レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie over wanneer de Photobooth wordt gebracht en gehaald. Ondanks het winterse weer werd de photobooth op tijd geleverd. Ook het ophalen was op de afgesproken tijd. Vriendelijk geholpe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg tevreden over deze fotobooth! Contact via de mail is snel, een eigen aangepast fotokaartje, optijd klaargezet op locatie. Voor elke foto worden er twee kaartjes geprint. Na een week ook alle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een fantastische ervaring! Alles netjes klaargezet en de volgende dag opgehaald. Gasten en wij zelf hebben veel gebruik gemaakt wat meer dan 700 strips heeft opgeleverd. Na betaling hadden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via Google bij Fotosnap terecht gekomen, gechat met de klantenservice en uiteindelijk was alles super snel geregeld! Ze hadden een super mooie foto strip ontworpen speciaal voor de bruiloft! Alles... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業むベント サヌビス
  2. ゚ンタヌテむナヌ
  3. ブラむダル カメラマン

圓該䌁業による蚘述

Photobooth verhuur! Unieke foto belevenissen voor jong en oud! Online direct een prijsopgave #Bruiloft #Feest #Zakelijk #Maatwerk #Fotomarketing

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Echte aanrader!!

Was onwijs leuk om een photobooth op ons feest te hebben! Tijdens het feest was er een hoop lol ivm het maken van de, als maar gekker wordende, foto's. Daarbij komen de fysieke foto's gelijk uit het apparaat rollen en die zorgen voor een geweldige blijvende herinnering!!

2025幎3月8日

Aanrader!

Alles is volgend de afspraak op tijd opgezet en de volgende dag weer opgehaald. Dat ging via de feestlocatie, dus daar hoefden wij ons niet mee te bemoeien, top! De gasten en wij hebben genoten van de foto's!!

2025幎2月17日
5぀星のうち5の評䟡

Positief! onmisbaar op je feestje.

Van te voren was er duidelijk en vriendelijk contact via de mail over de fotobooth. De fotobooth werd geïnstalleerd afgeleverd. De flitser bleek niet helemaal goed afgesteld te zijn maar dit hebben we zelf makkelijk aan kunnen passen.
De fotobooth was echt een grote toevoeging voor het feest. De hele avond hebben gasten hier met veel plezier foto's staan maken. Heel leuk om je eigen stripje hierdoor bij vrienden op de socials tegen te komen. De volgende dag is de booth weer opgehaald, we hebben er verder geen werk aan gehad. Top voor elkaar!

2025幎1月4日
5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een goede ervaring gehad met dit

Ik heb een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Wanneer ik vragen had kon ik zo vaak als ik wou een mail sturen en reageerde ze er op. De fotobooth zelf was heel fijn en was makkelijk te gebruiken en maakte leuke foto’s. Ik zou het zeker aanraden als je een groot feest geeft. Ook bij het leveren en instellen van de fotobooth was het personeel vriendelijk en legde duidelijk uit hoe het werkte.

2024幎11月25日
5぀星のうち4の評䟡

Prima service

De photo booth spiegel was een succes en kwaliteit foto's - zowel uitgeprint als digitaal - was prima. Ook het plaatsen en ophalen is goed geregeld

Puntjes van aandacht:
- zou fijn zijn als er wat richtlijnen bijgeleverd zouden zijn qua plaatsing en soort achtergrond. Nu stond de spiegel iets te ver waardoor de achtergrond te klein was. We hadden een te lichte achtergrond gekozen
- Mensen kijken allemaal naar de aftelvisuals op de spiegel maar de camera zit bovenin waardoor veel mensen naar beneden kijken.

2024幎11月11日

Blij met fotosnap

De fotosnap camera werd netjes op tijd gebracht en geïnstalleerd. We kregen duidelijke uitleg over de werking en tips voor gebruik. De gasten van ons feest hebben veel lol gehad met de camera en props. Het gastenboek met ingeplakte fotostrips is voor ons een prachtig aandenken!

2024幎10月28日
5぀星のうち5の評䟡

Geweldige toevoeging aan het feest!

Alles qua levering werd met de locatie geregeld waardoor wij onbezorgd aankwamen en de fotobooth stond al!
Uiteindelijk hoe later de avond werd hoe leuker de foto’s, een leuke toevoeging voor een goed feest! Iets leuks mee voor de gasten en een mooie herinnering voor het bruidspaar!

2024幎10月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス