Ãrgerligt at man ikke kan give 0 stjerner ð Hvis man kÞber en vare, der enten ikke passer, eller man Þnsker at returnere den, ender man under alle omstÊndigheder med at skulle betale ca kr 300,-... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verdens dÃ¥rligste hjemmeside! Virkelig ringe produkt og fuldstÊndig vanvittig ringe service. Det er umuligt, at komme i kontakt med dem. Jeg har ringet, sendt over 50 mails og intet svar. Man sk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞb ALDRIG noget der, det er ren fup og fiduser. De sender helt forkerte varer og du skal have sÞge om speciel godkendelse for at kunne klage. Du skal selv sende og betale for returvarer til et sted i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg mangler ord for det produkt jeg modtog. To par sko i to meget forskellig stÞrrelse 39 og kvaliteten med plastik lÊder og plastisk sÃ¥l helt absurd. VÊr opmÊrksom pÃ¥ at man kun kan returnere via Kin... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Min datter har kÞbt en kjole, som er leveret, men er i rigtig dårlig kvalitet og bestemt ikke som på billedet på hjemmesiden. Vi har forsÞgt at returnere kjolen, men opdager at den skal sendes til Kina, hvilket koster mere end prisen på kjolen - altså ikke en reel returret.
KÞb ikke hos dette firma. Det er fup.

Fup firma
Jeg faldt også i og fik ikke tjekket op på hvad der lignede en dansk webshop. Men her et tale om et kinesisk firma som dÊkker sig ind ved at ligne en dansk side...billeder af deres tÞj og de faktiske varer er ikke det samme overhovedet.
Pasformen og kvalitet er elendig, men de har formået at få sat fine billeder ind på shoppen...nu er det dog tydeligt at de er svindel AI-genereret...
De svarer ikke tilbage på mail og kunde telefonen er en telefonsvarer som henviser til at sende en mail...som så ikke besvares...
Bare pas på....

KÃB ALDRIG FRA FREYA KÃBENHAVN
Jeg kÞbte to stk. blazer jakker, Stellan den 12/3 og har fÞrst modtaget dem den 8/4. Ud over at det ikke er nÊrheden af at vÊre en blazer jakke, men mere noget plastikagtigt, bestilte jeg jakkerne i str. L og fik str. S.
NÃ¥r man har lavet sin bestilling, bliver man spamet med muligheden for at kÞbe ekstra varer til nedsat pris. LAD VÃRE. Jeg har aldrig oplevet noget sÃ¥ ringe. Jeg har givet en stjerne for at kunne komme videre med anmeldelsen. Hvis jeg kunne undlade en stjerne, havde jeg gjort det. Det er lige til en anmeldelse for fup og bedrag.

Freya Kobenhavn ããã®åç
De overtrÊder lovgivningen i forhold til returnering af varer, som i kvalitet på ingen måde lever op til ens forventninger. Havde jeg vidst, at der var tale om et facade-firma udelukkede med "lager" i Kina, så havde jeg aldrig handlet der.

Svindel.
KÞb efter flot foto en klassisk blå bomuldsskjorte, har modtaget en skjorte i 100 % polyester i en forfÊrdelig forarbejdning. Kan ikke få pengene tilbage,uden jeg selv betaler omkostningerne til KINA - Freya KÞbenhavn !! Hold fingrene vÊk

Svindel!
Efter mange uger ankom en trÞje fra Kina. Dårlig kvalitet og alt alt for lille! Når jeg prÞver at skrive til kundeservice, kan mailen ikke sendes, da adressen ikke eksisterer! Og billig var trÞjen ikke. FÞj!

Freya Kobenhavn ããã®åç
Det vÊrste lâŠ. Intet med uldtrÞje at gÞre. Ingen indlÊgsseddel sÃ¥ man kan se vaskeanvisninger og indhold. Og mÃ¥ man vi returnere fÃ¥r man af vide at man ikke kan vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ pengene retur. Det kommer fra Kina. Hold jer langt vÊk fra dette firma.

Freya Kobenhavn ããã®åç
DET VÃRSTE FUP !! KÃB IKKE .
Varerne kommer ikke , kun efter lang tids Êvleri med dem, og så passer varerne ikke.
OG: deres returadresser er svindel, man kan ikke sende retur.
REN SVINDEL:

Freya Kobenhavn ããã®åç
Svindel uden lige bestilte sko penge ble trukket nu 4 uger efter aner jeg ikke hvor skoene er hold dig langt vÊk fra dette firma lad vÊre at lade dig narre af det danske navn

Freya Kobenhavn ããã®åç
Det er en fup side, og Kundeservicen er ikke eksisterende.
Bestilte en kjole i en farve og fik en anden. Men kjolen svarede absolut heller ikke til det billede der var på hjemmesiden. Har forsÞgt at skrive til dem flere gange for at få returneret, men intet svar. Kan kun advare mod at kÞbe her, man bliver snydt.

Freya Kobenhavn ããã®åç
Der står faktisk på deres side, at det er import fra Kina, men det overså jeg desvÊrre, da jeg kÞbte. På hjemmesiden forsÞger de at udstråle, at tÞjet har skandinavisk kvalitet. Det har det bestemt ikke. Jeg har aldrig set tÞj i så dårlig kvalitet fÞr. Efter fÞrste vask trevlede det.

Freya Kobenhavn ããã®åç
Dette er en Kina butik. Kvalitet så ringe at man kun kan bruge tÞjet til have arbejde
Ligner slet ikke tÞjet på billederne. Og stÞrrelsen er helt ved siden af.

Freya Kobenhavn ããã®åç
Troede jeg kÞbte en ruskindsjakke, men fik en udgave fra Temu i 100%polyester. FUP FUP Firma. Dumpede desvÊrre i og går nu altid på trust pilot inden jeg handler. Man bliver bare Snydt her.

Freya Kobenhavn ããã®åç
Bestilte et jakkesÊt, super dårlig kvalitet, ligner noget fra Temu. Dog er det vÊrste, at de udgiver sig for at vÊre et europÊisk firma, men med lager og fabrik i Kina, så hvis man skal sende noget retur giver det ikke mening, da man måske får 5-10% af prisen på sin vare ..

Freya Kobenhavn ããã®åç
Svindel! Lad vÊre med at handle her, varen dk bestiller dukker aldrig op og de svarer ikke på mail!

Freya Kobenhavn ããã®åç
FUP!! Hold dig LANGT vÊk!
Efter laaaang tid kom der en regnfrakke som ikke som i OVERHOVED ikke lignede den regnfrakke på billedet, lavet i noget ikke vandtÊt materiale. TOTAL til grin.
jeg vil returnere, men har ikke hÞrt hvordan, har måske tabt mine penge...

Freya Kobenhavn ããã®åç
Meget dårlig kvalitet af vare. Det ligner nÊrmest en billig karklud. Og det viste sig at vÊre endnu en Kina baseret forretning.

Freya Kobenhavn ããã®åç
Et par (dame)sko bestilt i str. 41 viste sig ved ankomsten at vÊre tÊttere på str. 37.
Forinden ankomsten var sket en lÊngere korrespondance grundet den lange leveringstid (21 dage), og hver gang blev der lovet bod og bedring samt mulighed for at foretage et nyt kÞb med en klÊkkelig rabat.
Det er utÊnkeligt at ombytte/returnere varen grundet forsendelsesomkostninger samt gebyret, der pålÊgges.

Freya Kobenhavn ããã®åç
Slå om nederdelen bevÊger sig virkelig flot når man går. Jeg havde ikke forventet at kunne lide den så meget, men nu rÊkker jeg efter den hele tiden. Har allerede haft den på to gange i denne uge.