企業が回答しました
Ščetke sem naročila zase in za otroke. Sin je po prvi uporabi komentiral, da mu je všeč ker mu ne drgne po dlesni. Hčerka z zobnim aparatom - zvezdice pa je dejala da lažje in bolje očisti zobe. Tudi... もっと見る
企業が回答しました
Ščetka je super.Res mi več dlesni ne krvavijo. Prav tako dober občutek čistosti zob. Edino kar me zmoti je to da si moram ščetko v vodi temeljito sprati v kozarcu vode,ker iz nje padajo mali delci... もっと見る
企業が回答しました
Ščetko uporabljam dober teden. Iskala sem alternativo med Cutaprox ščetko in električno ščetko. Malce nenavaden občutek oz. zvok pri ščetkanju, ki pa se ga bom navadila. Videti je, da se ščetine ne bo... もっと見る
企業が回答しました
The FRESH32 toothbrush is built around our unique 3D Bristle Dynamics™ technology, replacing rigid nylon with flexible TPU bristles. The result? A brushing experience that’s soft on gums, tough on plaque, and smooth on enamel. With a lifetime metal handle and fully recyclable heads, it’s designed to reduce waste while delivering superior performance. Customers describe it as gentle, effective, and even addictive to use - a toothbrush that makes daily care feel fresh again.
Ljubljanska cesta 12f, 1236, Trzin, スロベニア
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
Good product, very cute packaging, fast delivery. All in all I am a satisfied buyer.

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
Update (25.6.): po prvem naročilu sem naročil večjo količino zobnih past in mehkejših zobnih ščetk za družino. Zobne ščetke so dobre, zobne paste pa so problematične!
Kljub visoki ceni in velikim obljubam, je eno izmed uporabnic po približno mesecu uporabe začel boleti zob, zato je šla k zobozdravniku, ki je povedal, da je problem zobna pasta in ji predpisal drugo. Najprej sem mislil, da je to le osamljen primer, vendar je približno 2 tedna po tem tudi mene začel boleti zob, zato sem nazaj začel uporabljati staro zobno pasto, manj kot 1 teden po tem pa me je zob nehal boleti. Vsi smo prenehali uporabljati vašo zobno pasto, ker škoduje, zato odvetujem uporabo!
Če koga zanima, imam nekaj neuporabljenih in nekaj skoraj polnih zobnih past (HYDROXYAPATITE) ki jih ne rabim..., trenutno v trgovini niso na voljo.
Originalen komentar:
Zobna ščetka je 4/5, pretrda!, vzel sem srednjo trdoto, vendar bom moral ponovno naročiti mehko. Prav tako je zelo glasna in čudnega zvoka. Dodatne glave niso na voljo v vseh barvah v vseh trdotah!! Zobna pasta je 5/5, zelo dobra, dober okus, dobro deluje, zobi so res gladki, kot iz stekla, idk če je to dobro, potrebno se je navaditi. Zobna pasta v tabletah je zanimiva, deluje podobno kot v tubi, le da se peni. Pasta v tubi se absolutno ne peni.

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
The brush is heavier, which suits me. It cleans my teeth so well that they shine after brushing. I would have liked the toothpaste to be a little stronger, but that's just my impression. Otherwise, everything is great.

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
Is very beautiful, great color. Toothbrush is very heavy. But I like it and my two kids and husband.

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
Malo s strahom sem naročila celotno garnituro za čiščenje zob in po 3 dneh redne uporabe lahko ocenim, da je srednje trda ščetka idealna zame, zobna pasta izredno učinkovita in tudi zobna nitka lepo očisti medzobne prostore čeprav imam zobe zelo zelo skupaj in imam z ostalimi nitkami težave. Sedaj sem donaročila ščetke za celo družino, če ne bo ustrezalo pa bomo poizkusili še druge trdote. Pakiranje je krasno in ščetka (črna) je zelo lepa 🥰 predvsem pa učinkovita.

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
I just love it :) I already bought the yearly supply

FRESH 32® - 3D Bristle Dynamics™ toothbrush からの回答
Zobna ščetka slabo ščisti medzobne prostore. Zobna pasta v tabletkah pa je veliko razočaranje.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。