Ville til hver en tid anbefale Christopher hans hjertelige og fantastiske mÃ¥de at vÊre pÃ¥ gÞr hvert et besÞg til pleje for sjÊlen sÃ¥vel som hÃ¥ret. GÃ¥r altid derfra super glad for hÃ¥ret samtidigt med e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Christopher er blevet min nye faste frisÞr siden han er Ã¥bnet. Om jeg selv kommer med en idé til mit hÃ¥r eller giver ham frit spil - bliver resultatet altid som Þnsket. Stemningen af hjemlighed og nÊr... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefales, hvis man Þnsker smukt hÃ¥r og en behagelig oplevelse ved at gÃ¥ til frisÞr. Jeg tror at Christopher, med sin hjertelighed og Ã¥benhed, giver hver enkelt kunde en fÞlelse af at vÊre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CHRISTOPHER COIFFURE vision er at nytÊnke en personlig frisÞroplevelse med hÞj kvalitet uden prisoverraskelser. Alle klipninger sker med Sassoon klippeteknik, som giver dig den reneste klipning og sikrer at dit hår bliver stÊrkt og sundt. Teknikken krÊver mere tid, godt vÊrktÞj og hÞj disciplin af frisÞren. Derfor tager din klipning minimum en time, hvor du oplever klipnings haute couture. Salonen udfÞrer kun en behandling ad gangen for at kunne fokusere på dig og skabe dit personlige look. Ingen prisoverraskelser. Dette sikrer den gode oplevelse hver gang. Prislisten hjÊlper dig til at få hurtigt overblik over hvilke behandlinger salonen tilbyder. Booker du f.eks. reflekser, babylights eller balayage vil toningsfarven og en plejende genopbyggende kurbehandling altid vÊre inkluderet i prisen. Så dit hår altid er velplejet, glansfuldt og sundt uden overraskende tillÊgspriser. CHRISTOPHER COIFFURE sÊtter en Êre i at have den hÞjeste faglige ekspertise og er altid på forkant med tidens modetrends. Salonen tilbyder klipning med saks, helfarve, reflekser, balayage, babylights, opsÊtning, makeup, brudestyling og Hairtalk extensions. Den gamle salon ligger på Harald Jensens plads, i hjertet af à rhus C, og er fyldt med inspiration fra kÊrlighedens by, Paris. Der er busstoppesteder overfor salonen og parkeringsmuligheder få minutters gang fra salonen. Her er de to fÞrste timer ofte gratis. PrÞv CHRISTOPHER COIFFURE hvis du vil have Êrlig rådgivning og den helt perfekte frisure. Afbudspolitik: Hvis du bliver forhindret i at komme til en behandling, skal salonen vide det senest 24 timer fÞr. Afbud er kun mulig telefonisk i salonens åbningstider. Hvis dit afbud er for sent betaler du 80 % af den bookede behandlingstid.
é£çµ¡å
De Mezas vej 28 st. mf., 8000, à rhus, ãã³ããŒã¯
- 70 60 42 33
- kontakt@christophercoiffure.dk
- christophercoiffure.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ville til hver en tid anbefaleâŠ
Ville til hver en tid anbefale Christopher hans hjertelige og fantastiske måde at vÊre på gÞr hvert et besÞg til pleje for sjÊlen såvel som håret. Går altid derfra super glad for håret samtidigt med et stÞrre smil end man kom med.
Virkelig dygtig frisÞr!
En god frisÞr i århus
han er god til klipper hår forstå hvilken du vil have
Balayage + klip
Jeg har i dag vÊret inde og fÃ¥ en behandling pÃ¥ Balayage + klip hos Christopher. Han var virkelig dygtig og lydhÞr. Han var et enormt rart og behageligt menneske, som gjorde man straks fÞlte sig tryg i hans hÊnder. Derudover er hans service i top - fra du ankommer til du forlader hans hyggelige og hjemlige salon. Han fortjener mere end 5ð for sit hÃ¥ndvÊrk og for ham som person ððððð
Christopher er en fantastisk dygtigâŠ
Christopher er en fantastisk dygtig frisÞr.
Da min frisÞr gennem 5 år stoppede, og jeg skulle have en ny, valgte jeg Christopher bl.a. på grund af anmeldelser her.
Hans klipning har fuldstÊndig fået tÊmmet mit lange tykke naturkrÞllet hår. Så det let kan sÊttes i pÊne krÞller, uden at det kruser.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til den skÞnne unge FrisÞr ð
Christopher er vanvittig dygtig til sitâŠ
Christopher er vanvittig dygtig til sit arbejde, og han er den eneste der har kunnet formå og klippe mit (ekstremt tykke) hår så det falder pÊnt.
Oveni det, sÃ¥ er han virkelig behagelig og man fÞler dig sÃ¥ velkommen i salonen - som er SÃ
hyggelig indrettet
Jeg glÊder mig allerede til at vÊre i hans hÊnder igen, og kan kun anbefale at han også bliver din nÊste frisÞr!
Go-to frisÞr
Altid den skÞnneste oplevelse hos Christopher Coiffure!
Efter en klipning var jeg solgt. Christopher er så dygtig. Han lytter til mine Þnsker, og jeg er da altid ellevild med resultaterne.
Derudover er han det sÞdeste vÊsen, og hans indretning af salonen er helt enestående! Det er virkelig en oplevelse i sig selv at besÞge Christopher Coiffure.
Christopher er uden tvivl den bedste frisÞr!
Christopher er uden tvivl den bedste frisÞr jeg nogensinde har vÊret til. Mit hår bliver altid utrolig flot, da hans faglighed er helt i top. Hans vÊsen er umulig ikke at falde pladask for, og han er altid god for en dejlig sludder. Jeg lader ikke andre klippe mig end ham!
Voldsom god service og utrolig dygtigâŠ
Voldsom god service og utrolig dygtig til sit hÃ¥ndvÊrk. Mit hÃ¥r har aldrig vÊret flottere! Han er klart blevet min faste frisÞrâºïž
Christopher ramt mig lige i hjertekulenâŠ
Christopher ramt mig lige i hjertekulen med sit hÞje faglige niveau og sit behagelige vÊsen. Det er en oplevelse i sig selv at komme ind i hans meget smukke og unikke salon, og hans skÞnne personlighed gÞr at man fÞler sig så velkommen og komfortabel i hans selskab. Han fortjener al ros for sit arbejde og for det at han har fundet sin helt egen facon. Jeg glÊder mig til at komme tilbage!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, hvis man Þnsker smukt hår og en behagelig oplevelse ved at gå til frisÞr.
Jeg tror at Christopher, med sin hjertelighed og åbenhed, giver hver enkelt kunde en fÞlelse af at vÊre vigtig og set.
Derfor svÊver man lidt derfra, både med glÊde over den nye frisure og med fÞlelsen af at have fået et varmt kram.
Altid en helt igennem fantastisk oplevelse
Jeg har igennem mange Ã¥r haft FORNÃJELSEN af at have Christopher som frisÞr. Han er helt igennem professionel i sit arbejde, han er lyttende overfor ens Þnsker og sÃ¥ giver han den bedste vejledning omkring valg af farve og pleje af hÃ¥ret.
Christopher er sÞd, omsorgsfuld og altid smilende.
En rigtig dejlig og hyggelig frisÞrsalon, hvor kunden virkelig er i fokus! KÃMPE anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Christopher er utrolig behagelig, har respekt for kunden, er professionel og imÞdekommende.
HåndvÊrket er i top!
Han har fået sig en ny stamkunde :-)
SkÞn oplevelse
Det var bare gennemfÞrt hele klipningen i gennem. Både stedets indretning, Christophers kyndige hÊnder samt god vejledning til håret ift. produkter.
Yndlings frisÞr, fantastisk dygtig!
Christopher er den bedste til sit arbejde, og jeg har nu fulgt ham, hvorend han har arbejdet/klippet igennem de sidste mange år, da han er den eneste jeg betror mit hår til.
Til gengÊld får han lov at lave nÊsten lige, hvad han Þnsker hver gang, da jeg har fuld tiltro og tillid til resultatet!
At han nu har sin helt egen salon er perfekt, da stemning, ro, hygge og professionalisme er i hÞjsÊdet med ham ved roret.
Klart anbefalelsvÊrdig oplevelse, klipning og salon. Intet mindre!
SÃ¥ smukke og rolige omgivelser
Så smukke og rolige omgivelser, god service og så flot arbejde!
Derudover er Christopher bare det bedste selvskab og SÃ
dygtig!
Christopher er byens bedste frisÞr
Christopher er byens bedste frisÞr! Man får altid special treatment hos ham, og han gÞr sit arbejde godt. KÊmpe meget ros herfra!
Helt klart min nye faste frisÞr!
Jeg er ofte blevet klippet af Christopher og det har altid vÊret en succes. Jeg er altid gået derfra mere end tilfreds. Christopher er sÞd, charmerende og helt igennem fantastisk dygtig - jeg er både blevet klippet i forskellige korte frisure, og ligeledes er jeg blevet i farvet i forskellige farver.
KÃMPE ANBEFALELSE HERFRA
Byens bedste frisÞr!
Rigtig god frisÞr, der lytter og forstår, hvad man Þnsker med sit hår.
Christopher er en rigtig dejlig, imÞdekommende og serviceminded frisÞr, så det er altid en fornÞjelse at blive klippet af ham, da både service og håndvÊrksmÊssig kvalitet går hånd i hånd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ