レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde booket bord pÃ¥ forhÃ¥nd, men da vi ankom til restauranten, var der total forvirring. Personalet kunne ikke finde min reservation i systemet, selvom jeg viste dem den bekrÊftelse, jeg ha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Idag var pÃ¥ Fratelli i Odense med mit barnebarn og jeg,vi bestille en STOR TOMAHAWK STEAK.699,-maden blev serveret,og til min store skuffelse var intet varmt jeg pÃ¥peger dette til tjeneren og hun kom... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige holdt min runde fÞdselsdag pÃ¥ Fratelli i Haderslev. Det var en udsÞgt fin oplevelse! Meget venligt personale/chef. Maden var MEGET velsmagende og serveret som Þnsket. Alle mine gÊster gav ud... もっず芋る

Super lÊkkert mad! Vi blev betjent af Camilla, og servicen var i top – sÞd, jordnÊr og virkelig imÞdekommende. Det var fÞrste gang, jeg har smagt hjemmelavet italiensk lasagne, og den var fantast... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店

圓該䌁業による蚘述

Ristorante Fratelli er en autentisk italiensk restaurant i Haderslev, Kolding, SÞnderborg & Odense – med fokus pÃ¥ de gode kvalitetsrÃ¥varer og den hyggelige stemning.

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

166件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 17に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Det var Fratelli i SÞnderborg d 11/10

Det var Fratelli i SÞnderborg d 11/10 Min veninde havde bestillt pizza to go. Ved en fejl var bestillingen ikke gået igennem. Alt andet personale på nÊr det jeg vil betegne som ansvarshavende eller overtjener var hjÊlpsomme og flinke. Men den ansvarshavende viste meget tydeligt at det hele var meget uvelkommen og irriterende. Han rullede ikke fysisk ned Þjnene mendet var tydeligt st han gjorde det indeni. Han pointerede at jeg stod i vejen ( selvom jeg flere gange spurgte hvor jeg skulle gÞre af mig selv)han var overhÞflig mod en gruppe mennesker der havde reserveret bord og var fint påklÊdt. Jeg var klÊdt i almindelig jeans og bluse. De reklamerer jo med too go så det kan ikke komme bag på ham at nogen står og venter. Jeg fÞlte mig meget uvelkommen og kommer nok ikke i restauranten mere selvom pizzaen smagte godt.

2025幎10月11日

Fratelli i Nordborg Resort er et besÞg vÊrd

Fratelli i Nordborg Resort er et besÞg vÊrd! Flot restaurant med udsigt over vandet og Pier.
Betjeningen er i top og maden var udsÞgt. Vi fik Moules frites. Restauranten er ikke blot for resortets gÊster men er åben for alle. Den er vÊrd at kÞre en omvej for at besÞge.

2025幎10月5日

Top lÊkkert sted!

Top lÊkkert sted, har bestilt utallige gange take-away i SÞnderborg og spist mange gange derinde.
Super service, meget venligt personale og de kan huske dig efter få gange.
SÞnderborgs bedste pizzaer!!

2025幎9月26日
自発的なレビュヌ

Hvis du vil have italiensk mad, så gå videre

Hvis du vil have italiensk mad, så gå videre og find en anden restaurant i Odense😬
Total smaglÞs oplevelse. Forretten var italiensk charcuteri, der bestod af ananas, vindruer, cherrytomat, oliven, syltede rÞdlÞg, der var så syrlige så de var uspiselige, 2 forskellige italienske pÞlser, en masse grÞn salat og lidt ost.Jeg fik lasagne, ved ikke hvor tomatsovsen blev af. Da vi gjorde tjeneren opmÊrksom på at det ikke smagte af noget, var svaret at ifÞlge kÞkkenet var det den bedste italienske ret de har, behÞver jeg at sige mere. Alt skal ikke vÊre negativt, vores vin var fantastisk.

2025幎9月5日

En kÊmpe skuffelse

Vi har netop hentet take away hos Fratelli, Kolding.
Vi bestilte en pastaret med oksekÞd og svampe samt en kartoffelpizza.
Pastaretten var superlÊkker. Derimod var kartoffelpizzaen under al kritik. Kartoflerne var med garanti kartofler fra de klassiske skivekartofler, som kÞbes på frys - de smagte så kedeligt og tÞrt. Kartoffelskiverne var tykke, hårde og brune.
Ærgerligt!

2025幎7月28日

Hyggelig tur i Kolding

Lavet i Kolding.
Tjeneres var super skarp og sjov. 5/5 for ham.
Lokalet var rigtigt hyggeligt. 5/5 for det.
DesvÊrre synes jeg at den pasta-menu jeg fik var ret kedelig (den med rejer). Kan dog ikke huske navnet, da jeg ikke kan se menuen, da det krÊver at google får adgang til ens lokation for at se menu-kortet (hvilket nÊsten brude trÊkke 1 stjerne ned i sig selv for den samlede oplevelse, dog uden at gÞre det).
SÃ¥ mad 3/5.

2025幎7月25日

Fratelli Odense - SkÞn aften

Vi har netop afholdt min datters studentergilde hos Fratelli Odense for 20 gÊster. Vi havde på forhånd aftalt menu og pris. Alt var som aftalt, servicen var helt i top, der var masser af mad som smagte dejligt og alle gÊster havde en dejlig aften. Tusind tak for et fantastisk arrangement.

2025幎7月18日

Fratelli Nordborg - suverÊn mad

Vi besÞgte den nye Fratelli i Nordborg, og det var en enormt god oplevelse. Personalet tog godt imod os, var hurtige til at modtage bestilling.
Maden var enormt velsmagende- en af de bedre madoplevelser vi har haft i lÊngere tid. Både bÞrn og voksne. Vi ventede ikke mere end 10 min på maden og personalet sikrede sig undervejs at alt var ok.
Synes efterhånden man får ret middelmådig mad mange steder, men her var det tydeligt at der var brugt gode råvarer og maden ikke var lavet på samlebånd. Tak for en god oplevelse!

2025幎7月14日
自発的なレビュヌ

Fratelli Nordborg Kan ikke anbefales - skuffende oplevelse..

Meget speciel restaurantoplevelse. FÞrst var det ikke en mulighed, at sidde ved vinduet, ved et bord til fire, når vi var to personer. Ret mÊrkeligt, da restauranten havde to gÊster ud over os. Der kom ikke flere gÊster i den tid var opholdte os i restauranten.
Maden var en stor skuffelse. Brunch: Juice var appelsinsaftevand, rugbrÞd den billigste discount og rundstykker direkte fra frost. Pandekage kold og forarbejdet. Den har ikke set en pande i kÞkkenet. I menuplanen stod der vi skulle have pÞlser - der kom en kold, som ikke havde vÊret på en pande, micro ovn eller combi ovn. Vi skulle have nougatcreme, det var nutella i en lille pakke man skulle hive folie af. Marmelade var de samme, en lille SkÊlskÞr, vi kunne hive folie af. Vi fik en lille smÞr, som vi også skulle hive folie af!
Og så til kaffen! Den kom aldrig, for kaffemaskinen var gået i stykker. Det kan de selvfÞlgelig ikke gÞre for. Efter gentagende klager tilbÞd ejeren os 10% rabat. En hurtig udregning: Brunch 225,- kr. Her i var kaffen med. Vi kunne få 10% rabat. Det vil give os en pris på 202,50 kr. Jeg kiggede lige i menuen og så prisen på en kop kaffe, 55,- kr. Ergo ville vi med 10 % rabat komme til at betale for en halv kop kaffe, som vi ikke kunne få. Samme tid vil vi betale fuld pris for alt vores kolde og elendige mad.
Servitricen sagde at ejeren ville komme og tale med os. Han kom til bordet og sagde, “i ville tale med mig”.. Jeg svarede, “nej du vil tale med os”.. Efter rolig dialog fik vi lov at gå uden at betale og en undskyldning.

2025幎7月14日

Kunne jeg give 0 stjerne

Kunne jeg give 0 stjerne, så var det hvad den nye restaurant i nordborg resort får. Maden er optÞet og varmet i micro ovn, ingen smag, tÞr og kedelig. Bestilte hovedretter som var på stÞrrelse med små forretter, og tjerneren mente at så burde vi havde bestile både forret og hovedret, hvis vi ville vÊre mÊtte. Der sad andre som også var utilfredse med maden, Men som turist må man tage til takke med hvad der serveres. Og som lokal er det svÊrt at holde begejstringen oppe og stÞtte et ellers godt tiltag.
Trist oplevelse i nordborg resort.

2025幎7月12日
自発的なレビュヌ

Dette er til restauranten i Nordborg

Dette er til restauranten i Nordborg Resort.

Bevares. De er lige startet, men man må håbe at betjeningen og kokken hurtigt lÊrer det, nu hvor sÊsonen er startet. Smukt sted, men det var så også det. Rib-eyen var kold og rå, trods den skulle vÊre medium. De fik den ud igen og det samme kÞd kom ind igen og var nu gennemstegt. Vi var to der fik denne ret og begge var rå. Mine to andre gÊster fik piza. Og det skal man nok også bestille nÊste gang. De var til gengÊld lÊkre.
NÃ¥ ja sÃ¥ manglede jeg ogsÃ¥ bestik til alle fire. Mindre detalje ☺

2025幎7月5日
自発的なレビュヌ

Meget lang leveringstid, ok mad

Meget lang leveringstid - vi bestilte kl 18.30 på en tirsdag, fik bekrÊftet at det ville ankomme ca kl 19.30. Det var OK, men vi fik fÞrst maden da kl var 20.30. Pizzerne smagte ganske fint, men de var lidt kolde.. Jeg ringede og rykkede for leveringen 2 gange og fik at vide at "de var på vej"..

2025幎7月1日

5 stjerner for en fantastisk aften

5 stjerner for en fantastisk aften på restauranten i Kolding. Selskab på 15 mennesker. Virkelig lÊkkert mad og 1 stor stjerne til vores tjener Jacob. SjÊldent man stÞder på en så engageret, opmÊrksom og utrolig venlig og sjov tjener. GennemfÞrt oplevelse

2025幎6月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。