Da forsendelsen nÃ¥ede frem, Var der masser af is, der ikke var smelter, og fisken virkede frisk, og lugtede godt. Vi syntes der var mange smÃ¥ skrubber, og efter stegningen, var fiskekÞdet, lÞst og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget hurtig levering ogsÃ¥ af halvstor bestilling (6laksesider) flot kvalitet ikke nÊr sÃ¥ fede som nogle af de helt store laksesider (dog lidt smÃ¥ i stÞrrelsen) dansk opdrÊt. Prisen var 100kr/kg billi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tidlig tidlig morgen stod pakken der v fordÞren som lovet ved bestillingen. Helt iskold FRISK FANGET fisk ð. Vi har nu pakket det lÊkreste fine friske fisk til fryserenâŠ.Dejlig aftensmad venter fo... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÃ¥r du bestiller fisk fra FriskFangetFisk.dk, modtager du friskfanget fisk, der er fanget og pakket inden for fÃ¥ dage. Fra det Þjeblik fisken lander pÃ¥ auktionen, hÃ¥ndteres den under de strengeste kvalitetskontroller og transporteres pÃ¥ kÞl direkte til din dÞr. Det sikrer, at du kan nyde fisk med maksimal smag og nÊring â uden besvÊr. Vi samarbejder med lokale fiskere og producenter, for at sikre de bedste rÃ¥varer og en bÊredygtig produktion. Bestil dine favoritter pÃ¥ FriskFangetFisk.dk og fÃ¥ dem leveret friske og klar til tilberedning.
Otto Pedersvej 1, 6960, Hvide Sande, ãã³ããŒã¯
- info@friskfangetfisk.dk
- friskfangetfisk.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Super god oplevelse ð Bestilte 1500 grâŠ
Super god oplevelse ð Bestilte 1500 gr rÞdspÊttefileter og afhentede selv da jeg var i omrÃ¥det. Det var de lÊkreste rÞdspÊttefileter, omhyggeligt pakket ned med masser af is i en flamingokasse, helt friske, fine i str og ikke en eneste ben var glemt, sÃ¥ de bedste anbefalinger herfra. Vi afgiver ihvertfald vores bestillinger hos dem fremover ðð
Dårlig kvalitet .har bedt jer om at ringe da min mail ikke virker mere men det gÞr i heller ikke.
Dårlig kvalitet denne gang ,kÞbte kuller denne gang fyldt med store ben kÞbt 16-5-26 fakturaer 1885 ordre 112805 kÞbte den 4-5 -26 fakturaer 1838 ordre 110184 den var ok i regerer ikke på ens opkald heller ikke på info@ men selvfÞlgelig i har jo også fået jeres penge ,husk der er kÞbt 4 portioner hvis jeg vil have fisk med ben kunne jeg jeg bare havde kÞbt en makrel .

Havde bestilt rÞdspÊttefiler
Havde bestilt rÞdspÊttefiler, men modtog nÊrmest noget jeg vil kalde fiskeaffald. Har ellers vÊret tilfreds med tidligere leveringer.

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjernerâŠ
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så gjorde jeg det. Virkelig en glÊde at have lÊrt jer at kende. Flot udvalg, god kundeservice og prÊcis levering til dÞren. Tak for altid frisk og lÊkker fisk. GlÊder mig hver gang til en levering fra jer.

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Fantastisk service og hurtig levering!
Vi fik gavekort til friskfangetfisk.dk i bryllupsgave, og har ikke oplevet andet en sÞd og imÞdekommende kundeservice, samt hurtig levering af helt frisk, lÊkker og velduftende fisk!
KÊmpe anbefaling herfra!

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Super flot og frisk fisk
Super flot og frisk fisk! Vi er meget tilfredse med vores fÞrste levering og kommer igen ð

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Det var virkelig nogle flotte rÞdtungerâŠ
Det var virkelig nogle flotte rÞdtunger og rÞdtunge filetter vi fik leveret.
anbefaler gerne videre i omgangskredsen.
Vi fik både fisk fredag og sÞndag.

Super glad
Jeg er super tilfreds med levering,og med de 2 rÞdspÊtter. DesvÊrre var de 2andre så uspiselige,de smagte frygteligt. Jeg kÞbte 4 stk. jeg kÞber normalt tit,men ved ikke om jeg har lyst igen. Hold da op. Jeg er super glad,på trods af jeg ikke skrev fisken var dårlig,sendte i alligevel en ny omgang. Fantastisk kundeservice

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Super frisk fisk af god kvalitet
Super frisk fisk af god kvalitet. Det var vores fÞrste gang, og bliver en af vores faste husleverandÞrer. Vi bor på landet, så det er guldvÊrd for os,som elsker fisk, at få denne on line mulighed

Da forsendelsen nåede frem
Da forsendelsen nåede frem, Var der masser af is, der ikke var smelter, og fisken virkede frisk, og lugtede godt.
Vi syntes der var mange små skrubber, og efter stegningen, var fiskekÞdet, lÞst og ikke sÊrligt smagfuldt. Men ikke dårligt. Skyldes det, februar, marts er dårlig tidspunkt at spise skrubber pgr. af det er gydningstid, eller er det ising?
Med venlig hilsen Knud Simonsen

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Det kom som aftalt og jeg kastede migâŠ
Det kom som aftalt og jeg kastede mig over torskerognen som smagte skÞnt.? Det var her i februar eller marts.

Flotte fisk og jomfruhummer
Flotte fisk og jomfruhummer. Jeg skulle bruge rÞdspÊtter og jomfruhummer. Flotte fede fisk, og store hummer. God service!

LÊkkert frisk fanget fisk
Modtag en sÊsonpakke med friske fisk lige på dÞrtrinnet. Super oplevelse og virkelig velsmagende fisk.

Altid lÊkker friskfanget fisk
Altid lÊkker friskfanget fisk, hurtig levering og god service ðð»

Den krÊsne
Efter at vi som familie har boet på GrÞnland i en årrÊkke og spiste fisk 2-3 gange om ugen lÊrte vi hvad det betyder og hvordan fisk skal smage alt fra hval til frisk torskerogn, og vi blev nok en lille smule krÊsne når det galdt frisk fisk mm, men der er vi alligevel blevet glÊdeligt overrasket jeres kasse med fersk torskerogn, Hellefisk, torskefileter samt rÞdspÊttefileter den gjorde stor glÊde hos både bÞrn og voksne, så rigtig mange tak

FriskFangetFisk ApS ããã®åç
Hurtigt svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l overâŠ
Hurtigt svar på spÞrgsmål over Instagram, og frisk fisk! Pris og kvalitet hÊnger virkeligt godt sammen!

Helt igennem perfektð
Fisk så frisk at de slår med halen ved leveringen.
Super lÊkre produkter pakket så alt er iskoldt ved leveringen, og ALDRIG minus på vÊgten.
Fra min bestilling var gået igennem, til ordren var pakket, gik der under en time.
Store respekt for skipper Verner og hele teamet
ððððð

Super frisk fisk
Super frisk fisk, fint udvalg og hurtig levering
SÞren W