Jeg havde booket bord pÃ¥ forhÃ¥nd, men da vi ankom til restauranten, var der total forvirring. Personalet kunne ikke finde min reservation i systemet, selvom jeg viste dem den bekrÊftelse, jeg ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Idag var pÃ¥ Fratelli i Odense med mit barnebarn og jeg,vi bestille en STOR TOMAHAWK STEAK.699,-maden blev serveret,og til min store skuffelse var intet varmt jeg pÃ¥peger dette til tjeneren og hun kom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lige holdt min runde fÞdselsdag pÃ¥ Fratelli i Haderslev. Det var en udsÞgt fin oplevelse! Meget venligt personale/chef. Maden var MEGET velsmagende og serveret som Þnsket. Alle mine gÊster gav ud... ãã£ãšèŠã
Super lÊkkert mad! Vi blev betjent af Camilla, og servicen var i top â sÞd, jordnÊr og virkelig imÞdekommende. Det var fÞrste gang, jeg har smagt hjemmelavet italiensk lasagne, og den var fantast... ãã£ãšèŠã
Ristorante Fratelli er en autentisk italiensk restaurant i Haderslev, Kolding, SÞnderborg & Odense â med fokus pÃ¥ de gode kvalitetsrÃ¥varer og den hyggelige stemning.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 17ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg og min mand har lige vÊret på Fratelli i SÞnderborg. Vi kom fredag aften uden i forvejen at have bestilt bord. Restauranten var godt fyldt med gÊster. Vi blev mÞdt af en sÞd ung fyr der straks viste os hen til et bord. Vi bestilte hver en pizza og bad om at få dem skåret over så vi fik en halv hver af de 2 bestilte pizzaer. Pizzaerne var så lÊkre. Der var intet at klage over. Mega hyggeligt sted, lÊkker mad og sÞdt personale. Vi kommer helt sikkert igen.
Retten .
SALMONE SALSA VERDE
Serveres med en dejlig fennikelsauce, dog er det eneste problem at det er en iskold dild dressing ! Da de har lavet en fejl i menu kortet ! Men ikke noget med at oplyse om dette. Kan umuligt vÊre den eneste kunde der har bestil denne ret !
Yder mere, så består deres garniture af to halve gulerÞdder og en skive broccoli! Som ikke en gang ville komme på menuen i Bilka ! Service er i top, man kommer langt med et smil! Men maden kunne ikke engang serveres på dalle valle til halv pris !
Vi var 3 voksne på restaurant i Odense. Vi blev modtaget af en meget venlig og imÞdekommende tjener som anviste et bord. Vi bestilte 3 forskellige forretter - bruschetta (for at kunne smage forskellige retter) og én TomaHawk steak til deling.
Forretterne var relative store - til prisen (59,- / 89,-kr) og meget velsmagende.
Steaken var anrettet på et stort fad - udskåret, med div. grÞnsager (kartofler, gulerÞdder og brocoli) - alt sammen sÊrdeles velsmagende.
Tjenerne anbefalede en Amerone vin (599,- ) også sÊrdeles super god vin.
Vi bestilt også 2 desserter- chokolade m is og Tiramisu. Igen meget velsmagende.
Generelt var betjeningen super opmÊrksom og meget venlig - og vi fik således både ekstra kartofler og sovs.
Alt i alt bestemt en god oplevelse OG "Value for Money"
Stedet er bestemt både hyggeligt og smagfuldt indrettet - og toiletfaciliteterne super rene og meget fint indrettet.
KÞbt pasta nr. 22 som Take Away i Haderslev. Der var 2 små stykker kÞd i. Resten var pasta og champ. Det var godt nok en tam omgang.
Der er intet italiensk over denne restaurant. Vi fik kolde kartofler og gulerÞdder â ikke noget, der hÞrer hjemme pÃ¥ et italiensk bord. Servicen var desvÊrre ogsÃ¥ under al kritik.
Vi var på Fratelli i Odense. Super flot restaurant, god stemning og dejlig atmosfÊre. Servicen var helt i top - lige fra vi trådte ind af dÞren og til vi gik igen. Maden var rigtig lÊkker.
Her kommer vi helt sikkert igen, og vil klart anbefale restauranten til andre.
Jeg har ALDRIG, ALDRIG fÃ¥et sÃ¥ ekstrem lÊkker pasta m. oksemÞrbrad. - og betjeningen var langt over middel. Kan virkelig anbefales â€ïž
Fratelli Kolding
Vil fraråde alle med cÞliaki at spise der en dag hvor de har travlt. Jeg holdt mig fra pizza, for med det tempo kÞkkenet havde, kunne jeg godt regne ud at det ikke var helt sikkert glutenfri.
Jeg valgte en pastaret, og sagde flere gange at den skulle vÊre glutenfri. det var den så ikke... nåede at vÊre på toilet flere gange inden jeg gik derfra. sagde det til dem ved kassen, at det var den ikke. fik at vide jeg havde fået glutenfri pasta, sagde til dem at resten også skulle vÊre glutenfri, men der blev bare gentaget at det var glutenfri pasta...
En rigtig kedelig oplevelse, til dyre penge.. og det var lÞrdag og jeg ligger stadig her hjemme tirsdag, og dÞjer med eftervirkningerne.
SpÞrg ikke om råd ift. Allergener! (Gluten-/laktose intolerance)
Vi er kede af at have oprevet den meget travle tjener så meget, at han afbrÞd bestillingen og forlod bordet..?? Var kun nået til forespÞrgsel om glutenfri brÞd til forretten. Hvilket ikke var muligt??
Havde forinden lÊst om glutenfri alternativer OG at tjeneren ville GUIDE en igennem ift. evt. Allergier.
DET VAR IKKE TILFÃLDET.
Så bliv vÊk hvis du har allergier. Der er intet alternativ til forret eller dessert og det var kun med synlig irritation fra tjeneren, at der fremkom en enkelt mulighed til hovedret..
Bare rolig.. vi kommer ikke og belaster jeres travle tjener igen!
Jeg har nu besÞgt fratlli Restaurant i Odense for anden gang, og jeg må sige, at det endnu en gang har vÊret en fantastisk oplevelse. Allerede fra det Þjeblik, man trÊder ind i restauranten, mÊrker man den varme og imÞdekommende atmosfÊre. Personalet er utrolig venligt og opmÊrksomt, og det er tydeligt, at de sÊtter stor pris på deres gÊster.
Madoplevelsen var helt i top. Hver ret var smukt anrettet og fyldt med smag. Jeg valgte [indsÊt valgte retter], og jeg blev ikke skuffet. Kvaliteten af ingredienserne er i sÊrklasse, og smagskombinationerne var virkelig spÊndende. Hovedretten og desserten var begge små kunstvÊrker på tallerkenen.
Det er klart, at fratlli Restaurant forstår at kombinere fremragende service med mad, der både er lÊkker og kreativ. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der sÞger en uforglemmelig spiseoplevelse i Odense. Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Forventningsfulde, og ikke mindst sultne, bestilte vi (4 voksne) bord på Fratelli i Odense. Vi havde vÊret på Magasinet for at hÞre musik, og er derfor i godt humÞr.
Vi ankom til en umiddelbar meget smuk og velindrettet restaurant. Vi bliver placeret ved et bord i "glasburet" i hjÞrnet. Tjenerne er venlige, men tydeligt overvÊldet af antallet af gÊster. Vi kigger menuen igennem, og der går 45 min fra vi har sat os til ah vi bliver betjent - vel og mÊrke fordi jeg forsÞger at få tjenerens opmÊrksomhed. Der er rigtig lang ventetid.
Vores drikkelse kommer hurtigt, men vi måtte vente lÊnge på maden. Vi var tÊt på at rejse os og gå, men vi bliver fordi der er god stemning og vi hygger os. I vores ventetid bemÊrker vi utroligt hurtigt, hvor svÊrt det er at snakke sammen. Lydniveauet var ulideligt hÞjt, vi kunne ikke hÞre hinanden uden nÊrmest at råbe.
Maden bliver serveret, og er desvÊrre skuffende... jeg havde bestilt nr. 23 (laks og tomat) og det smagte kun af pasta, laks og dild. Der var ingen nuancer, ingen smagsforstrÊkere herunder salt... det var smagslÞst, kedeligt og skuffende.
To af os var - åbenbart - magelige nok til at kunne hÞre den konstant kniv-mod-tallerken-lyd. FÞj det Þdelagde oplevelsen, og alene af den grund kommer jeg ikke igen. Den meget skarpe kniv mod den meget glatte tallerken giver en lyd som man kan mÊrke i både tÊnder, knogler...
Smuk restaurant i en historisk bygning, venlige tjenere ð men aaalt for lang ventetid pÃ¥ mad. Vi var et lille selskab pÃ¥ 4 voksne og 4 bÞrn, og de havde nÊsten fuld hus. De voksne nÃ¥ede at fÃ¥ forretter og noget af hovedretterne inden bÞrnene fik deres mad dvs. 1 time og 45 min senere. Vi havde bestilt tomahawk til hovedret, og spurgte tjener ind til bearnaisesaucen, om den var hjemmelavet eller pÃ¥ spand. Hun mÃ¥tte i kÞkkenet og spÞrge, hvor hun vendte tilbage med et "ja" den var hjemmelavet. NÃ¥r man sidder i et selskab med 3 udd. Kokke, skulle der ikke meget til for at finde ud af at det var fra en spand. NÃ¥r vi i forvejen havde spurgt, og de sÃ¥ vender tilbage med en lÞgn.. frÊkt. Det fik de ogsÃ¥ at vide, sÃ¥ vi fik en pebersovs i stedet.
Smukt sted flot indrettet med rigtig god mad og en sÊrdeles kompetent betjening.
 finder vi ud af - indtil..........
Restaurantchef ringer dagen fÞr for at lave aftale om ang reservation af selskab på 20 pers.vi havde ringet og snakket med anden medarbejder 14 dage inden - Her kunne alt lade sig gÞre.
Vi blev lovet selskabslokale men sad blandt andre gÊster. Vi blev lovet a la carte - men efter resturantchefen skulle vi bestille forret til kl. 19 så det kunne vÊre klar så kÞkkenet kunne fÞlge med. Vi indgik en aftale på at vi bestilte forret til 50 kr pr mand. Også a la carte til hovedret.
Forret blev sat på 19.50 efter vi havde spurgt flere gange hvor det blev af. Hun havde aldrig sagt at forret kun skulle koste 50 kr. Vi fik det så billigere fordi forret var så forsinket.
Deres slogan er : Det finder vi ud af. Indtil resturantchefen stiller sig på bagben. Det undres at man kan kÞrer en forretning på det.
Vi havde alle glÊdet os til julefrokost og god mad. Men vi blev mÞdt af virkelig dårlig service. Vi kommer der aldrig igen.
Hovedret kom lige efter vi havde spist det sidste forret. SÃ¥ alle var nÊrmest mÊttet. SÃ¥ kÞkkenet kunne vidst godt fÞlge med. Men det er mÃ¥ske en mÃ¥de at fÃ¥ penge af folk. DÃ¥rlig stil! ÃV.
Fratelli Kolding
Har haft den mest fantastiske aften pÃ¥ Fratelli i Odense hvor servicen fra vores tjener Nana og det Þvrige personale var til top karakter âšMaden var helt perfekt, bÞffen var stegt til perfektion og pasta retterne var super delikate. SÃ¥ alt i alt en dejlig aften i en hyggelig atmosfÊre. Et sted vi bestemt kommer igen og vil anbefale til andreâ€ïž
5 stjerner , simpelthen fordi vi fik hele pakken fra vi trådte ind i den smukke og hyggelige restaurant. Maden var fantastisk , virkelig mÞr bÞf og gode vine til gode priser. Og en stor stjerne for den gode service , vi fÞlte os meget velkomne. Tak til tjener Caroline for at give os en god oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen
LÊkker Italiensk mad og super super god atmosfÊre og service
Anbefalesð€©ð€©
Hvorfor giver i ikke bare et hold på 5 personer til forretningsmiddag et rundbord som vi Þnskede - men nej de er alle reserverede - men der var jo ledige hele aftenen - sidste forretnings middag hos jer :-) Odense restauranten.
Vi fik en verdens klasse oplevelse af den sÞdeste pige. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale takke vÊre deres sÞde tjener jasmin