Altid venlig og hurtig betjening og levering. Hostebolsjerne hjælper hurtigt, har anbefalet dem til fam, venner og bekendte , som også har lyst til at prøve dem. Dejlig de er med forskellig sm... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har haft uforklarlig og virkelig livsnedsættende hoste i rigtig mange år. Har prøvet samtlige hostesafter, wicks, hals, codein, alverdens gode husmoderråd og intet har hjulpet....indtil jeg for no... もっと見る
企業が回答しました
Som altid hurtig og korrekt levering. Hoste/hals pastiller er virkelig gode ifm. hoste og forkølelse. Kan varmt anbefales for at afhjælpe problemer ved forkølelse mv.
企業が回答しました
Fantatisk produkt man skal lige vænne sig til smagen men allerede ved nr2 drops er smagen helt anderledes man kan mærke hvordan den giver luft til næse mund . Leveringen hurtig lige til døren .
企業が回答しました
Fribol® offers a range of herbal-based products for mouth and throat care. Each product is made with a unique blend of carefully selected ingredients that contributes to the products’ refreshing and distinctive properties.
Udklitvej 31, 9690, Fjerritslev, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ich spreche leider kein Dänisch. Gerne würde ich sie sehr positiv bewerten Mit der Lieferung, mit der Bezahlung und mit der Ware bin ich sehr zufrieden.
Ihre Produkte habe ich in Norwegen kennen gelernt und ich möchte sie nicht missen. Herzliche Grüße aus Deutschland

Fribolshop からの回答
God og hurtig service. Kunne hente min bestilling indenfor en time.
Halspastillerne virker godt ved både hoste og ondt i halsen.

Fribolshop からの回答
Det var nemt at bestille - hurtig levering og så er de sukkerfri ( jeg har diabetes) 👍

Fribolshop からの回答
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og gode produkter til en god pris

Fribolshop からの回答
Mega gode hoste/ hals drops. God smag og lækkert de er i en beholder så man kan have dem med uden at de drysser ud over det hele👍

Fribolshop からの回答
Alltid rask levering og produktet er det beste på markedet. Som profesjonell sanger er jeg avhengig av fribol!

Fribolshop からの回答
Fribol er altid meget effektivt og lindre mod øm hals mm. Forsendelse hurtig. Sørger altid for at have Fribol på lager, til når behov opstår.

Fribolshop からの回答
Med hurtig levering. Halspastillerne virker effektivt og er de bedste jeg kender af den type.

Virkelige gode hoste bolcher. Løsner slim. Smager godt

Fribolshop からの回答
Så lækkert med hoste-bolcher der er baseret på naturlige ingredienser og uden sukker. Jeg blev så glad da jeg opdagede at de fandtes. Og de virker :-)
Mega god service og hurtig levering :-)
bh
Kristina

Fribolshop からの回答
Hurtig lev … købte 3 forskellige slags, gode smage og god virkning allerede på første dag …køber dem helt sikkert igen

Fribolshop からの回答
Har ikke modtaget noget fra jer.
Selvom der er gådet mindst en uge,
Så svært at bedømme noget som helst. Men alle kan fejle så der er bare sket en fejl.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。