Jeg har isÊr kÞbt produkter til skÊgpleje, og barbering bla. DE Safety Razor, barberkost fra MÃŒhle mm. Altsammen super lÊkre produkter til mÊnd, der gerne vil forkÊle sig selv lidt. Gode rÃ¥d og vejle... ãã£ãšèŠã
Efter at have fundet mine vare pÃ¥ hjemmesiden, som iÞvrigt er super overskuelig, sÃ¥ var det blot at checke ud. Det gik ligeledes smertefrit. NÃ¥h jamen sÃ¥ var det jo bare at vente. Det var li... ãã£ãšèŠã
Den bestilte vare var ikke pÃ¥ lager, og jeg fik en mail, der informerede om dette, og hvornÃ¥r varen igen ville vÊre pÃ¥ lager. Yderligere fik jeg at vide, at der ville blive lagt lidt ekstra i kass... ãã£ãšèŠã
Det tog mig 1 Ã¥r, fra jeg begyndte og lÊse og interessere mig for Gentlemens barbering, til jeg endelig fik taget mig sammen. Jeg bestilte pÃ¥ nettet men sende min bestiling til kundeservice, og Janne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vores speciale er BARBERING, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til Den Perfekte Barbering. Ved kÞb af barbergrej, anbefaler vi altid, at du kontakter os, sÃ¥ du fÃ¥r netop det barbergrej, der matcher dit behov. Vi arbejder tÊt sammen med Verdens Ãldste Barbershop, Truefitt & Hill i London, som vi ogsÃ¥ er AGENT for i Danmark.
Bovang 5, 2660, BrÞndbystrand, ãã³ããŒã¯
- barberandcare@outlook.com
- www.gentlemens-bazaar.dk
Hurtig levering og de korrekteâŠ
Hurtig levering og de korrekte produkter. 100 procent godkendt ð
Hurtig levering
En ganske god lille shop, når du står og mangler barbercreme eller lignende.
Desuden har de også gode rabatter på deres produkter.
Super service og super produkter.
Super service og super produkter. Hurtig levering og produkterne holder hvad de lover.
God service
Hurtigt og venligt svar på mail ang nogle varer på shoppen.
Levering ingen anmÊrkninger :-)
Fin handel og oplevelse.
Fandt et produkt, jeg havde sÞgt efter et stykke tid. Prisen var OK, og levering foregik prompte.
Gode varer
Hurtig service, dog mangler de Truefitt & Hill Balsam og Herre duft Clubman
Meget hurtig levering
Super service og hÞj kvalitet
Super service, hurtig leverings tid og beskrivelserne af produkterne holder. Er aldrig blevet skuffet over handel med Gentlemens Bazaar og så får man ofte små prÞver med i forsendelsen.
Hurtig og effektiv ekspedition
Tak for hurtig levering
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service. Produkterne blev leveret inden for et par dage. Meget tilfreds.
Synes det hele var smertefrit
Synes det hele var smertefrit. Der var lidt information der manglede fÞrste gang jeg bestilte, om min bestilling var gået igennem, altså en bekrÊftelse. Men alt har vÊret godt, det var hurtigt, effektivt og professionelt pakket da jeg modtog det. Super service.
God service
God service, jeg havde bestildt en forkert vare og skrev til dem og vupti så var den fikset og sendt hurtigt. Kan varmt anbefale dem.
Hurtig betjening
Som altid en rigtig god oplevelse atâŠ
Som altid en rigtig god oplevelse at handle hos Gentlemens Bazar
Gode produkter
Gode produkter, god service og super hurtig levering.
Jeg fandt handlen problemfrit fra kÞbâŠ
Jeg fandt handlen problemfrit fra kÞb til modtagelse af produktet.
super service
super service, ringer også tilbage efter åbningtid
Super hurtigt levering
Super hurtigt levering. Bestilte med indpakning og det ser mega godt ud. H