レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid venlig og hurtig betjening og levering. Hostebolsjerne hjælper hurtigt, har anbefalet dem til fam, venner og bekendte , som også har lyst til at prøve dem. Dejlig de er med forskellig sm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft uforklarlig og virkelig livsnedsættende hoste i rigtig mange år. Har prøvet samtlige hostesafter, wicks, hals, codein, alverdens gode husmoderråd og intet har hjulpet....indtil jeg for no... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Som altid hurtig og korrekt levering. Hoste/hals pastiller er virkelig gode ifm. hoste og forkølelse. Kan varmt anbefales for at afhjælpe problemer ved forkølelse mv.

5つ星のうち5の評価

Fantatisk produkt man skal lige vænne sig til smagen men allerede ved nr2 drops er smagen helt anderledes man kan mærke hvordan den giver luft til næse mund . Leveringen hurtig lige til døren .

企業情報

1. 食品製造業者

当該企業による記述

Fribol® offers a range of herbal-based products for mouth and throat care. Each product is made with a unique blend of carefully selected ingredients that contributes to the products’ refreshing and distinctive properties.

4.7

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hurtig levering. Vil I rette navnet fra Svend til Jytte. Ellers alt ok

2025年8月30日

Hej Jytte

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for at gøre os opmærksom på navnet. Det får vi selvfølgelig rettet med det samme. 😊

Vi er glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og håber, du har lyst til at dele din oplevelse med andre og fortælle om Fribol og vores produkter.

Ha' en dejlig dag.

Hostedrops

De werking van de hostedrops is prima. Je kunt er ook hoestdrank van maken. De levering en afhandeling van de spullen door Fribolshop is ook prima. We kunnen zeker aanbevelen.

2025年8月4日
5つ星のうち5の評価

Levet op til mine forventninger

Hurtig levering. Produktet lever op til mine forventninger

2025年7月30日

Hej Helle og Alex

Tusind tak for ordren og ikke mindst den supergode anmeldelse.

Det glæder og betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Vi håber, I får lyst til at købe vores produkter igen.

Ha' en dejlig weekend. ☺️

5つ星のうち5の評価

These drops are the best- customer…

These drops are the best- customer service was super helpful in assisting me with my purchase.

2025年8月4日

Hi Carrie,

Thank you so much for the kind words and the positive review. That means a lot to us.

We’re so glad to hear that you like our products and that you’ve had a good shopping experience with us.

We look forward to serving you again in the future.

Enjoy the rest of the summer and have a wonderful day. 😊☀️

Best regards,

Tilfreds👍🏻👍🏻👍🏻

God kvalitet👍🏻👍🏻👍🏻

2025年3月4日

Hej!

Tusind tak for den flotte og positive anmeldelse.

Det glæder os, at du synes godt om vores produkt, og vi håber, du vil handle hos os igen. 😊

5つ星のうち4の評価

Det kom hurtigt

Det kom hurtigt, men har ikke afprøvet produktet endnu

2025年5月16日

Hej Leni

Tak for din ordre og den positive anmeldelse.

Det glæder os, at varen kom hurtigt frem. Vi håber, at du også synes godt om vores produkt.

God dag til dig. 😊

Hurtig og fin ekspedition

Hurtig og fin ekspedition

2025年5月1日

Hej Dorte

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 🤗

Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service, og vi håber, du også får gavn og glæde af produktet.

Ha' en skøn dag. ☀️

Rigtig gode bolsjer

Rigtig gode bolsjer, ovenikøbet sukkerfri. Og levering for 15kr gjorde en forskel fra andre webshops.

2025年4月23日

Hej Christian

Tusind tak for dit køb og din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du synes godt om vores Hoste/Hals Drops, og vi håber, du får lyst til at handle hos os igen.

Ha' en skøn dag. 😊

Great customer service

Great customer service, product and delivery

2025年4月13日

Hi,

Thank you so much for the positive review – we really appreciate it.

We're thrilled to hear about your great experience with us, and we hope that you will continue using our products.

Have a great day. 😊

Best regards,

Super hostepiller

Blev introduceret til disse hostepiller på et norsk apotek og fandt ud af, at de er danske. De virker rigtig fint på hoste og kan varmt anbefales.

2025年3月10日

Hej Mette

Wow – sikke nogle skønne ord. Dem er vi virkelig glade for. Hvor er det dejligt at høre, at du har fået kendskab til Fribol, og at vores halstabletter har haft en positiv effekt. Af hjertet tak for den flotte anmeldelse og anbefaling.

Rigtig god dag til dig. 😊🧡

Dejlig stærke bolcher

Dejlig stærke bolcher, hjælper på hosten - Tak 😃😃🤧🤧

2025年3月2日

Hej Lotte

Det er virkelig os, der siger tak – både for den flotte anmeldelse og den positive feedback. Hvor er det bare dejligt at høre, at du har gavn og glæde af vores produkter. 🤗

Vi håber, du får lyst til at bruge vores produkter igen.

Ha' en rigtig dejlig dag. 🧡

5つ星のうち3の評価

Som altid hurtig og korrekt levering

Som altid hurtig og korrekt levering.

2025年2月19日

Hej Anette

Sikke en skøn anbefaling fra en så trofast kunde som dig. Den betyder virkelig meget – så tusind tak. 🤗

Det glæder os, at du har gavn og glæde af vores produkter, og at du igen har haft en god oplevelse med leveringen.

Rigtig god dag til dig!

5つ星のうち5の評価

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille, jeg havde min ordre allerede dagen efter, mine vare virker efter hensigt, så alt i alt mere end godt tilfreds, i anbefales varmt her fra

2025年2月20日

Hej Hanne

Ih, tusind tak for anbefalingen og den flotte anmeldelse. Hvor er vi bare glade for, at vores produkter har haft en positiv effekt, og at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt.

Ha' en rigtig dejlig dag. 😊

Kan kun anbefales

Jeg har købt Fribol bolcher flere gange og de er blevet min "medicin". Jeg har problemer med min skjoldbruskkirtel. Jeg bliver hæs og får smerter i halsen. Men Fribol lindrer, så jeg ikke mærker generne.

2025年2月10日

Hej Diana

Wow – sikke en skøn anmeldelse. Det er lige før, vi kan se morgenfrosten fordampe, så meget den varmer her i vinterkulden. ❄️☀️

Hvor er det bare fantastisk at høre, at vores produkter gør en forskel og hjælper dig i din hverdag. Det betyder virkelig meget for os. 🤗

Tak for de pæne ord – og rigtig god dag til dig. 😊🧡❄️☀️

5つ星のうち5の評価

Det var hurtigt jeg fik mine varer og…

Det var hurtigt jeg fik mine varer og de smager godt og hjælper på min hoste

2025年1月29日

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og den positive feedback.

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse med vores Hoste/Hals Drops – både med levering, smag og effekt. Det er vi bare superglade for at høre.

Rigtig god dag til dig. 😊❄️☀️

Er super tilfreds

Nemt og hurtigt

2025年1月17日

Hej Irene

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med vores service, og vi håber, at du også har gavn og glæde af vores produkter. 😊

Rigtig god dag til dig.

Trustpilot エクスペリエンス