God og hurtig trÊfÊldning
Jonas udfÞrte et rigtigt godt og hurtigt stykke arbejde i vores trange indkÞrsel. Både ved at fÊlde et 15 meter hÞjt trÊ oppe fra og ned, og med oprydningen bagefter.

Friis3 ããã®åç
Friis3 er en enkeltmandsvirksomhed med speciale i trÊfÊldning, trÊpleje og naturpleje. Det grÞnne arbejde er kernen i virksomheden, hvor jeg hjÊlper bÃ¥de private og erhverv med alt fra beskÊring og vedligeholdelse til avanceret sektionsfÊldning af vanskelige trÊer. En central del af Friis3 er arbejdsklatring/Rope Access. Jeg arbejder med professionelle klatreteknikker, som gÞr det muligt at udfÞre opgaver sikkert og effektivt i hÞjden â ofte som et fleksibelt alternativ til lift eller stillads. Det giver mulighed for prÊcist arbejde i omrÃ¥der med begrÊnset plads eller vanskelige adgangsforhold. Jeg anvender reb bÃ¥de i forbindelse med trÊarbejde og til tekniske opgaver pÃ¥ bygninger og konstruktioner. Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥ sikkerhed, planlÊgning og kvalitet i det udfÞrte arbejde. Alle opgaver bliver vurderet individuelt, og jeg bruger professionelt udstyr og metoder, der lever op til gÊldende standarder inden for arbejdsklatring og trÊpleje. Derudover tilbyder jeg konsulenttimer inden for maskinmesterfaglige omrÃ¥der, hvor jeg bidrager med teknisk sparring og praktisk, lÞsningsorienteret rÃ¥dgivning. Jeg rÃ¥dgiver altid med udgangspunkt i dine behov og omgivelser, og arbejdet udfÞres med respekt for bÃ¥de sikkerhed, kvalitet og miljÞ.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Friis3 ããã®åç
Jonas har hjulpet os med at gÞre vores have til et endnu bedre sted. Han har designet og bygget et virkeligt flot raftehegn som går i et med den omkringliggende skov, og han har beskåret og fÊldet trÊer på fineste vis.
Han har overholdt alle aftaler til punkt og prikke til tiden og prisen.Et stort tak her fra.
Annette og Kim