Freya Kobenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Verdens dÃ¥rligste hjemmeside! Virkelig ringe produkt og fuldstÊndig vanvittig ringe service. Det er umuligt, at komme i kontakt med dem. Jeg har ringet, sendt over 50 mails og intet svar. Man sk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg mangler ord for det produkt jeg modtog. To par sko i to meget forskellig stÞrrelse 39 og kvaliteten med plastik lÊder og plastisk sÃ¥l helt absurd. VÊr opmÊrksom pÃ¥ at man kun kan returnere via Kin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte 28/6, har lige modtaget i dag, 19/7.....ringe kvalitet, ikke samme lÊngde som bestilt...efter at have lÊst andres bÞvl med returnering opgiver jeg fra start...men kÞber i hvert fald ikke derf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nydelige billeder pÃ¥ hjemmesiden, man bliver fristet. DesvÊrre er kvaliteten noget tvivlsomt, nÃ¥r varen modtages. Deres retur politik er under lavmÃ¥let. Varen skal returneres til Kina som koste... もっず芋る

ひどい

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 432ä»¶

レビュヌを曞く

KÞb ikke fra denne virksomhed

Helt kort, hold dig vÊk fra denne virksomhed.
Den vare der kom, efter lang tid, er ikke hvad jeg har bestilt.
Deres kundeservice, tilsyneladende drevet af AI, svarer i Þst og vest, forholder sig slet ikke til det faktum at de har sendt noget helt andet end det jeg bestilte.
Organiseret svindel.

2026幎4月16日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med hverken produktet, leveringstiden eller kommunikationen fra vores kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere og hjÊlpe dig videre med en lÞsning.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan se nÊrmere på sagen.

Freya KÞbenhavn

Det er plat fra ende til anden en ren

Det er plat fra ende til anden en ren kinesisk butik der forgiver at vÊre en dansk hjemmeside. Varen er ikke det der vises på deres hjemmeside og kan kÞbes for en 5 del på temu og lignende svindel steder.

For guds skyld kÞb ikke der

2026幎4月29日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og at du oplever en uoverensstemmelse mellem det viste produkt og det modtagne. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi bestrÊber os på at have retvisende produktbilleder og beskrivelser, og vi beklager, hvis det ikke har stemt overens i dit tilfÊlde.

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere og hjÊlpe dig videre. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan se på sagen og finde en lÞsning.

STOP STOP MED

STOP STOP MED, AT KØBE
DET ER IKKE DET DU FÅR SOM ER VIST PP BILLEDERNE.
KUNDESERVICE VIRKER IKKE OG DU KAN IKKE FÅ KONTAKT MED, DEM

2026幎4月29日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse, og at du oplever udfordringer med både produktet og kontakt til kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere og sikre, at du får den rette hjÊlp.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan fÞlge op hurtigst muligt.

Det er et scam

Det er et scam. Jeg hoppede i fÊlden fordi jeg troede det var et dansk firma. Deres model er at sÊlge super billigt og grimt tÞj fra Kina til skyhÞje marginer og så satse på at kunderne ikke orker at sende det tilbage når de finder ud af returadressen er Kina med dertilhÞrende 300 DKK fragt. De var endda så frÊkke at prÞve at krÊve 10 USD mindre i retur per vare, som ikke står i returpolitikken. Da jeg så fortalte dem hvor de kunne stikke den ekstra omkostning op henne så fjernede de den, men udfaldet blev det samme: man får ikke penge retur. Det er et scam firma der forklÊder sig som et dansk firma, satser på at folk kÞber nogle varer billigt, og når så man finder ud af det er ussel kvalitet som skal returneres til Kina for hÞjere fragtomkostninger end selve produktet, så giver kunderne op.

2026幎4月28日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, og at du fÞler dig utilfreds med både produkt, returproces og den samlede handel. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi tager dine kommentarer om gennemsigtighed i priser og returvilkår alvorligt og vil gerne undersÞge din sag nÊrmere, så vi kan sikre korrekt håndtering.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen og hjÊlpe dig videre.

Freya KÞbenhavn

Siden er det tÊtteste på scam

Siden er det tÊtteste på scam, du kommer. Alting er sendt fra Kina, og kan kÞbes til 15% af prisen på AliExpress eller TEMU. Kvaliteten er elendig, stÞrrelserne er ikke europÊiske men asiatiske - det betyder en str. medium er en stÞrrelse S/XS i DK. De har returpolitik, men returprisen - som du selv skal dÊkke - er omkring 270 kr. Jeg kan ikke understrege kraftigt nok, at siden her er bondefangeri.

De krÊvede et 10$ håndteringsgebyr for at returnere varen, hvilket ikke stod på deres hjemmeside. Det er mao. ulovligt.

2026幎4月27日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse har vÊret utilfredsstillende, både i forhold til kvalitet, stÞrrelser og returprocessen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback om gennemsigtighed og eventuelle uklarheder i vilkår meget alvorligt og vil gerne undersÞge din sag nÊrmere. Hvis der er sket fejl eller misforståelser, vil vi naturligvis gerne hjÊlpe med at få det afklaret.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan gennemgå sagen og finde en lÞsning.

Ren scam

Ren scam - do NOT go there!!!!!!

2026幎4月26日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse og at du er utilfreds med dit kÞb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan se på sagen hurtigst muligt.

Chinese garbage

2026幎4月21日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger, og at du er utilfreds med kvaliteten. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og hjÊlpe dig videre med en lÞsning.

Den vÊrste hjemmeside

Den vÊrste hjemmeside jeg nogensinde har oplevet, ALDRIG kÞb noget der inde, det er snyd og bedrag.

2026幎4月23日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at du fÞler dig utilfreds med dit kÞb. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og undersÞge, hvad der er gået galt, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan hjÊlpe dig hurtigst muligt.

Meget dårlig anmeldelse

Meget dårlig anmeldelse. Varen lever slet ikke op til billederne og det koster alt for meget at sende varen retur.
Bestiller aldrig derfra igen

2026幎4月24日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at varen ikke levede op til dine forventninger, og at du oplever returprocessen som besvÊrlig. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi bestrÊber os på at have retvisende produktbilleder og klare handelsvilkår, men vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og hjÊlpe dig videre. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersÞge det og finde en lÞsning.

Ingen god anmeldelse herfra

Ingen god anmeldelse herfra.
Fotos er ikke retvisende. Jeg bestilte en kjole til forårets fester. Den var meget forsinket, da den ankom var intet som ventet, og selvom jeg havde bestilt et nr over normal str. så passede den ikke. Stoffet er det tyndeste..... Den ligner måske hvad min generation engang kunne lave i skolen i 6. kl.. Not good. Det var igen penge ud af vinduet. fordi jeg faldte naivt for at der stod Kobenhavn.. !

2026幎4月16日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at kjolen ikke levede op til dine forventninger, hverken i forhold til leveringstid, pasform eller materiale. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi bestrÊber os på at have retvisende produktbilleder og stÞrrelsesguides, og vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

VERY DISAPPOINTING

VERY DISAPPOINTING.
My honest opinion is that I don't even want to give 1 star, this company doesn't deserve it.
This company from the outside make it seem like they're based in Copenhagen but folks, do not get trapped.
Their warehouse is located in China which makes the return process extremely difficult and they will charge you an extra of 10usd for the 'Administration fee' that are no where to be described on their website.
Not to mention the quality of the products. It is cheaply made and poorly finished. Overall I cannot recommend this company.

2026幎3月16日

Hello,

Thank you for your review. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations, both regarding product quality and the return process. This is not the experience we want for our customers.

We also take your concerns regarding transparency seriously. We strive to clearly communicate our terms, including shipping and return conditions, but we regret if this was not clear in your case.

We would very much like to look into your order and assist you further. Please contact us at info@freya-kobenhavn.dk with your order details so we can investigate and help resolve the issue.

Kind regards,

Anbefaler ikke dette firma

Anbefaler ikke dette firma.
KÞbt et par stÞvler, firmaet har trukket 2 x belÞbet.
Har forsÞgt at skrive vedr tilbage betaling hvilket ikke lykkedes!
Da den ene varer kommer frem er stÞvlerne slet ikke retvisende og dårlig kvalitet. Billede og virkelighed stemmer ikke overens.
Virkelig dårlig service og dårlig kvalitet. Firmaet har trukket dobbelt.
Anbefaler absolut ikke dette firma til nogen !!

2026幎3月17日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, både i forhold til produktets kvalitet og den situation du beskriver med dobbelttrÊk på din betaling. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne undersÞge din sag nÊrmere og sikre, at eventuelle fejl bliver rettet hurtigst muligt.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk
med dit ordrenummer og relevante oplysninger, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Så dårlig temu kvalitet

Så dårlig temu kvalitet

2026幎4月18日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplever kvaliteten som utilfredsstillende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og hjÊlpe dig videre, så vi kan finde en lÞsning.

DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ DERES

DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ DERES ANMELDELSER!!
Mange af de 5-stjernede virker ikke trovÊrdige – stÞrstedelen har de samme efternavne og profilerne har kun lavet én anmeldelse, som er til netop denne virksomhed. Det giver et ret misvisende billede af virksomheden.

Jeg bestilte et par hÞrbukser, men de var alt for smÃ¥, selvom jeg pÃ¥ forhÃ¥nd havde spurgt ind til stÞrrelsen og fik at vide, at de var “true to size” – det passede overhovedet ikke.

Kvaliteten var også meget dårlig, og varen blev sendt direkte fra Kina, hvilket både forklarer den lange leveringstid og den skuffende kvalitet.

VIL SLET IKKE ANBEFALE DEM TIL ANDRE!!

2026幎3月26日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at bukserne ikke passede i stÞrrelsen, og at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi forstår din frustration, isÊr når der har vÊret dialog omkring stÞrrelsen på forhånd. Vi bestrÊber os på at give så prÊcis vejledning som muligt, men vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

FUP Firma

FUP Firma
Fik desvÊrre ikke checket trustpilot fÞr kÞb!
Har dog fået tilsendt 2 pÊne bluser i en meget OK kvalitet, men de var desvÊrre for små.
Returnering og ombyning er umuligt og koster kassen - de vil godt nok refundere 10 %!

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at stÞrrelsen ikke passede, og at din oplevelse med retur og ombytning har vÊret frustrerende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi bestrÊber os på at gÞre vores returvilkår tydelige og hjÊlpe bedst muligt inden for rammerne af vores handelsbetingelser. Når det gÊlder ombytning og returnering, vil vi meget gerne se nÊrmere på din konkrete sag for at finde en lÞsning.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan hjÊlpe dig videre hurtigst muligt.

Freya KÞbenhavn

Her er så endnu en anmeldelse fra en

Her er så endnu en anmeldelse fra en virkelig utilfreds kunde.

Jeg havde bestilt en sommerkjole til en rejse jeg skulle på. Varen kom fÞrst en uge efter hjemkomsten dvs. at den var 24 dage undervejs. Ved udpakning viste den sig at vÊre i så dårlig kvalitet 100% polyester, at den ikke engang er anvendelig som pudseklud. Og sjovt nok får man at vide, at varen sagtens kan returneres(til Kina), for egen regning naturligvis og denne udgift overstiger prÊcist anskaffelsesprisen!.

Fra nu af fraviger jeg ikke min intentioner om primÊrt at handle i fysiske butikker.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at kjolen ikke levede op til dine forventninger, og at leveringstiden ikke passede med din rejse. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores kunder.

Vi forstår også din frustration omkring både kvaliteten og returprocessen. Vi bestrÊber os på at give så prÊcis information som muligt om både produkt, levering og returvilkår, og vi beklager, hvis det ikke har stemt overens med din oplevelse.

Vi vil meget gerne gennemgå din sag og se, hvordan vi kan hjÊlpe dig videre. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersÞge det nÊrmere.

DÃ¥rlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Varerne levede ikke op til forventningerne, og returnering er meget besvÊrlig. Man skal selv betale retur til Kina og der trÊkkes et gebyr pr. vare, så man ikke får fuld refundering. Blev også tilbudt kun 10 % tilbage for at beholde varen. Kan ikke anbefales.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse, og at varerne ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi forstår også din frustration omkring returprocessen. Vi bestrÊber os på at gÞre vores vilkår så tydelige som muligt og behandle alle henvendelser fair og korrekt.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på din sag og finde en lÞsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så hjÊlper vi dig videre hurtigst muligt.

FUP-FIRMA.

FUP-FIRMA.

2026幎4月11日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har fået denne oplevelse og dette indtryk af os. Det er bestemt ikke den standard eller service, vi Þnsker at levere.

Vi vil meget gerne hÞre mere om din sag og undersÞge, hvad der er gået galt, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer eller flere oplysninger, så ser vi nÊrmere på det hurtigst muligt.

Freya KÞbenhavn

KÞb ikke hos dette firma

Min datter har kÞbt en kjole, som er leveret, men er i rigtig dårlig kvalitet og bestemt ikke som på billedet på hjemmesiden. Vi har forsÞgt at returnere kjolen, men opdager at den skal sendes til Kina, hvilket koster mere end prisen på kjolen - altså ikke en reel returret.
KÞb ikke hos dette firma. Det er fup.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at kjolen ikke levede op til forventningerne i forhold til kvalitet og udseende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi forstår også din frustration omkring returprocessen. Vi bestrÊber os på at gÞre vores handelsbetingelser og returvilkår så tydelige som muligt, og vi beklager, hvis dette ikke har vÊret din oplevelse.

med dit ordrenummer, så hjÊlper vi dig videre hurtigst muligt.

PAS PÅ! Fup firma :-(

Fup firma
Jeg faldt også i og fik ikke tjekket op på hvad der lignede en dansk webshop. Men her et tale om et kinesisk firma som dÊkker sig ind ved at ligne en dansk side...billeder af deres tÞj og de faktiske varer er ikke det samme overhovedet.
Pasformen og kvalitet er elendig, men de har formået at få sat fine billeder ind på shoppen...nu er det dog tydeligt at de er svindel AI-genereret...
De svarer ikke tilbage på mail og kunde telefonen er en telefonsvarer som henviser til at sende en mail...som så ikke besvares...
Bare pas på....

2026幎3月25日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at hÞre om din oplevelse og den frustration, du beskriver.

Det er bestemt ikke vores intention at vildlede vores kunder, og vi bestrÊber os på, at både produktbilleder og beskrivelser afspejler varerne så korrekt som muligt. Vi beklager, hvis det ikke er din oplevelse.

I forhold til manglende svar vil vi også gerne undersÞge dette nÊrmere, da vi bestrÊber os på at besvare alle henvendelser. Det kan i nogle tilfÊlde tage lidt lÊngere tid, men du skal selvfÞlgelig have svar.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre og finde en lÞsning. Kontakt os venligst på info@freya-kobenhavn.dk med dit ordrenummer, så fÞlger vi op hurtigst muligt.