Bardzo polecam firmę FRU.pl, za szybkie i pomocne działania, zwłaszcza szybką rezerwację przelotów jak i pomoc w załatwianiu różnych spraw, w tym związanych z przebukowaniem biletu lub odwołaniem reze... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. S... もっと見る
fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie... もっと見る
企業が回答しました
Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
W trzech słowach
W trzech słowach: sprawnie, szybko i taniej niż u samego przewoźnika czyli WIZZ AIR

Polecam w 100% a Pani Magdalena Strzelec
Polecam w 100% a Pani Magdalena Strzelec zasługuje na wyjątkowe uznanie i pochwałę. Potrzebowałem zmienić termin lotu a Pani Magdalena zamiast mailowo poinformować mnie o warunkach zmiany, co wysłużyłoby całą operację, zadzwoniła specjalnie wcześniej co uchroniło mnie przed dodatkowymi kosztami. Pani Magdalena zachowała się bardzo profesjonalnie a cały przebieg zmiany przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Pani Magdalenie życzę dalszych sukcesów a firmie gratuluję takiego pracownika (powinna dostać premię i co najmniej awans). Pozdrawiam

Profesjonalizm i poczucie zaopiekowania
Bardzo szybka obsługa, przyjemna korespondencja, wysoka kultura osobista, inicjatywa w zakresie udzielenia dodatkowych informacji. Pani Katarzyna zbudowała u mnie poczucie zaopiekowania się moim problemem oraz skutecznie go rozwiązała

Odprawa.
Odprawa.
Po raz kolejny skorzystałam z Waszej pomocy. Zakupiłam bilet ale nie wiedziałam co dalej należy zrobić. Najpierw zapytałam o bagaż podręczny ale co z odprawą ? Pierwszy raz będę podróżować samolotem i Wasza pomóc w mojej sytuacji jest nieoceniona. Bardzo pomogli Pan Michał Dragan oraz Pani Joanna Wolf pokazując krok po kroku co mam dalej zrobić. Bardzo dziękuję i polecam.

FRU.PL からの回答
Zamówiłem dwa bilety i dwa bagaże…
Zamówiłem dwa bilety i dwa bagaże rejestrowane. Otrzymałem jeden rejestrowany. O tym fakcie poinformowałem Fru NATYCHMIAST. Nie po 5 czy 10 minutach tylko NATYCHMIAST. Dostałem informację że nic nie można zrobić bo trwa rezerwacja. Na następny dzień otrzymałem propozycje prawie dwa razy droższą (600zł zamiast 340) pomimo, że to nie była moja wina.
Na reklamację otrzymałem odpowiedź , że nic nie da się zrobić i po wystawieniu usługi zmieniają cenę "przeważnie na wyższą". Uważam , że takie traktowanie klientów i ich reklamacji wygląda na brak szacunku ze strony firmy Fru.
Wylot mam za ponad 4 miesiące.

FRU.PL からの回答
Zakupiłam 4 bilety w jedną stronę na…
Zakupiłam 4 bilety w jedną stronę na kwotę prawie 1600 zł - opłata przeszła o 9 rano, po czym o 16 piszą do mnie że mam dopłacić 845 zł lub anulować sobie bilety bo przewoźnik zmienił cenę.
Obsluga klienta fatalna, nie polecam.

Kamil M
Kamil M. Konsultant ds. podróży Firma FRU
Jestem mu bardzo Wdzięczna ponieważ pomógł mi rozwiązać problem na którym spędziłam prawie cały dzień kontaktując się z liniami lotniczymi natomiast kiedy napisałam maila do fru W ciągu kilku minut dostałam odpowiedź oraz wytyczne i przede wszystkim pomoc jak rozwiązać mój problem dotyczący zmiany danych na bilecie.

FRU.PL からの回答
Zrobiłam błąd w adresie mailowym
Zrobiłam błąd w adresie mailowym, ale konsultant błyskawicznie mi pomógł, poprawił adres i przesłał bilety. Bardzo dziękuję za błyskawiczną pomoc 🙂

Zadowolony
Szybkie wyszukiwanie najlepszych oferty, szybki i przejrzysty zakup biletu.

FRU.PL からの回答
Bardzo profesjonalna obsługa przez…
Bardzo profesjonalna obsługa przez Panią Gabrielę.

Bardzo dobra komunikacja
Wszystko jasno sprawnie. Komunikacja mailową bardzo dobra.

Wszystko jest super obsługiwane
Wszystko jest super obsługiwane, ciągła komunikacja i jasne odpowiedzi. Na prawdę polecam

FRU.PL からの回答
Pierwszy raz kupiłam bilet lotniczy przez aplikację więc miałam obawy co do przebiegu zakupu. Nie było to trudne i skomplikowane. Obsługa pomogła mi sprawnie i szybko gdy pierwsza próba płatności nie powiodła się. Od teraz zawsze będę korzystała z tych usług. Polecam

Pan Kamil Miętka
Pan Kamil Miętka, konsultant ds. Podróży z FRU.Pl, bardzo profesjonalnie i życzliwie ,pilotował” sprawy związane z moją rezerwacją lotu.

FRU.PL からの回答
Niestety mam bardzo negatywne…
Niestety mam bardzo negatywne doświadczenie z FRU.PL. Po opłaceniu biletów nie otrzymałam ich od razu, ponieważ firma popełniła błąd w adresie e-mail. Gdyby nie moja interwencja, prawdopodobnie w ogóle by do mnie nie dotarły.
Kontakt z obsługą klienta jest bardzo utrudniony – nie ma możliwości normalnego połączenia telefonicznego, trzeba czekać na czacie lub składać reklamację. Dodatkowo w aplikacji nie było widać rezerwacji, ponieważ została wykonana przed jej zainstalowaniem.
Największym problemem było to, że 4 osoby zostały rozdzielone na dwie różne rezerwacje. W efekcie matka nie siedziała z niepełnoletnimi dziećmi, tylko koleżanka, co jest bardzo niekomfortową sytuacją podczas lotu.
Do tego dochodzi masa dodatkowych opłat – za brak odprawy online, za pomoc przy odprawie, opłaty pośrednictwa. System odprawy jest bardzo nieczytelny i skomplikowany, a uważam się za osobę, która dobrze radzi sobie z takimi rzeczami.
Finalnie okazało się, że bagaż kosztował więcej niż sam bilet. Całe doświadczenie było stresujące i pełne problemów. Zdecydowanie nie polecam korzystania z tego pośrednika. Dałabym ocenę ujemną gdybym mogła.

FRU.PL からの回答
Bardzo pomocni w kontakcie z liniami…
Bardzo pomocni w kontakcie z liniami lotniczymi, zmianach w ofercie już po zakupie. Polecam.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。