Hidde heeft ons prima geholpen. Onze vraag was best complex ivm een aanpassing aan de fiets. Daar werd voldoende tijd voor gemaakt. Uiteindelijk voor een showmodel gekozen omdat we die gelijk mee kond... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
2 fietsen ingeruild voor 2 nieuwe. Redelijke prijs gekregen voor onze "oude"fietsen. Verkoper Boaz heeft ons prima geholpen niks opgedrongen en had prima de tijd voor ons. Al met al een goede er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vandaag een prachtig fiets gekocht van een super vriendelijke medewerker. Ramon Ventura kwam bij mij thuis, had twee hele mooie stoere Forzaâs bij zich. Heel kundig en technisch bekwaam. Ik vond het h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vandaag in Eindhoven voor onze dochterâŠ
Vandaag in Eindhoven voor onze dochter voor een fiets gaan kijken. We zijn geholpen door Dennis. Vriendelijke en goede service. Alle tijd om de opties samen te bekijken en bespreken. Een tevreden klant.

Perfect geholpen !ð
Wij vonden de verkoper erg vriendelijk en niet opdringerig. We hebben ook een goede prijs gekregen voor onze inruil e-bikes. We kunnen niet wachten tot ze begin juni afgeleverd worden..erg blij mee!ð

Deskundige service aan huis
Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren we nog niet van plan om direct een keuze te maken, maar na een goed voorstel met een mooie inruil voor onze oude fietsen zijn we er snel uitgekomen en hebben we 2 Forza fietsen gekocht. We kunnen niet wachten tot ze bezorgd gaan worden. Heel fijn en vriendelijk geholpen door Roland!

Forza Fietsen ããã®åç
We zijn erg tevreden over onze ervaringâŠ
We zijn erg tevreden over onze ervaring met Forza Fietsen. Goed geholpen door Joas: vriendelijk, rustig in het contact en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Wat voor ons vooral prettig was, is dat je de fietsen gewoon thuis kunt uitproberen. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker en persoonlijker. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en service.

Forza Fietsen heeft het!
Van top tot teen uitleg en interessante fietsen op maat voor je uitgemeten. Een hele vriendelijke service en niet te vergeten gezellig praatje tussen de bezigheden door. Kilometers maak ik met Forza een gemak en plezier van! Als dat geen slogan is! Ik mag het dan ook graag aanbevelen! Roland je bent een topper! ððœââïžððŸ

Hele fijne service!
Ik had niet gedacht dat een service aan huis ook betaalbaar kon zijn! Daar nieuw niet in mijn budget zat zocht ik een gebruikte. Ben supergoed en heel vriendelijk geholpen door Roland v.d. Kolk van Forza! Kennis van zaken en geduldig met het uitzoeken van de juiste fiets. Ik kijk erg uit naar de aflevering van de fietsð€

Aankoop Fietsen
Een wagen met diverse fietsen bij zich , we konden beginnen. Prima uitleg ,fijn proef gereden en diverse aanpassingen gedaan.Uiteindelijk een deal gesloten en zijn super tevreden.!!

Super geholpen door leroy
Super geholpen door leroy!
Onze 3e fiets gekocht weer bij leroy hele familie blij! Leroy bedankt voor alles en misschien tot te volgende.
Leroy is echt een aanrader, denkt mee en ondersteund met alles. Voelt nergens als verkopen maar gezellig op de koffie bij een aardige jongen.

Forza Fietsen ããã®åç
Fijne winkel, goede uitleg!
We zijn goed geholpen door Mathijs, hij nam de tijd voor ons, heeft alles netjes uitgelegd en mede daardoor hebben we bij hem een mooie nieuwe fiets gekocht!

Heel tevreden
Na 6 jaar opnieuw voor een Forza fiets gekozen, in het filiaal Woerden.
Bijzonder behulpzame medewerkerâŠLeroy, die ons goed advies heeft gegeven over de gekozen fiets, topðð»
Na proefritje was ik om en daarna was de koop rond met als resultaat een hele goede deal!
Nu wachten op de nieuwe fiets ð

Vandaag bij Forza fietsen in NunspeetâŠ
Vandaag bij Forza fietsen in Nunspeet geweest.
We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen door Boaz.

Forza Fietsen ããã®åç
Na bestelling van brochure kwam DennisâŠ
Na bestelling van brochure kwam Dennis op afspraak fietsen laten uitproberen. Een geslaagde onderneming, die uitmondde in aanschaf van twee nieuwe Forza fietsen. Wist alle vragen die we hadden te beantwoorden.

Forza Fietsen ããã®åç
Heel leuk geholpen door de verkoperâŠ
Heel leuk geholpen door de verkoper ramen ventura. Een mooie fiets aangeschaft.

Prima service van Boaz.
Prima service van Boaz.
We zijn blij met de aangeschafte fiets. (een Bologna) Mooie inruil op de oude fiets (Toscane)
Ik rij nu 5 jaar met met veel plezier op een Essence.

Forza Fietsen ããã®åç
Super geholpen door leroy in woerden
Super geholpen door leroy in woerden, lekkere koffie en een mooie fiets gekocht.
Leroy bedankt

Forza Fietsen ããã®åç
Goede service van leroy en hele goeieâŠ
Goede service van leroy en hele goeie koffie, bedankt voor het meedenken.

Joas is langs geweest
Joas is langs geweest, vriendelijke jonge man.
De 2e fiets die we bij Forza hebben gekocht.
Zeer tevreden

Goede voorlichting en duidelijkeâŠ
Goede voorlichting en duidelijke uitleg. Vriendelijke verkoper. Dennis.

Goeie ervaring met JOAS
Hadden een afspraak met Forza fietsen, netjes op tijd kwam Joas langs.
Nette verschijning , goeie babbel en er niet omheen draaien.
Konden goed zaken doen en kwam betrouwbaar over.
Als de fietsen net zo betrouwbaar zijn ,zijn wij dik tevreden.

Forza Fietsen ããã®åç
Joas is bij ons langs geweest voor eenâŠ
Joas is bij ons langs geweest voor een fiets met een zeer lage instap waar we lang naar gezocht hebben. Het model Essenze was hét model waar we naar zochten en hij heeft ons daarbij uitstekend geholpen. Ook de inruil van de oude (nog bijna nieuwe) fiets is naar tevredenheid verlopen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ