FANTASTISK oplevelse.. jeg har fÃ¥et lavet et par skader efter at jeg vÊltede, og da de alligevel havde den inde, ville jeg gerne have malet min motorcykel, have nye udstÞdninger og sadel.. VIRKELIG... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det har vÊret en rigtig god oplevelse at samarbejde med full blast omkring led lys og soundstream . Fuld ud glad for resultatet Venlig hilsen Anders
Hej Allan & Co Tusind tak for en dejlig oplevelse og en udsÞgt behandling, det var super fedt, det husker jeg og giver det videre. God vejledning og ikke noget forsÞg pÃ¥ oversalg. Fik nogle virkelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er specialister i hele den elektriske del af din motorcykel. Kan der sÊttes strÞm til â sÃ¥ ved vi noget om det. I sÊrdeleshed LED-lys, lydsystemer, varme i hÃ¥ndtag, navigation, gps, alarm osv. Vi bestrÊber os pÃ¥ at udvikle de bedste lÞsninger til alle motorcykler, uanset om du kÞrer amerikansk, engelsk, italiensk, japansk eller tysk. Vores dedikerede team af eksperter stÃ¥r klar til at forbedre din kÞreoplevelse og tilpasse din motorcykel efter dine behov. Lad os tage din motorcykel til det nÊste niveau med vores elektriske ekspertise. Uanset om det er at installere avancerede sikkerhedssystemer, forbedre din komfort under kÞrslen eller tilfÞje den seneste teknologi, sÃ¥ er vi din pÃ¥lidelige partner for at gÞre din motorcykel endnu mere imponerende og funktionel. Vi er drevet af lidenskab for motorcykler, og vores mÃ¥l er at hjÊlpe dig med at fÃ¥ mest muligt ud af din tohjulede fÞlgesvend.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det har vÊret en rigtig god oplevelseâŠ
Fuld ud glad for resultatet
Venlig hilsen Anders
FANTASTISK oplevelse.
FANTASTISK oplevelse.. jeg har fået lavet et par skader efter at jeg vÊltede, og da de alligevel havde den inde, ville jeg gerne have malet min motorcykel, have nye udstÞdninger og sadel.. VIRKELIG god vejledning og tålmodighed med mine 1000 spÞrgsmål.
Jeg er ikke så god til at se tingene for mig, men det er Allan, og han er altid klar med en god ide og kyndig vejledning, og resultatet er blevet 1000 gange flottere, end det var i mit hoved..
Nu har jeg Danmarks sejeste Sportster
Tusind tak til hele teametâ€ïž
Hej Allan & Co
Hej Allan & Co
God vejledning og ikke noget forsÞg på oversalg. Fik nogle virkelig fede dele med hjem. Kan klart anbefale Full Blast
Jeg bestilte en modstand til LED-blinkâŠ
Jeg bestilte en modstand til LED-blink til min Sportster. De kom desvÊrre til at sende den forkerte vare, men de svarede hurtigt pÃ¥ min mail og sender straks den korrekte â inkl. returkuvert. Det er menneskeligt at fejle, og de rettede op pÃ¥ det med det samme. God og hurtig kundeservice ð

FULLBLAST ããã®åç
God rådgivning ved kÞb af LED pakke
God rådgivning ved kÞb af LED pakke, og varerne kom hurtigt. lige som det skal vÊre.
Nach anfÀnglichen Kommunikationsproblemen gut
Update:
Nach meiner negativen Bewertung wurde sich sehr schnell bei mir gemeldet und freundlich entschuldigt. Ich habe meinen Artikel dann schnell via FedEx Priority (ohne Aufpreis) erhalten und es war sogar ein Geschenk zur Wiedergutmachung beigelegt.
Alte Bewertung:
Geben auch Wochen nach der Bestellung kein Statusupdate und Antworten nicht auf Fragen! Zahlung via PayPal ist auf der Website zwar auswÀhlbar, funktioniert aber nicht.
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale jeresâŠ
Jeg kan på det varmeste anbefale jeres vÊrksted til andre, som Þnsker et professionelt lydanlÊg og andre fede ting til deres motorcykel og i sÊrt til Harley Davidson ejere som gerne vil ha noget ekstra ud af lyden og oplevelsen.
Virkelig fedt lavet.
Tak til Allan & Claus for en imponerende service.
God service og humÞr
Tusind tak til Alan og drengene på full blast for deres super service og humÞr vil til hvert en tid anbefale dem dbh Christian
KÞbte en radio og forstÊrker af AllanâŠ
KÞbte en radio og forstÊrker af Allan og han var sÃ¥ sÞd og lave kablerne med stikkene til min Road glide sÃ¥ det bare var plug og play, men kommer hjem og der var ikke nÃ¥et lys i radioen sÃ¥ kÞrte derned igen og fik da bare en anden radioâŠ. God og dejlig service ⊠ikke sidste gang jeg handler derâŠðððð Mikael
Jeg har handlet hos Fullblast i flereâŠ
Jeg har handlet hos Fullblast i flere år nu, med 3 forskellige cykler. Alt hvad fullblast har leveret har vÊret kanon kvalitet og servicen er hvergang sublim! Både Allan og hele personalet er service minded og sÊtter sig godt ind i tingene og ens spÞrgsmål.
og det de ikke har på hjemmesiden, kan de fremskaffe efter Þnske. her fortsÊtter jeg glÊdeligt med, at handle!

FULLBLAST ããã®åç
Super service ved montering af lys,kÞbeâŠ
Super service ved montering af lys,kÞbe og nummerplade holder på min Triumph
Top service
Bedste service jeg har oplevet lÊnge. De gik laaangt ud over den grÊnse man kunne forvente. Ikke sidste gang jeg handler der ð
Allan tager sig altid tid og hjÊlper
Allan tager sig altid tid og hjÊlper
Jeg kÞbte et stik til 500kr sidste Ã¥r. Der er sÃ¥ kommet et bedre. Han havde sagt jeg kunne bytte gratis. Det nye er sÃ¥ at han 8 mdr senere holdt ord. Plus han monterede og gav med en ledning. Gratis ðª
KÞbte massere af dele
KÞbte styr, ledninger, blink, cruisecontrol, håndtag, sizzybar, tasker og sÊde fik super betjening og og fantastisk vejledning fra Allan det er helt sikkert jeg vil komme igen og anbefale Full Blast.
Alt blev lavet og leveret til tiden
Kelly
Har kÞbt flere ting fra Fullblast og aldrig oplevet dårlig service. Kvaliteten er i top. Ingen copi vare. Så hvis du Þnsker Temu vare så er det ikke her..
Har kÞbt flere ting fra Fullblast, og aldrig op
super fedt det i laver
super fedt det i laver, god service og godt humÞr , jeg er super tilfreds med de 2 cykler i har lavet for mig 5 stjerner herfra
vh kenneth
VÊlg jeres forhandler med omhu..
Jeg har besluttet at dele min historie, da jeg kan se at flere og flere skriver omkring deres oplevelser med deres cykler hos FULL BLAST.
Jeg smed i november-december 60-70k til en stÞrre ombygning af min cykel. Hvad sker der sÃ¥ i marts da den kommer til et rigtigt vÊrksted? Olieslange Þdelagt, spejle skÃ¥ret af, beskadiget forgaffel, spjÊldhuset flÊkket pga overspÊndt, diverse skruer og beslag ikke spÊndt rigtigt, olie lÊk fra primÊrside fordi der ikke er skiftet pakning efter maler og fordi der er hÊldt alt for meget olie pÃ¥ efter âserviceâ speedometer som viser fejl og jeg kunne blive ved. Genopretning for + 20.000 kr og efter pres fra ham og det ârigtige vÊrkstedâ blev der betalt et nyt spjÊldhus og det var det! Ydermere blev jeg som det fÞrste fortalt af det ârigtige vÊrkstedâ at den slet ikke var forsvarlig at kÞrer pÃ¥ i den stand som den var afleveret i.
Det her var mit fÞrste mÞde med den danske mc branche og det har vÊret et stort Þkonomisk mareridt pga. FULL BLAST. Jeg var lige ved at opgive og sÊlge cyklen til skrotpris og droppe drÞmmen om en fed Harley jeg selv havde prÊget, da jeg nÊsten ikke kunne overskue det lÊngere.
VÊlg jeres forhandler med omhu. Det her mareridt Þnsker jeg ikke at nogle skal opleve..

FULLBLAST ããã®åç
Laver et godt stykke arbejde selv ned iâŠ
Laver et godt stykke arbejde selv ned i detaljen
Og rigtig god service
God kundeservice
KÞbte lygtesÊt til Harley Davidson med monteringsÊt, der var lidt med overfladebehandlingen på en monteringsring, fik byttet til en ny lynhurtigt. Vil handle med dem igen 100%
God kompetent service
God kompetent service. Kan varmt anbefales.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ