsen ingeruild voor 2 nieuwe. Redelijke prijs gekregen voor onze "oude"fietsen. Verkoper Boaz heeft ons prima geholpen niks opgedrongen en had prima de tijd voor ons. Al met al een goede er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag een prachtig fiets gekocht van een super vriendelijke medewerker. Ramon Ventura kwam bij mij thuis, had twee hele mooie stoere Forza’s bij zich. Heel kundig en technisch bekwaam. Ik vond het h... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車修理店

圓該䌁業による蚘述

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ondanks dat Leroy het druk had zijn we

Ondanks dat Leroy het druk had zijn we goed geholpen. We hebben hierdoor 2 schitterende fietsen bij hem gekocht.
Dus kort gezegd, hele goede service, vriendelijk geholpen en ik beveel zeker deze winkel aan

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie ondanks de drukte goed geholpen zijn door Leroy. Service en persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, dus het is geweldig dat dit zo is ervaren.

Heel veel plezier gewenst met jullie twee schitterende fietsen en bedankt voor het vertrouwen én de aanbeveling!

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend fijn geholpen in de showroom

Ontzettend fijn geholpen in de showroom door Boaz! Fijn bedrijf en denken super fijn mee over de verschillende mogelijkheden! We kunnen niet wachten om onze eerste kilometers te gaan maken op onze nieuwe e-bikes!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze enthousiaste review!
Wat leuk om te horen dat jullie zo fijn zijn geholpen door Boaz in de showroom. We vinden het belangrijk om echt mee te denken, dus mooi dat jullie dat zo hebben ervaren.

Geniet van jullie nieuwe e-bikes en alvast heel veel veilige en plezierige kilometers samen gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

De service is perfect en ondanks dat

De service is perfect en ondanks dat het druk was probeerde Leroy toch nog zijn service voor te zetten. Gewoon echt top en ook zeker goed geholpen

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat jullie de service als perfect hebben ervaren. Ook op drukke momenten doen we altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus geweldig dat dit zo is overgekomen.

We geven de complimenten zeker door aan Leroy. Veel plezier gewenst met jullie fiets en bedankt voor het vertrouwen!

Fijn geholpen door Ramon Ventura

Fijn geholpen door Ramon Ventura. 2 nieuwe fietsen gekocht voor een prima prijs.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Ramon Ventura u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met uw nieuwe fietsen en de prijs. We wensen u veel veilige en plezierige fietskilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Goed gesprek gehad met ramon en nu

Goed gesprek gehad met ramon en nu wachten op de prachtige fiets

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een goed gesprek heeft gehad met Ramon. Nu is het aftellen begonnen naar uw prachtige nieuwe fiets! We wensen u alvast heel veel plezier ermee.

Fijne hulp

Vandaag Ramon aan de deur gehad. Fijne hulp gehad. Mooie fiets uitgekozen voor onze dochter.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat Ramon u goed heeft kunnen helpen en dat jullie een mooie fiets voor uw dochter hebben uitgekozen. We wensen haar heel veel veilige en plezierige fietskilometers toe!

5぀星のうち5の評䟡

Roland is een top verkoper vriendelijk

Roland is een top verkoper vriendelijk en weet waar de over praat. Forza fietsen zijn uitstekende fietsen

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over Roland en onze fietsen. We geven uw complimenten natuurlijk aan hem door. Veel plezier gewenst met uw Forza fiets en bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Prettig contact met verkoper Ramon

Prettig contact met verkoper Ramon. Heel goed aanbod en tevreden over de snelheid tussen bestelling en levering. Fijn de service aan huis!

2026幎4月29日

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u prettig contact heeft gehad met Ramon en tevreden bent over ons aanbod, de snelle levering en onze service aan huis. We geven uw complimenten graag aan Ramon door. Veel plezier gewenst met uw nieuwe fiets!

5぀星のうち5の評䟡

Dennis is Erg meedenkend en goede

Dennis is Erg meedenkend en goede adviezen erg fijn! Erg blij met de uitgekozen fiets! Echt professioneel. Een echte aanrader!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat Dennis u goed heeft kunnen helpen met passend advies en het meedenken tijdens de keuze van uw fiets. We geven uw complimenten met plezier aan hem door. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe fiets en bedankt voor de aanbeveling!

1e indruk heel positief

1e indruk heel positief. Er wordt snel gereageerd door het bedrijf, telefonisch contact. Zelfs komen ze met de fiets waar je interesse in hebt bij je thuis.
Vriendelijk.

Nu hopen dat na levering van de fiets de klantvriendelijkheid blijft. ( heb een heel.slechte ervaring met een online fietsenzaak.. voorlopig ziet het er bij Forza heel goed uit 100% anders!)

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Forza! Fijn om te horen dat u de eerste indruk als zo positief ervaart en onze persoonlijke service waardeert. We begrijpen heel goed dat een eerdere slechte ervaring extra spannend maakt. Daarom doen we ons best om niet alleen vóór, maar ook ná levering dezelfde klantvriendelijkheid en service te blijven bieden. Veel plezier alvast met uw nieuwe fiets!

5぀星のうち5の評䟡

Na een teleurstelling van de levering

Na een teleurstelling van de levering van onze Forza fietsen heeft Roland het opgepakt en de volgende dag tot volle tevredenheid opgelost. Chappo!
Zijn nu heel blij met onze fietsen.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat Roland het snel heeft opgepakt en naar volle tevredenheid heeft opgelost. Uiteraard vinden we het jammer dat de levering in eerste instantie teleurstellend verliep, maar des te mooier dat u nu volop geniet van uw Forza fietsen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Heel goed geholpen door Leroy

Heel goed geholpen door Leroy. ( locatie woerden) Heel vriendelijk aardig en attent. Professioneel en we kregen goed advies. Komen zeker weer terug.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat Leroy jullie in Woerden zo goed heeft geholpen. Vriendelijk, attent én professioneel advies, dat is precies waar we naar streven

Superleuk om te lezen dat jullie zeker weer terugkomen. Jullie zijn van harte welkom! Heel veel plezier gewenst met jullie fiets(en) en vele mooie kilometers!

Aankoop 2 elektrische fietsen bij Forza Woerden

Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste vertrouwen dat we straks 2 degelijke fietsen hebben voor een mooie prijs.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze mooie review! 😊
Wat leuk om te horen dat jullie in Woerden zo goed zijn geholpen door Xander en Leroy.
Duidelijke uitleg over de fietsen, service en verzekering vinden we erg belangrijk, dus mooi dat dit zo prettig is ervaren.

En twee elektrische fietsen voor een mooie prijs afspreken
 dat klinkt als een geslaagde deal. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie straks veel plezier gaan beleven aan jullie nieuwe Forza fietsen. Alvast heel veel veilige en comfortabele kilometers gewenst!

5぀星のうち4の評䟡

Blij met de aankoop van onze nieuwe fietsen

Wij zijn vandaag geholpen door Boaz. Een vriendelijke verkoper. Hij kon ons duidelijk uitleg geven over de fietsen en wist ons goed te helpen.

Wij zijn erg blij met de aankoop van onze nieuwe fietsen!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat Boaz jullie zo goed heeft kunnen helpen met duidelijke uitleg en passend advies. Een nieuwe fiets uitzoeken is natuurlijk extra leuk als alles rustig en helder wordt uitgelegd 🚲

Geweldig dat jullie zo blij zijn met de aankoop van jullie nieuwe fietsen! Heel veel plezier en vele mooie kilometers gewenst samen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Roland is bij ons thuis geweest voor

Roland is bij ons thuis geweest voor een adviesgesprek over de Forza fietsen. Een zeer vriendelijke verkoper met veel kennis van zaken en een fijne, no-nonsense aanpak. Hij nam rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk hebben we samen een mooie deal kunnen sluiten.

Wij komen van Stella af en zijn nu overgestapt naar Forza. Tot nu toe voelt dat als een hele goede stap. Dankzij de prettige service en het vertrouwen dat Roland uitstraalde, kijken wij met een goed gevoel terug op het hele traject. Zeker een aanrader!

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze prachtige review!
Wat fijn om te horen dat jullie het adviesgesprek met Roland zo prettig hebben ervaren. Zijn rustige, no-nonsense aanpak en het meedenken met de klant zijn precies waar we voor staan. Mooi dat jullie alle tijd kregen om een wel overwogen keuze te maken.

En dan de overstap van Stella naar Forza,dat is natuurlijk extra bijzonder! Geweldig om te horen dat dit voor jullie als een goede stap voelt en dat jullie met een goed gevoel terugkijken op het hele traject. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe Forza fietsen!

Enthousiaste verkoper

Was aan het zoeken naar een nieuwe fiets en vroeg brochure aan. Vlak daarna kreeg ik een belletje van Forza fietsen dat er iemand langs kon komen.
Daar stond Ronald voor de deur een zeer enthousiaste en vriendelijke man die alles zeer goed en duidelijk uitlegde. Gelijk proef kunnen rijden op div fietsen
Even daarna nog verder uitleg gehad en gelijk een deal gesloten voor een nieuwe forza fiets

2026幎5月7日

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze geweldige review! 😊
Wat leuk om te horen dat een brochureaanvraag uiteindelijk heeft geleid tot een nieuwe Forza fiets . Soms kan het snel gaan als de juiste fiets ineens voor je neus staat .

Fijn dat Ronald alles duidelijk heeft uitgelegd en dat je direct verschillende modellen kon uitproberen. Enthousiasme werkt blijkbaar aanstekelijk. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe Forza fiets en vele mooie kilometers!

Nieuwe transportfiets.

Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en overleg gehd. Helemaal top. Nu in afwachting van mijn nieuwe fiets.
Vriendelijke groet, Beatrix Sangers Doetinchem

2026幎5月1日

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor deze mooie review, Beatrix!
Wat fijn om te horen dat de proefrit aan huis zo goed is bevallen en dat je een mooie nieuwe transportfiets hebt kunnen uitzoeken. En natuurlijk extra leuk dat ook de inruil van je andere transportfiets goed geregeld kon worden

Fijn dat je de service, het overleg en de hulp als prettig hebt ervaren. Nu nog heel even geduld, en dan lekker genieten van je nieuwe fiets. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag is Joas langs geweest.

Vandaag is Joas langs geweest.
Snel, vriendelijk en accuraat geholpen.
Hierdoor een fiets aangeschaft.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat Joas je snel, vriendelijk en accuraat heeft kunnen helpen. Soms heb je gewoon meteen een goed gevoel bij een fiets én bij het advies.

Geweldig dat dit heeft geleid tot de aanschaf van een nieuwe fiets. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Goed geholpen door Xander en Leroy in

Goed geholpen door Xander en Leroy in Woerden.

Supergeholpen jongens dankjulliewel.

Forza Fietsen からの回答

Bedankt voor jullie leuke review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Xander en Leroy in Woerden. We geven jullie compliment met plezier aan ze door!

Blijkbaar was het teamwork daar goed op orde.
Heel veel plezier gewenst met jullie fiets(en) en vele mooie kilometers!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。