ENDELIG en seriÞst virksomhed med samme mÃ¥l som jeg - Fri SÞren! SÞren er uskyldig og skal sÊttes fri NU! De Ã¥l bad selv om hvad der skete, det skal SÞren ikke straffes for! Fik ogsÃ¥ lige taget... ãã£ãšèŠã
Er altid en fornÞjelse at blive forkÊlet af Lisbeth. Hun er en meget dygtig og erfaren frisÞr. Er , uden undtagelse, hver gang gÃ¥et derfra en god oplevelse og frisure rigere. Lisbeth formÃ¥r at kreere... ãã£ãšèŠã
Det har vÊret den skÞnneste oplevelse at besÞge Lisbeth. Lige fra man trÊder ind af dÞren, mÊrker man hendes varme og imÞdekommende sind, for ikke at snakke om hvor hyggeligt der er. Hun tager virkeli... ãã£ãšèŠã
De har Þdelagt mit hÃ¥r fuldstÊndig og spildt min tid og holder tÃ¥re tilbage igennem nÊsten hele klipningen og de klipper mig karse som om jeg er 3 og det blev sÃ¥ kort at man ikke kan finde en nu frisÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FrisÞrsalonen er placeret i det hyggelige OehlenschlÊgersgade i hjertet af Vesterbro. Dette mÊrkes tydeligt i salonen, der er baseret pÃ¥ en unik kombination af stor faglighed, rimelige priser og en afslappet atmosfÊre. Stedet er drevet af Lisbeth Vera Olsson, som efter lang tid i frisÞrbranchen tog et valg om at skabe et tilbud til de mange, som alene Þnsker en suverÊn behandling i uhÞjtidelige omgivelser â og med Frisoeren har Lisbeth skabt netop dette. Gennem en personlig og professionel betjening er der her tale om et helt sÊrligt sted, hvor kundens behov og Þnsker er i hÞjsÊdet.
OehlenschlÊgersgade 26, kld. Th., 1663, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
- info@frisoeren.dk
- frisoeren.dk
ðâ€âïžðâ€âïž
Jeg er kommet hos Lisbeth i mere end 30 Ã¥r, og har altid vÊret super tilfredse, ofte er det hende der ved hvad der skal ske og det er jeg helt tryg ved. ðâ€âïž
Hyggelig og dygtig
Jeg har ganske vist ikke så meget hår at arbejde med, som kvinder. Men jeg har benyttet mig af Lisbeth i mange år. Jeg har altid fÞlt mig godt tilpas i hendes selskab.
Jeg kan varmt anbefale FrisÞren