Fedt - 1. gangskunde og glÊder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... ãã£ãšèŠã
Vi havde glÊdet os til at komme der ned da vi har en med der spiser glutenfri og hun havde glÊdet sig til fish an chips men det kunne de sÃ¥ ikke lave ( selv om der stod det) sÃ¥ fik hun et stjernesku... ãã£ãšèŠã
God og hurtig betjening. Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter. Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gÞr vi ved at sÞrge for, at vi altid sÊlger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.
Troldbjergvej 4, 6960, Hvide Sande, ãã³ããŒã¯
- info@hvidesanderogeri.dk
- hvidesanderogeri.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God og hurtig betjening.
God og hurtig betjening.
Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter.
Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.
Vi havde glÊdet os til at komme der nedâŠ
Vi havde glÊdet os til at komme der ned da vi har en med der spiser glutenfri og hun havde glÊdet sig til fish an chips men det kunne de så ikke lave ( selv om der stod det) så fik hun et stjerneskud men på rugbrÞd. Vi kunne heller ikke få en alm Þl da det havde de heller ikke og en af os havde bestilt muslinger det må vi rykke efter det havde de lige glemt.
Vi kunne fÃ¥ gratis is alle ( der er is med til alle hovedretter ) ð
Det er bestemt sidste gang vi kommer der.
Lang ventetid!
Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille⊠vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sÞdt personale, de arbejdede bare ikke sÊrligt hurtigt, vi ventede 20-25 min i kÞ for vi kunne bestille, vi stod som nummer 2 i kÞenð Det var ikke kun os der havde ventet lÊnge, kÞen bag os blev kun lÊnger. De sagde godt at der var lang ventetid pÃ¥ tallerkner, hvilket var super fint.
Anbefaler kun hvis du har god tid.
Hvis man ikke fanger det selv - så luk gattet!
Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen.
Alt lever fuldt ud op til forventningerne.
Fortsat god sommer derovre pÃ¥ vestkysten ð
TÞrt
De rÞgede rejer, og de rÞgede muslinger var virkelig tÞrre, så tÞrre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse.
Resten var super godt som vanligt ð

Bestilte ti store krabbeklÞr
Bestilte ti store krabbeklÞr , fik ti smÃ¥âŠ
Så det bedre ingen , at få..

Dejlig oplevelse
Jeg kÞbte rÞget ål og rÞget hellefisk og 2 flåede rÞdspÊtter da vi modtog dem var de så friske at vi fÞlte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Mega lÊkker tapas for 2
Mega lÊkker tapas for 2 - meget god kvalitet, og meget for pengene.
Kan varmt anbefales

Altid super lÊkker buffet
Altid super lÊkker buffet. Frisk og indbydende.
Vi elsker at besÞge jer nÃ¥r vi er i vores sommerhusð€©

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Helt eminent hÞj kvalitet af friskâŠrÞget fisk
Helt eminent hÞj kvalitet af frisk rÞgede fisk, smagslÞgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre
Betjeningen helt eksepnionel på mÊrkerne, det hele til meget rimelige priser.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Dejlig stor og varieret fiskebuffet
Dejlig stor og varieret fiskebuffet. Enorm god is

LÊkker og varieret buffet
LÊkker og varieret buffet. Fantastisk god is.

Alt var som sÊdvanlig SUPER
Alt var som sÊdvanlig SUPER, men det er prisen også.

Sur og uforståelig betjening
Sur og uforståelig betjening. DesvÊrre de har gode produkter og det smager dejligt mvh Michael daugaard

ð€¯ð€©ð¥³ð
Hvis man tror, at kvalitet kun kan opleves ved at sidde pÃ¥ en restaurant, sÃ¥ har Hvide Sande RÞgeri lige bevist det stik modsatte. Vi har efterhÃ¥nden spist der mange gange, og hver eneste gang har vÊret en oplevelse i absolut topklasse â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder maden og den altid varme, imÞdekommende service.ð€
Men denne gang prÞvede vi takeaway⊠og helt Êrligt: vi blev blÊst bagover.ð€¯
Maden var intet mindre end sublim. Alt var tilberedt med samme kÊrlighed, prÊcision og respekt for rÃ¥varerne, som nÃ¥r man sidder i restauranten. Smagene sad lige i skabet, fisken var perfekt rÞget, og hver eneste bid fÞltes som en lille luksusoplevelse. Det er sjÊldent, at takeaway kan mÃ¥le sig med restaurantoplevelsen â men her? Det var mindst lige sÃ¥ godt, hvis ikke endnu bedre.ð
Og sÃ¥ er der servicen. Selv som takeaway-kunde bliver man mÞdt med smil, overskud og en Êgte passion for det, de laver. Det mÊrkes tydeligt, at det her ikke bare er et sted, der serverer mad â det er et sted, der brÊnder for at give folk en fantastisk oplevelse, hver eneste gang.ð¥³
Hvide Sande RÞgeri er simpelthen i en liga for sig. Uanset om du spiser der eller tager maden med hjem, kan du forvente noget helt sÊrligt. Vi kommer igen â og igen â og igen.ð€©

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Spiste deres lÊkre buffet sammen medâŠ
Spiste deres lÊkre buffet sammen med familien 4 styk i alt alle var imponerede over deres lÊkre fisk og gourmet isbar.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
God service, god kvalitet af varerne
Levering til tiden , pakket forsvarligt , sådan at varerne var friske og rette temperatur

DÃ¥rlig service
Hej
Min familie og jeg blev meget skuffet i går da vi blev afvist med et baren i barenvogen og der var plads nok og vi spurgt en da flere gang om vi ikke kunne sidde i udestuen. Det var noget skuffen da vi har vÊret der fÞr hvor servicen var i top det var den ikke i går

Manglende forståelse
Jeg glÊder mig hver gang til.at komme og smage på alle de forskellige fisk ed god tilberedning
Dog manglende jeg i dag en ekspedition hvor vedkommende forstod hvad vi spurgte ind til Êrgerligt
Eks til.6 pers hvor meget intet svar
på.må.og få kÞbte vi ind og håbede der var nok
Men kvaliteten på varen som altid 5 stjerner men betjening 1

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Jeg har modtaget en rÞget Ã¥l en rÞgetâŠ
Jeg har modtaget en rÞget ål en rÞget makrel.
tiger rejer i hvidlÞgsmarinade,skaldyrsalat.
Tigerrejerne var meget hårde og uden smag
skaldyrsalaten var helt uden smag .