Besteld; een lens-adapter voor M42 naar Nikon F. Na ontvangst bleek het glas beschadigd, zwarte kit aan binnenzijde glas en de beloofde werking om een M42 lens te gebruiken op mijn Nikon camera, niet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wij hebben een achtergrond systeem gekocht vorige week. Zij hebben hem niet verzonden en zonder enige informatie en excuses de bestelling geannuleerd en de betaling teruggestort op onze rekening.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gister begin middag de Canon EF 70-200L F4 lens besteld via de website. Ben erg te spreken over de snelle afhandeling, communicatie en verzending. In de COVID-19 tijd, waar we nu in zitten, had ik ver... ãã£ãšèŠã
FotoShopAalten is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf gevestigd in de Achterhoek. Wij leveren een compleet assortiment op het gebied van digitalefotografie. Wij zijn met name sterk in de kleine artikelen die u niet zo makkelijk vindt bij de grote l
Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS, Aalten, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Heel soms raken er bestellingen zoek bij TNT. Helaas betrof het juist een bestelling voor mij. Daar wordt bij FotoShop Aalten niet moeilijk over gedaan. Na een korte mail-wisseling werd het bestelde artikel een tweede verzonden. Het ging weliswaar om een klein bedrag (zonder verzendkosten), maar desondanks; heel attent hiervoor. Complimenten!
Super goed bedrijf
Nog nooit problemen gehad
Bestellen en binnen 3 dagen de spullen netjes verpakt in huis ... TOP-TOP-TOP kan niet anders zeggem
Vorig jaar een fototas besteld hier, goede ervaring. Kreeg ook een mooie prijs voor een accu. Nog steeds superblij mee!

FotoShop Aalten ããã®åç
I've ordered a remote release shutter, It didn't work despite changing the battery, I've sent an email and received a short, dry response to send it to them but no estimate time of repair/delivery, and no return label, so I'd have to cover the cost of sending it back when I already spent money on delivery. Not very respectful.

FotoShop Aalten ããã®åç
zeer snel en correct geleverd, ook zeer degelijk verpakt. Topservice :-)
snel voordelig en past perfect goede kwaliteit
Wij hebben bij de aankoop van een statief een uitgebreide uitleg gekregen.
Mijn bestelling werd helemaal zoals het hoort afgehandeld. Direct een bevestigingsmail, een uurtje later een bericht van verzending en de volgende dag had ik het bestelde binnen, goed verpakt. Prima dus.
Ik vond een super zeldzame lens adaptor tegen een super zachte prijs! En het item lag de volgende dag al in de bus! Top!
Op 20 april heb ik een verloopring besteld voor mijn cameralens. Step-up van 46 naar 52 mm. Op 22 april ontvangen. Gratis geleverd! Prima service en zeer goede kwaliteit.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã