Vi har netop afsluttet 39 dages rundrejse med Freelifer i Tyrkiet og det har vÊret fantastisk! Det har vÊret en vidunderlig oplevelse. Friheden ved at rejse i vores tempo, vÃ¥gne op til nye udsigter... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tyrkiet 2026 og Marokko 2025 SpÊndende mÃ¥de at mÞde fantastiske lande pÃ¥. Mega hyggeligt med mange rejsevenner. Vi har altid fÞlt os i âgode hÊnderâ og fÃ¥et al den hjÊlp og vejledning vi havde br... ãã£ãšèŠã
Vi har netop afsluttet Freelifers 39-dages tur rundt i Tyrkiet, og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Det, der isÊr imponerer os, er det enorme arbejde og den planlÊgning, der ligger bag tu... ãã£ãšèŠã
Dejligt at Trustpilot fungerer. Vi skrev en anmeldelse i marts 2025 som Freelifer har forsÞgt at fÃ¥ slettet via Trustpilot her i april 2026 - heldigvis uden held. Vi stÃ¥r 100% ved det tidligere skrev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- ã«ã«ãã£ãŒãã¢ãŒæäŸæ¥è
- é«éœ¢è å± äœå°åº
- RVè»ã¬ã³ã¿ã«ä»£çåº
- æ è¡æ¥è
- æ è¡ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et nordjysk firma, der planlÊgger og arrangerer rejser for autocamper entusiaster. Alt er planlagt. Og vores ture kan ses på www.freelifer.dk autocamper rejser. Vores rejse gÊster er normalt mellem 50 og 80 år og har kÞrt i mange forskellige typer autocampere og vans - alle rejsende er velkomne. Autocamper kan vÊre lejet eller ejet. Man kan have hund med. Der er mange oplevelser inkluderet i vores rejser, men alle er fri til at kÞre i eget tempo.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥rlig oplevelse med Freelifer i Tyrkiet
Efter en skÞn rundrejse i Marokko med Freelifer har vi vÊret med på deres 39 dages rundrejse i Tyrkiet. Det var en rigtig dårlig oplevelse, hvor tre ud af tretten campere forlod turen fÞr tid. EfterfÞlgende har alle undtaget tre campere klaget til Freelifer, som desvÊrre er alt andet end lydhÞre for kritikken. Turen er for primitiv og mangler sammenhÊng imellem ydelse og pris. Deltagere er derfor blevet enige om at beskrive den dårlige oplevelse i relevant magasin for autocampister.

Freelifer - Autocamper Rejser ããã®åç
Pas pÃ¥ Freelifers â Tyrkiet rundt i camper er stÊrkt misvisende!
Overskrift: Pas pÃ¥ Freelifers â Tyrkiet rundt i camper er stÊrkt misvisende!
Anmeldelse:
Vi deltog i Freelifersâ âTyrkiet rundt i camperâ-rejse i april og maj 2025, og det var en stor skuffelse. Hjemmesiden lover en flot, tryg og veltilrettelagt tur â virkeligheden var desvÊrre noget helt andet.
Vi overnattede flere gange pÃ¥ offentlige busholdepladser med trafik, stÞj og ingen adgang til toiletter. Andre steder stod vi pÃ¥ tilfÊldige grÊsplÊner uden strÞm og med minimale faciliteter. ToiletbesÞg og mulige attraktionsmuligheder undervejs mÃ¥tte vi selv betale for â pÃ¥ trods af, at der bliver givet indtryk af, at det meste er inkluderet. I programmet er der spiseoplevelser - men virkeligheden var noget helt andet, private der grillede for os, fiskespisested der var alt andet end det. LÊs turbeskrivelsen pÃ¥ deres hjemmeside - og vÊr forberedt pÃ¥ noget helt andet.
Dagsprogrammet var fyldt med forslag til museer og attraktioner â men entre og adgang betaler du selv, hvilket heller ikke er tydeligt oplyst. Flere planlagte punkter i programmet blev helt droppet uden forudgÃ¥ende besked, og det stÞrste hÞjdepunkt â Istanbul â blev Êndret allerede pÃ¥ dag ét. Vi fik det dog fÞrst at vide *efter* turens start, hvilket fratog os muligheden for at sige fra pÃ¥ et oplyst grundlag.
Efter hjemkomst har bÃ¥de vi og en gruppe pÃ¥ 15 personer klaget. Svaret fra Freelifers var: âDet er vi kede af â men I fÃ¥r ingen kompensation.â Det virker uprofessionelt og uansvarligt. De negliserer ALT, afviser ALT og har ingen ansvar for det.
Turens beskrivelse er flot og tillidsvÊkkende, men virkeligheden stemmer langt fra overens med den markedsfÞring, Freelifers bruger. Man fÞler sig overrumplet og snydt.
Mit rÃ¥d: Pas pÃ¥! Deres Marokko-tur kan mÃ¥ske vÊre bedre â men Tyrkiet-turen er et klart no-go. Pris og indhold hÊnger ikke sammen, og man stÃ¥r selv med regningen for bÃ¥de oplevelser og basale fornÞdenheder.
Vil aldrig anbefale Freelifer, de tager ikke ansvar for den del der også har med rejser at gÞre, kritik, klager og kompensationsmuligheder.

Fantastisk tur til Marikko
Fantastisk tur til Marikko med mange unikke oplevelser. Alt var tilrettelagt og alt klappede. Turlederne Annemette og Kim var super engagerede og skabte en dejlig stemning i gruppen. Dejligt at vi kunne kÞre hver for sig og alligevel have det så hyggeligt når vi var samlet. Som eneste deltager kÞrte vi i campervan, hvilket fungerede fint da alle overnatninger var på campingpladser. Kan stÊrkt anbefales.
camper tur Marokko okt / nov 2023
Marokko 11 okt. 2023
Helt fantastisk oplevelse, 28 dages rundrejse i Marokko - 16 campere
Stort tak til vores helt enestående guider Annemette og Kim - en meget flot gennemfÞrt tur på 2800 km. Hvor hver dag har vÊret et vÊld af indtryk og et meget spÊndende rejseland med en venlig, smilende og hjÊlpsom befolkning.
Vi var nok ikke taget på egen hånd til Marokko, men i en gruppe med campere og hvor alle pladser er forberedt samt det hele beskrevet i en rejse bog med vejledning og koordinater har det vÊret super nemt at gå til. Derudover har vi fået en masse nye campervenner og knyttet varme venskaber. De der har vÊret med på turen har i den grad vÊret positive og indstillet på at vi alle har haft en formidabel tur - på turen havde vi også vores hund med - Border terrier på 3 1/2 - og det forlÞb problemfrit

Fantastisk tur til Marokko med Freelifer
Vi vil gerne anbefale at ta
âpÃ¥ tur med Freelifer Autocamperrejser.
Annemette og Kim er fantastiske guider. De er sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme begge to. ðð
Turen til Marokko har vÊret en eventyrlig rejse i 28 dage.

Freelifer - Autocamper Rejser ããã®åç
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Freelifer Autocamper Rejser.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Freelifer Autocamper Rejser.ð Har vÊret med pÃ¥ 28 dages rundrejse i Marokko. En fantastisk oplevelse med meget god planlÊgning og organisering fra Annemette og Kim. Yderligere er de meget gode guider, som med stor viden og engagement skaber den bedste dynamik i en rejsegruppe.

Uforglemmelig oplevelse med Freelifer
En rundrejse i Marokko er slut og vil aldrig blive glemt. Jeg kan kun anbefale at rejse med Freelifer og Anne Mette og Kim. Deres kÊrlighed til Marokko og deres viden om både planter, dyr, og ikke mindst landets historie og kultur er helt fantastisk. Det har vÊret så trygt at vÊre en del af en rejse, arrangeret af dem. Freelifer og Anne Mette og Kim får min varmeste anbefaling.

Freelifer - Autocamper Rejser ããã®åç
Wauooooo for en fantastisk rejseoplevelse
Wauooooo - for en Marokko rejse
Vores varmeste anbefalinger til Anne Mette og Kim fra
Freelifer - Autocamper Rejser,
Med deres interesse, viden, humÞr og glÊde har de igen lavet en helt unik, spÊndende og helt fantastisk rejse for os. Vi har fået meget mere end forventet, de er de bedste rejseguider vi nogensinde har haft.
Vi er så taknemmelige for vi tog med på denne tur, fra dag et formåede de at gÞre vores rejsegruppe til en velfungerende famile.
Vil du give dig selv en gave - sÃ¥ book din nÊste rejse hos Kim og Annemette â¥ïžâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïž

Marokko
Det var en rigtig god oplevelse at se marokkokanernes levevilkår på godt ondt og landets varierende landskaber
som vores rejseledere havde formået at hive frem

Rundrejse i Marokko feb/marts 23
Rundrejse i Marokko feb/marts 23
med Annemette og Kim.
Så vel tilrettelagt tur skal man vist lede lÊnge efter.
Forarbejdet var gjort til UG. Alt klappede og fungerede.
Prisen var virkelig fornuftig.
En super oplevelse, som bliver svÊr for andre udbydere, at leve op til :-)

26 dage Marokko rundt i Autocamper
En fantastisk velorganiseret Marokko tur i Autocamper. Turen bragte os rundt i Atlas bjergene, Saharas Þrkensand og de civiliserede byer langs kysten. Guidede ture i Marrakesh, Casablanca og gode vandreture i natur såvel Medinaer, alt velorganiseret.
Tilmed gav turen med de 12 Þvrige autocampere nogle gode snakke og venskaber.
Vi kan varmt anbefale formen og rejselederne Annemette og Kim.

Turen til Morocco
Turen til Morocco med 12 andre autocampere, og de dejligste turledere ANNEMETTE OG KIM som gav os de mange uforglemmelige oplevelser på hjul 2700 km i 27 dage blev det til. Vi boede trygt på de mange forskellige campingpladser, blev fÞrt gennem de mange forskellige medinaer med og uden guide, selv på Drommedarridningen havde vi (heldigvis) lokal guide. der blev også knyttet mange venskaber på turen. Det blev en tur der har sat sig på nethinden de dejligste oplevelser.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ