レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bardzo polecam firmę FRU.pl, za szybkie i pomocne działania, zwłaszcza szybką rezerwację przelotów jak i pomoc w załatwianiu różnych spraw, w tym związanych z przebukowaniem biletu lub odwołaniem reze... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. S... もっと見る

5つ星のうち1の評価

fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 旅行代理店

当該企業による記述

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Po dwuch dniach od szakalu biletu…

Po 2 dniach od zakupu biletu poprosili o dopłatę lub zaproponowali zmianę lotniska wylotu, lotniska docelowego, godzin wylotu!
Poinformowali, że cena biletu powrotnego również może się zmienić.Klasyczne naciąganie klientów! Uwaga! Po zapłaceniu nie dostajesz biletu tylko graficzne odzwierciedlenie tego co chciałeś kupić. Oni ten bilet dopiero będą kupować jak cena będzie dla nich najniższa. Nie masz w tym momencie biletu!

2026年2月11日

FRU.PL からの回答

Panie Arturze, dziękujemy za przesłaną opinię. Jest nam bardzo przykro, z powodu zaistniałej sytuacji. Proszę nam wierzyć, że na żadnym etapie FRU.PL nie miało zamiaru wprowadzać Pana w błąd. Niestety, linie lotnicze mają prawo do zmiany kosztu przelotu bez podania przyczyny, na co nie mamy wpływu.
Pragniemy również przypomnieć, że FRU.PL działa jako pośrednik, udostępniając oferty podmiotów trzecich, których ceny mogą się dynamicznie zmieniać do momentu otrzymania dokumentu uprawniającego do korzystania z usługi.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

5つ星のうち5の評価

bardzo miła i profesjonalna obsługa na…

bardzo miła i profesjonalna obsługa na czacie - w sytuacji, gdy informacja przesłane przez konkretnego przewoźnika są niejasne, pracownicy FRU.PL udzielają konkretnych i rzetelnych informacji

2026年2月9日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za czas poświęcony na ocenę naszej pracy - to dla nas szczególnie ważne, że w sytuacji niejasnych informacji od przewoźnika nasz zespół mógł udzielić konkretnych i rzetelnych wyjaśnień. Dokładamy starań, aby klienci zawsze otrzymywali jasne i sprawdzone informacje. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!🙂

Zawsze profesjonalni i…

Zawsze profesjonalni i pomocni.Tradycyjnie jeśli chodzi o FRU.pl polecam w 100 %👍👏😀

2026年2月7日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i stałe zaufanie! Cieszymy się, że nasza obsługa spełnia oczekiwania i że możemy zapewniać profesjonalną pomoc. Dziękujemy za polecenie!

5つ星のうち4の評価

potrzebna lepsza funkcjonalność strony i konta

Czasem płatności nie przechodzą i należy powtarzać proces , strona mało funkcjonalna, powinny być widoczne stare rezerwacje i bilety. Brak wystarczających danych na temat rezerwacji pozwalających własna szybka odprawę online , tym samym powstaje nie pisany nacisk aby zapłacić za odprawę którą można wykonać samemu lecz potrzebne są podstawowe nr rezerwacji w danej sieci lotniczej .

2025年11月17日

FRU.PL からの回答

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Po zalogowaniu do konta na naszej stronie widoczne są wszystkie rezerwacje — zarówno przyszłe, jak i przeszłe. Pracujemy też nad dalszym usprawnieniem funkcjonalności i płatności.

Easy ticket

Szybko łatwo przyjemnie trochę irytuje system dat dodający spacje ale można to przeżyć

2026年1月28日

FRU.PL からの回答

Panie Mikołaju, dziękujemy za opinię! 💙 Cieszymy się, że rezerwacja była szybka, łatwa i przyjemna. Doceniamy też Pana uwagę dotyczącą systemu dat – zawsze staramy się usprawniać nasz serwis, aby korzystanie z niego było jeszcze wygodniejsze. ✈️

Bardzo pomocna obsługa

Bardzo pomocna obsługa
Pomocn uzyskałam bardzo szybko i w każdym zakresie którego wymagała moja sytuacja
Osoba obsługująca mnie byla bardzo kompetentna i sympatyczna
Polecam bardzo

2026年1月28日

FRU.PL からの回答

Pani Justyno, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa! 💙 Cieszymy się, że nasza obsługa była szybka, kompetentna i pomocna w każdej sytuacji. Dziękujemy za polecenie i życzymy wielu udanych podróży z FRU.PL! ✈️

Świetnie

Świetnie, nie ma żadnych problemów

2026年1月23日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez żadnych problemów🙂

Pomoc konsulranta

Pomoc konsulrantki Gabrieli

2026年1月24日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę. Cieszymy się, że pomoc Pani Gabrieli została tak dobrze oceniona. Przekażemy jej miłe słowa 🥰🙂🥳

Pomoc Pani Katarzyny Pamuła

Pomoc Pani Katarzyny Pamuła - Słopnickiej była nieoceniona. Takiej osoby trzeba w każdym możliwym miejscu obsługującym klienta

2026年1月23日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię i najwyższą ocenę. Cieszymy się, że pomoc Pani Kasi została tak doceniona. Przekażemy jej miłe słowa – takie komentarze są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy!🙂

5つ星のうち5の評価

Pierwszy raz kupowałem u was bilety…

Pierwszy raz kupowałem u was bilety lotnicze sam proces przebiegł bardzo sprawnie , wysyłałem zapytanie mailowo i też dostałem bardzo szybko odpowiedź , będę polecał 👌

2026年1月21日

FRU.PL からの回答

Miło nam słyszeć, że pierwszy zakup biletów w FRU.pl przebiegł tak sprawnie i że nasza odpowiedź na maila dotarła szybko. Takie doświadczenia pokazują, że starania naszego zespołu mają realny wpływ na wygodę klientów. Dziękujemy za rekomendację i cieszymy się, że mogliśmy pomóc🙂🤩

dodatkowy bagaż

pani Magdalena szybko pomogła dokupic dodatkowy bagaż

2026年1月21日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że Pani Magdalena mogła szybko pomóc w dokupieniu dodatkowego bagażu. Takie słowa są dla nas dużą motywacją. Zapraszamy ponownie 🙂

5つ星のうち5の評価

Rezerwacja i zakup biletów oraz odprawa…

Rezerwacja i zakup biletów oraz odprawa przebiega szybko przez to otrzymuję bez problemów kartę pokładową.Z FRU.PL korzystam od kilku lat i na jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam

2025年12月20日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za Pani opinię oraz wieloletnie zaufanie. Cieszymy się, że rezerwacja, zakup biletów i odprawa przebiegają sprawnie. Pani zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy 🛫✈️🙂

Bardzo transparentna forma rezerwacji

Bardzo transparentna forma rezerwacji. Łatwo i szybko można dokonać rezerwacji.

2026年1月19日

FRU.PL からの回答

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że proces rezerwacji był przejrzysty oraz że udało się go zrealizować łatwo i szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych usług było jak najbardziej intuicyjne:) Pozdrawiamy 🙂

Uwaga Oszuści

Uwaga Oszuści. Scenariusz:kupujesz bilet a przed wylotem dostajesz wiadomość że jak chcesz polecieć to musisz dopłacić Ok 60%ceny biletu. Kiedy już niema żądnej alternatywy. Zalecam omijać z daleka. Żerują na krzywdzeniu podróżnych którzy nie maja innego wyjścia. Taki sobie model biznesowych sobie zrobili bo przecież to Państwo z tektury. Nie oddają Pieniędzy, oszukują że istnieją bilety które mają w sprzedaży. Ja straciłem 1000zl bo mnie tak właśnie oszukali. A myślałem ze zaoszczędzenie parę groszy. Szkoda ze wcześniej nie widziałem że mają same negatywne komentarze.

2026年1月19日

FRU.PL からの回答

Jest nam bardzo przykro z powodu takiej oceny oraz niezadowolenia z przebiegu rezerwacji. Proszę nam wierzyć, że nigdy nie mieliśmy zamiaru wprowadzać Pana w błąd. Ceny biletów lotniczych są ustalane przez linie lotnicze i mogą zmieniać się dynamicznie, nawet w bardzo krótkim czasie. FRU działa jako pośrednik, prezentując oferty podmiotów trzecich, na których ostateczną cenę nie mamy bezpośredniego wpływu. Szczegółowe wyjaśnienia dotyczące tej sytuacji zostały przekazane drogą e-mailową. Zapewniamy, że każdą sprawę analizujemy indywidualnie i dokładamy starań, aby przekazywać pełne i rzetelne informacje.

5つ星のうち5の評価

Od lat korzystam z serwisu

Od lat korzystam z serwisu. Zawsze szybko i sprawnie.

2026年1月17日

FRU.PL からの回答

Serdecznie dziękujemy za zaufanie! Cieszymy się, że korzystanie z naszego serwisu od lat jest dla Pana szybkie i bezproblemowe. To dla nas ogromna motywacja. Życzymy wielu udanych podróży i zapraszamy ponownie do FRU !

5つ星のうち5の評価

Dziękuję Pani Karolinie Stępień za…

Dziękuję Pani Karolinie Stępień za profesjonalną pomoc w rozwiązaniu mojej sprawy
Bardzo miła i kompetentna Pani Konsultantka .

2026年1月16日

FRU.PL からの回答

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Pani Karolina mogła pomóc i że kontakt z naszą konsultantką był profesjonalny i przyjazny. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją. Życzymy wielu udanych podróży i zapraszamy ponownie do FRU.

Niegodni zaufania

Są niepoważni. Kupiłam od nich bilet po ich cenie by rano otrzymać SMS, że ceny jednak się zmienily i muszę dopłacić 600zl jeśli chce zatrzymać ten lot. Takie rzeczy są przed kupnem, nie po fakcie.

2026年1月15日

FRU.PL からの回答

Bardzo nam przykro, że doświadczenie zakupu biletu sprawiło Pani trudność. Proszę nam wierzyć, że nigdy nie mieliśmy zamiaru wprowadzać Pani w błąd. Niestety ceny biletów lotniczych mogą zmieniać się dynamicznie, nawet w krótkim czasie, a FRU działa jako pośrednik, udostępniając oferty podmiotów trzecich.
Oznacza to, że nie mamy wpływu na bieżące zmiany cen u przewoźników, a oferty dostępne w różnych kanałach sprzedaży mogą różnić się w czasie rzeczywistym. Do momentu otrzymania dokumentu uprawniającego do skorzystania z danej usługi należy przyjąć, że cena i zakup nie są jeszcze ostateczne.
Zależy nam, aby nasze działania były jak najbardziej jasne i przejrzyste, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby informować Klientów o wszelkich różnicach i zapewniać możliwość wyboru najkorzystniejszej opcji. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy.

5つ星のうち1の評価

Odradzam kupując bilet trzeba sie…

Odradzam kupując bilet trzeba sie bardzo zastanowic. Po kupnie dostaje się informacje że trzeba dopłacić do biletu bo ceny sie zmieniły. W dniu kupna na Fru ceny u przewożnika tez były niższe a oni na 2 dzień piszą żeby dopłacić do biletu bo zdrożały. Stanowczo odradzam omijajcie szerokim łukiem

2026年1月12日

FRU.PL からの回答

Panie Arkadiuszu, dziękujemy za przesłaną opinię. Jest nam bardzo przykro, z powodu zaistniałej sytuacji. Proszę nam wierzyć, że na żadnym etapie FRU.PL nie miało zamiaru wprowadzać Pana w błąd. Niestety, linie lotnicze mają prawo do zmiany kosztu przelotu bez podania przyczyny, na co nie mamy wpływu.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności. Pozdrawiamy.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。