Jeg havde bestilt et produkt som desvÊrre var udsolgt. Jeg fik en personlig opringning med meget hÞflig information om situationen, samt forslag til hvordan vi kunne lÞse problemet bedst for mig. Det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var billigt og super hurtigt. Men der er ogsÃ¥ lidt malurt i bÊgeret. Jeg fjernede fluebenen i rubrikken hvor man beder tilbud pr. email, jeg hader ganske enkelt den slags!! Det akseptere I Ã¥benbar... ãã£ãšèŠã
FrisÞr shoppen har nogle virkelige gode tilbud og varerne kommer hurtigt. Jeg glemte at hente pakken til tiden og den blev derfor sendt retur. Da jeg tog kontakt til firmaet var servicen helt i top og... ãã£ãšèŠã
Altid de bedste tilbud. Hvis du kontakter kundeservice, så får du rent faktisk et sobert og hurtigt svar. Bedre end konkurrenterne. Stor anbefaling herfra.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FrisÞr Shoppen strÊber på at tilbyde de bedste produkter på markedet til en rimelig pris. Hos os kÞber du altid original produkter til en god pris.
é£çµ¡å
Arnold Nielsens Boulevard 60, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- 53 64 40 04
- info@frior-shoppen.dk
- frisor-shoppen.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Reserveret min overfÞrsel den 15 idagâŠ
Reserveret min overfÞrsel den 15 idag er det den den 20 uden nogen form for svar på min email om hvad der foregår med min ordre plus de stadig ikke er returneret
Venter i stilhed på et eller andet
ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»
ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»
Som altid fantastisk service
Virkelig tilfreds
Bedre end konkurrenterne. Stor anbefaling herfra.
Hurtig levering og produktet varâŠ
Hurtig levering og produktet var nÊrmest halv pris ift andre stederðªðŒðªðŒ jeg er fan ð¥³ð€©
Michael er en fin gutð
Supergodt
Har rette varer pÃ¥ hylderne - det er super-let at bestille - og levering sker hurtigt og som lovet ð
Super priser
Super priser og lynhurtig levering = 5 stjerner ðª
Hurtig og god handel
Hurtig bestilling og hurtig levering. En fornÞjelse
Super hurtig levering og gode priser.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ