Frankiespizza レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Straight up forfærdeligt. Larve i mad for 200 kr buffet, det eneste man får i retur er en ekstra gratis sodavand ikke penge eller en undskyldning. Det er sidste gang vi tager 25 mand herind📉📉📉👎👎�... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Virkelig skuffende oplevelse på Frankies i Aarhus. Min veninde og jeg havde bestilt bord til kl. 19.30 og havde glædet os rigtig meget til en hyggelig aften med god pizza i de ellers hy... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte en “Wine n’ Dine me” gennem Wolt fra Frankies, Grønnegade, København. Udover at det tog 1 time og 20 minutter at få leveret vores mad 400 meter, så var maden også helt igennem kold da vi modt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Supergod pizza men desværre har personalet hverken oversigt eller styr på noget som helst. Drikkevarerne kom efter vi fik vores mad…efter vi havde rykket for det tre gange. Personalet var tydelig for... もっと見る

企業情報

1. イタリア料理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vores pizza joint tilbyder stenovsbagte pizzaer med et spændende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust. Vi har også glutenfri bund som alternativ, og så har vi skønne side ord...

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13件

レビューを書く

Frankies på strøget
Jeg prøvede Frankies på strøget med stor skuffelse. Jeg bestilte en Pizza margarita, med kylling på. Da jeg fik pizzaen var der 4 stykker små kylling på?? for det første var de smagsløse, for det andet kan det ikke passe at man betaler 25 ekstra kroner for 4 små stykker kylling på 1 cm. hver. Stor skuffelse må jeg sige...

2022年12月20日

Hej Zahra,

Tak for din anmeldelse og tiden du har brugt på at dele din oplevelse.

Jeg beklager at vi i første omgang ikke formåede at ramme plet og at pizzaerne ikke levede op til dine eller vores forventninger.

Dog er jeg rigtig glad for, at personalet løste det på aftenen og kompenserede jer med 50%.

Du ønskes en god jul.

Frankies, Emma

5つ星のうち1の評価

Starter v booking af bord

plejer aldrig at skrive negativt men denne såkaldte Restaurant på Strøget er desværre en nødvendighed for at andre ikke kommer ud for at bruge mange penge på så dårlige pizzaer
Starter v booking af bord, får ingen bekræftelse på den og må derfor ringe og få bekræftet. Ankommer til et IKKE hyggeligt sted, anvises til er bord hvir der hver gang døren går op kommer den vildeste kuldebro ind. Der er opsat en varmeblæser men tjeneren ka ik få den til at virke og at ved at rive skabet med da hun vil flytte på den. Vi får, efter vi har påført is jakker pga der er så koldt pga døren, bestilt mad og drikke. Vi får hurtigt 4 glas m is i og må så pænt vente på selve drikkevare som vi får 8 min efter og surprice er isterninger næste smeltet. Vi får så efter lang ventetid pizzaer, eller to af os gjorde da tjener havde glemt en pizza samt glemt tilkøb af kød på den ene pizza der var kommet .. så de må vente yderligere 10 min men vi der har fået må gå igang m at spise for at vores mad ik bliver kold. Min pizza mangler fyld og der er et helt område hvor der hverken ost eller fyld på men tørt brød. Det er ikke noget jeg kan anbefale og den dyreste pizza jeg har betalt for som på INGEN måde var pengene værd. ØV

2022年12月16日

Hej Mette,
Tusind tak for din feedback. Jeg er meget ked af at I har haft en ærgerlig oplevelse hos Frankies. Har du mulighed for at sende jeres feedback til stroeget@frankiespizza.dk? Så kan vi her håndtere din henvendelse på bedste vis. Jeg håber på at høre fra dig. Bedste hilsner, Sascha, Frankies Pizza

5つ星のうち1の評価

Slatten pizza og ikke pengene værd

2022年11月30日

Hej Louis,
Tusind tak for din feedback. Jeg er meget ked af at I har haft en ærgerlig oplevelse hos Frankies. Har du mulighed for at sende jeres feedback til Frankies@frankiespizza.dk? Så kan vi her håndtere din henvendelse på bedste vis. Jeg håber på at høre fra dig. Bedste hilsner, Sascha, Frankies Pizza

Æv og ad!

1. Der var så vanvittigt koldt, at vi aldrig fik jakken af
2. Det tog 40 minutter at lave tre pizzaer, selv om der kun var tre andre gæster, da vi ankom - vi kom for sent til næste aftale
3. Pizzaerne var kolde og kedelige. Virkelig kolde. Og virkelig kedelige
4. Der svømmede skidt rundt i karaflen med vand. Og ikke et eneste af fire glas var rent
5. Jeg har aldrig skrevet en negativ anmeldelse af en restaurant før. Så når Frankies på Strøget bliver de første, er det fordi, det er en direkte elendig restaurant. Overvejer fortsat både anmeldelse til Fødevarestyrelsen og Arbejdstilsynet. De unge piger gik jo i t-shirt, selv om temperaturen må have været omkring 17-18 grader.

2022年12月10日

Hej Marie,

Jonas, Frankies Pizza

5つ星のうち2の評価

Lækre pizzaer, men bondefangeri..

Vi forsøgte fire personer at downloade Frankies nye app for at få 20% på vores bestilling på syv pizzaer med levering. Ingen af os kunne komme igennem, så vi ringede til kundeservice og fik at vide, at vi kunne få de 20%, hvis vi kom ned og hentede pizzaerne. Da vi i forvejen havde brugt 15-30 min på at prøve at bestille og ikke komme igennem, var der ikke lige stemning for at skulle hente syv pizzaer på cyklen, så vi måtte bestille igennem Wolt til fuld pris. Det er vidst det, som man kalder bondefangeri, så de fik flere mennesker til at downloade deres app og bestille til fuld pris. Win, win for virksomheden, men VIRKELIG dårlig kundeservice. Pizzaerne var dog rigtig lækre - så derfor de to stjerner i stedet for 0. Jeg ville dog vælge en anden virksomhed en anden gang, som rent faktisk holder hvad de lover og ikke snyder deres kunder.

2022年12月1日

Frankies på strøget
gode drinks og gode pizzaer, Emilie E var simpelthen så flink, imødekommende og venlig, den helt perfekte tjener, overfor os 4 piger der skulle holde fødselsdag og havde bestilt feast, så trods vente tiden til vores bord var lidt længere end forventet, har vi valgt at give 5 stjerner alligvel.

2022年12月2日

Nul stjerner!

Nul stjerner!! Frankies Østerbro. Bestilte pizzaer på deres hjemmeside til levering kl.18.40, som aldrig kom. Efter at have brugt 30 min på at komme igennem til dem, afviste de først da ekspedienten ikke mente at de overhovedet leverede pizzaer. Efter at have talt med sin chef fandt hun ud af at de gjorde de så alligevel (ja tak - vi bestilte jo på deres hjemmeside!!), men de kunne ikke hjælpe os, da det var deres underleverandør som leverer pizzaer, som ikke var kommet og det var jo ikke deres ansvar ifølge ekspedienten! Efter mange diskussioner fik vi hende endelig til at sørge for at vi fik pengene igen og så måtte vi jo finde på noget andet at spise lige før børnene skulle i seng. Simpelthen så dårlig service og ingen kundeforståelse fra ekspedienten.

2022年11月29日
5つ星のうち2の評価

Vi fik almen service men ikke noget…

Vi fik almen service men ikke noget udover det sædvanlige i forhold til prisen. Vi kom med højt humør men måtte vente 30 min før, at der kom noget på bordet med en forbestilling på 2 timers all you can eat. Udover det var der ekstrem lang ventetid på vores drikkevarer som der betales godt for.
Der sad en medarbejder ved bordet ved siden af og brokkede sig højlydt over service og tempoet. Dette både generede men også påvirkede selskabet som skabte en negativ stemning i forhold til etablissementet.

Overordnet var vi virkelig utilfredse med hele det setup vi mødte. Fyldte borde overalt hvor man nærmest ikke kunne gå på toilettet uden at gå direkte ind i andre selskaber.

2022年11月12日

Hej Maja,

Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse, det virker som om at travlheden tog overhånd denne aften. Jeg vil dog rigtig gerne høre yderligere om hvad der gik galt. Hvis du har lyst, ser jeg gerne at du skriver in til os på frankies@frankiespizza.dk, så vi sammen kan finde ud af hvordan vi kan gøre det godt igen :)

In Crust We Trust
Oliver, Frankies Pizza

Spild af penge

Det var simpelthen den sløjeste omgang dej med topping vi har prøvet! 3 pizzaer til 400 kroner og vi blev hverken mætte eller tilfredsstillet. Selv hvidløgsolien der kostede 5 kroner lignede silikone.

I får 1 stjerne for de 3 slikkepinde vi nu har liggende. Seriøst en sørgelig oplevelse.

Frankies Odense

2022年11月9日

Hej Emma,

Jeg er ked af at høre om jeres ærgerlige oplevelse på Frankies Odense.

Vi ønsker bestemt ikke at vores gæster skal gå herfra på denne måde, og er meget interesseret i at høre hvor det gik galt.

Hvis du har tid og lyst må du meget gerne uddybe din oplevelse til: odense@frankiespizza.dk Vi vil super gerne finde ud af hvordan vi kan gøre det godt igen!

In Crust We Trust
Oliver, Frankies Odense

Frankies Odense, meget dårlige pizzaer

Frankies Odense:
Små og dårlig pizza. Alt, alt for lidt ost, og generelt smager de bare dårlig. Aldrig mere!
De gode anmeldelser herinde må være fake, det kan simpelthen ikke passe man synes jeres pizzaer smager godt..

2022年11月7日

Hej Fabrice,

Vi beklager meget, at vores pizzaer ikke faldt i din smag. Personligt er vi selv ellevilde over dem, så derfor vil jeg rigtig gerne høre nærmere om din oplevelse, så vi kan finde ud af hvad der gik galt. Hvis du har tid og lyst, så må du meget gerne henvende dig på: frankies@frankiespizza.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig

De bedste hilsner,
Oliver, Frankies Pizza

Nul stjerner for pizzaerne

Frankies i Hellerup.
Vi giver én stjerne for den fine Brooklyn øl, og én stjerne for den høflige betjening.
Nul stjerner for pizzaerne - de var kolde, bløde og ikke særligt velsmagende, og vores teenager spurgte bagefter om han ikke måtte få en frost pizza for den var bedre.
Nul stjerner for bestikket - der var madrester på mere end halvdelen af det bestik vi fik, og der var også madrester på en kniv og en gaffel af det bestik vi fik i stedet.
Tjeneren var ked af at høre om vores oplevelse og tog drikkevarerne af regningen, så i det mindste kom vi alt i alt ikke til at betale mere end vi ville have betalt på det lokale pizzaria, som jeg dog alligevel ville have foretrukket.

2022年10月29日

Hej Ulrik,

Vi håber meget på at høre fra jer 😊

Mange hilsner
Amalie, Frankies Hellerup

Klamt bestik, kold mad, 40 min. ventetid

Det tog 40 minutter for den første pizza at komme til vores bord. Vi sad to mennesker og havde bestilt en pizza hver. Den første blev henter i et mærkeligt rum(man kunne se det fra der hvor vi sad) den ankom kold og osten var derfor blevet helt til gummi. Vi spurgte tjenerne om hvor de blev af, de tilbød os en gratis lemonade, dejligt, men det er ikke det bi bestilte. De havde glemt at lave den anden pizza, så der fik yderlige 20 minutter før den kom.

Bestikket. Beskikket var der rester af mad på, sindsygt dårlig førstehåndsindtryk, også vildt ulækkert. Vask dem nu ordentlig!
Føj føj føj.
Dårlig oplevelse

2022年7月15日

Hej Matt,

Tusind tak for din feedback. Jeg er meget ked af at I har haft en ærgerlig oplevelse hos Frankies. Har du mulighed for at sende jeres feedback til frankies@frankies.dk? Så kan vi her håndtere jeres henvendelse på bedste vis - vi vil rigtig gerne find en god løsning sammen. Vi håber på at høre fra jer.

Ida

Dårlig pizza

Rigtig fin betjening, men virkelig dårlige pizzaer. Bunden var helt blød og gennemfugtede det papir, der lå under, så det gik i stykker, når man skar. Derudover lå osten i et par større klumper. Virkelig skuffende.

2022年10月17日

Kære Annette,

Tak for din feedback fra dit besøg hos FRANKIES. Vi bestræber os altid på at blive dygtigere til vort arbejde, og her har din tilbagemelding stor betydning for os.

Jeg beklager meget at pizzaerne var dårlige og dermed ikke levede op til forventningerne. Det er naturligvis meget beklageligt.

Jeg håber at alle vores gæster føler at de kan tage kontakt til personalet i restauranten, hvis der er noget I ikke er tilfredse med, så de kan rette op på det med det samme. En anden gang, skal du være mere end velkommen til at tage fat i os på aftenen, hvis vi ikke rammer fuldstændigt plet, så vi kan løse det sammen. 😊

Fantastisk oplevelse!

Havde fornyligt et besøg på Frankies. Jeg synes at stemningen var helt fantastisk og pizzaerne lever op til forventninger. Skøn oplevelse!

2022年10月14日

Kære Mikkel,

Tak for din dejlige feedback fra dit besøg hos FRANKIES.

Vi er rigtig glade for, at I nød middagen 😊

Jeg giver dine pæne ord videre til personalet, der vil modtage dem med et stort smil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen på en af vores restauranter.

Mangel på professionelle tjenere

Maden smagte dejligt.
Men tjenerene var virkelig uprofessionelle.
De var ikke til at komme i kontakt med.
Glemte hvad vi havde bestil. Glemte os. Og havde ikk styr på om vi havde bestilt eller ej

2022年10月15日

Hej Christian,

Tusind tak for din feedback. Jeg er meget ked af at I har haft en ærgerlig oplevelse på vores restaurant. Har du mulighed for at sende jeres feedback til frankies@frankies.dk? Så kan vi her håndtere jeres henvendelse på bedste vis - vi vil rigtig gerne find en god løsning sammen. Vi håber på at høre fra jer.

Nanna, Frankies Pizza

Frankies i Hellerup

Frankies i Hellerup
Perfekt pizza serveret af imødekommende personale. Oplevelsen var meget positiv og det var i hyggelige omgivelser :)

2022年10月15日

Hej Trine,

Hvor er det vidunderligt at høre om jeres god oplevelse hos Frankies Hellerup. Jeg vil straks give jeres søde ord videre til personalet - det vil de blive så glad for at høre!

Vi håber snart at få lov at byde jer velkommen igen :)

Nanna, Frankies Pizza

Verdens langsomste pizza

Vi var 8 personer på Frankies Østerbro igår, hvor vi havde bord kl 17:15 - som vi troede var i god tid inden fodbold i Parken kl 19. Efter ca. 15 min fik vi bestilt drikkevare og Pizza, men herefter var det som om vi blev glemt. Drikkevarerne kom efter ca. 30 min, mens Pizzaerne først kom på bordet kl 18:35 - 1 time om at lave 8 relativt ordinære pizzaer virker helt absurd. Vi nåede ikke kampstarten, hvilket heller ikke bidrog til at få en god oplevelse.

2022年10月8日

Hej Kasper,

Siff, Frankies Pizza

5つ星のうち5の評価

Odense afd, et besøg værd.

Var på Frankies i Odense i lørdags. SÅ søde og service minded personale, skal man lede længe efter. Maden kom efter 15 min, trods der var helt fyldt og vi var heldige, at få plads. Maden var rigtig god og desserten var til 6 stjerner. Kl 21 dæmpede de lyset lidt og skruede lidt op for musikken. Super fed oplevelse og folk var virkelig i godt humør. Kommer helt sikkert igen.

2022年10月1日

Hej Steen,

Hvor er det vidunderligt at høre om jeres god oplevelse hos Frankies Odense. Jeg vil straks give jeres søde ord videre til personalet - det vil de blive så glad for at høre!

Vi håber snart at få lov at byde jer velkommen igen :)

Siff, Frankies Pizza

Trustpilot エクスペリエンス