Fryd living havde varer til en pris som andre butikker kun tilbÞd med et betalbart medlemskab. LÊkkert ð€·ââïžð
Hos Frydliving fandt vi de sengeborde vi havde ledt lÊnge efter. Vi fandt ogsÃ¥ den bedste kundeoplevelse vi nogensinde har fÃ¥et. Camilla viser virkelig interesse for sine kunder. Hvis man kunne give 5... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor anbefaling herfra. Hurtig forsendelse, og lysestagen var pakket meget forsvarligt ind, så den ikke kunne gå i stykker. Vil helt sikkert handle her igen.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hent inspiration til din indretning i nordisk cozy stil. Fryd Living er en livsstilswebshop - og butik i Fredensborg. Her finder du rum til at forkÊle dig selv, dit hjem eller en du holder af med skÞnne ting til dig selv eller dit hjem.
Jernbanegade 16, 3480, Fredensborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@frydliving.dk
- frydliving.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk service
Fantastisk service, de skriver om den skal pakkes ind og udfÞrer så fin en pakke til afhentning

Frydliving ããã®åç
Fik leveret min vare som forventet
Fik leveret min vare som forventet. Super flot kurv i lÊkker kvalitet!

Frydliving ããã®åç
wow tak for super handel
wow - tak for handlen - og hurtig levering
Sikke en fin siv-taske. Farven, lÊder håndtagene, og stÞrrelsen, er som jeg håbede og mere til.
Jeg kommer klart igen.

Frydliving ããã®åç
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering. Kan varmt anbefale Frydliving.

Bedste shopping oplevelse
Hos Frydliving fandt vi de sengeborde vi havde ledt lÊnge efter. Vi fandt også den bedste kundeoplevelse vi nogensinde har fået. Camilla viser virkelig interesse for sine kunder. Hvis man kunne give 5 stjerner med pil op, så gjorde vi det. Stor anbefaling herfra.

Frydliving ããã®åç
Meget venlig service og hurtig leveringâŠ
Meget venlig service og hurtig levering -
Derfor 5 stjerner

Fantastisk service.
Fantastisk service.. Beklageligvis forsvandt pakken i GLSÂŽs under levering. Ved kontakt til Frydliving, blev der med det samme afsendt en ny pakke, som skulle bruges som gave. Virkelig god service og hurtigt levering. Kan klart anbefales til andre.

Frydliving ããã®åç
Jeg er meget tilfreds med at voresâŠ
Jeg er meget tilfreds med at vores handel, sÞd og effektiv betjening. Jeg kommer igen.

Frydliving ããã®åç
Rigtig god personlig oplevelse flotteâŠ
Rigtig god personlig oplevelse flotte lysestager pakket pÊnt ind ðð