レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FANTASTISK oplevelse.. jeg har fÃ¥et lavet et par skader efter at jeg vÊltede, og da de alligevel havde den inde, ville jeg gerne have malet min motorcykel, have nye udstÞdninger og sadel.. VIRKELIG... もっず芋る

Hej Allan & Co Tusind tak for en dejlig oplevelse og en udsÞgt behandling, det var super fedt, det husker jeg og giver det videre. God vejledning og ikke noget forsÞg pÃ¥ oversalg. Fik nogle virkelig... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バむク備品・アクササリヌ専門店
  2. バむクパヌツ専門店
  3. バむク修理店

圓該䌁業による蚘述

Vi er specialister i hele den elektriske del af din motorcykel. Kan der sÊttes strÞm til – sÃ¥ ved vi noget om det. I sÊrdeleshed LED-lys, lydsystemer, varme i hÃ¥ndtag, navigation, gps, alarm osv. Vi bestrÊber os pÃ¥ at udvikle de bedste lÞsninger til alle motorcykler, uanset om du kÞrer amerikansk, engelsk, italiensk, japansk eller tysk. Vores dedikerede team af eksperter stÃ¥r klar til at forbedre din kÞreoplevelse og tilpasse din motorcykel efter dine behov. Lad os tage din motorcykel til det nÊste niveau med vores elektriske ekspertise. Uanset om det er at installere avancerede sikkerhedssystemer, forbedre din komfort under kÞrslen eller tilfÞje den seneste teknologi, sÃ¥ er vi din pÃ¥lidelige partner for at gÞre din motorcykel endnu mere imponerende og funktionel. Vi er drevet af lidenskab for motorcykler, og vores mÃ¥l er at hjÊlpe dig med at fÃ¥ mest muligt ud af din tohjulede fÞlgesvend.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

39件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

FANTASTISK oplevelse.

FANTASTISK oplevelse.. jeg har fået lavet et par skader efter at jeg vÊltede, og da de alligevel havde den inde, ville jeg gerne have malet min motorcykel, have nye udstÞdninger og sadel.. VIRKELIG god vejledning og tålmodighed med mine 1000 spÞrgsmål.
Jeg er ikke så god til at se tingene for mig, men det er Allan, og han er altid klar med en god ide og kyndig vejledning, og resultatet er blevet 1000 gange flottere, end det var i mit hoved..
Nu har jeg Danmarks sejeste Sportster
Tusind tak til hele teamet❀

2026幎3月15日

Hej Allan & Co

Hej Allan & Co
God vejledning og ikke noget forsÞg på oversalg. Fik nogle virkelig fede dele med hjem. Kan klart anbefale Full Blast

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte en modstand til LED-blink

Jeg bestilte en modstand til LED-blink til min Sportster. De kom desvÊrre til at sende den forkerte vare, men de svarede hurtigt pÃ¥ min mail og sender straks den korrekte – inkl. returkuvert. Det er menneskeligt at fejle, og de rettede op pÃ¥ det med det samme. God og hurtig kundeservice 👍

2026幎2月27日

Hej Per, 🙏 Vi vÊrdsÊtter din anmeldelse af os. Nyt modul er pÃ¥ vej 😀

Nach anfÀnglichen Kommunikationsproblemen gut

Update:
Nach meiner negativen Bewertung wurde sich sehr schnell bei mir gemeldet und freundlich entschuldigt. Ich habe meinen Artikel dann schnell via FedEx Priority (ohne Aufpreis) erhalten und es war sogar ein Geschenk zur Wiedergutmachung beigelegt.

Alte Bewertung:
Geben auch Wochen nach der Bestellung kein Statusupdate und Antworten nicht auf Fragen! Zahlung via PayPal ist auf der Website zwar auswÀhlbar, funktioniert aber nicht.

2025幎12月18日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale jeres

Jeg kan på det varmeste anbefale jeres vÊrksted til andre, som Þnsker et professionelt lydanlÊg og andre fede ting til deres motorcykel og i sÊrt til Harley Davidson ejere som gerne vil ha noget ekstra ud af lyden og oplevelsen.
Virkelig fedt lavet.

Tak til Allan & Claus for en imponerende service.

2025幎11月4日
自発的なレビュヌ

KÞbte en radio og forstÊrker af Allan

KÞbte en radio og forstÊrker af Allan og han var sÃ¥ sÞd og lave kablerne med stikkene til min Road glide sÃ¥ det bare var plug og play, men kommer hjem og der var ikke nÃ¥et lys i radioen sÃ¥ kÞrte derned igen og fik da bare en anden radio
. God og dejlig service
 ikke sidste gang jeg handler der 👍👍😁😁 Mikael

2025幎8月15日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet hos Fullblast i flere

Jeg har handlet hos Fullblast i flere år nu, med 3 forskellige cykler. Alt hvad fullblast har leveret har vÊret kanon kvalitet og servicen er hvergang sublim! Både Allan og hele personalet er service minded og sÊtter sig godt ind i tingene og ens spÞrgsmål.
og det de ikke har på hjemmesiden, kan de fremskaffe efter Þnske. her fortsÊtter jeg glÊdeligt med, at handle!

2025幎8月27日

FULLBLAST からの回答

Hej Mark, mange tak for din anmeldelse af os, den er vi meget glade for. Det betyder meget for os, når kunder vil afse tid til at fortÊlle andre om deres positive oplevelser hos os, vi lever jo af glade kunder.
Med Þnsket om en dejlig dag til dig.

KÞbte massere af dele

KÞbte styr, ledninger, blink, cruisecontrol, håndtag, sizzybar, tasker og sÊde fik super betjening og og fantastisk vejledning fra Allan det er helt sikkert jeg vil komme igen og anbefale Full Blast.
Alt blev lavet og leveret til tiden
Kelly

2025幎2月14日
自発的なレビュヌ

VÊlg jeres forhandler med omhu..

Jeg har besluttet at dele min historie, da jeg kan se at flere og flere skriver omkring deres oplevelser med deres cykler hos FULL BLAST.

Jeg smed i november-december 60-70k til en stÞrre ombygning af min cykel. Hvad sker der sÃ¥ i marts da den kommer til et rigtigt vÊrksted? Olieslange Þdelagt, spejle skÃ¥ret af, beskadiget forgaffel, spjÊldhuset flÊkket pga overspÊndt, diverse skruer og beslag ikke spÊndt rigtigt, olie lÊk fra primÊrside fordi der ikke er skiftet pakning efter maler og fordi der er hÊldt alt for meget olie pÃ¥ efter “service” speedometer som viser fejl og jeg kunne blive ved. Genopretning for + 20.000 kr og efter pres fra ham og det “rigtige vÊrksted” blev der betalt et nyt spjÊldhus og det var det! Ydermere blev jeg som det fÞrste fortalt af det “rigtige vÊrksted” at den slet ikke var forsvarlig at kÞrer pÃ¥ i den stand som den var afleveret i.

Det her var mit fÞrste mÞde med den danske mc branche og det har vÊret et stort Þkonomisk mareridt pga. FULL BLAST. Jeg var lige ved at opgive og sÊlge cyklen til skrotpris og droppe drÞmmen om en fed Harley jeg selv havde prÊget, da jeg nÊsten ikke kunne overskue det lÊngere.

VÊlg jeres forhandler med omhu. Det her mareridt Þnsker jeg ikke at nogle skal opleve..

2025幎3月25日

FULLBLAST からの回答

Hej Jakob, tak for din anmeldelse. Det er kedelig lÊsning, specielt fordi det meste af det du skriver er usandt, usagligt og decideret forkert.

Du glemmer at skrive at du kom med en gammel, slidt og bulet motorcykel som fejlede alt. Som i alt.

Du glemmer også at skrive at vi gennem hele forlÞbet brugte mange mange timer på at udbedre ting på den motorcykel som vi slet ikke har taget betaling for. At du uge efter uge Êndrede mening om hvilke ting du Þnskede lavet og bestilte flere og flere ting til motorcyklen i takt med at du fandt ud af hvor dårlig forfatning cyklen var i.
Du er en glemsom mand, for du fortÊller heller ikke offentligheden at du ringede og sms’ede dÞgnets 24 timer med spÞrgsmÃ¥l og sÞgen efter rÃ¥d og vejledning, og at vi svarede tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle dine henvendelser, ugen rundt, dÞgnet rundt.

Vi har igennem hele forlÞbet behandlet dig super godt og vÊret i mÞdekommende. Vi har lavet 2 fejl ! - revnet et gevindstykke til et spjÊldhus ved montering af luftfilter og fyldt for meget olie på ved udskiftning af primary cover.
Vi har efterfÞlgende taget dit ord for din påstand og betalt for at du fik det udbedret på et andet vÊrksted efter dit valg. Ingen diskussioner, ingen modstand, blot et ja fra vores side, så det kunne blive fikset. Du har også ved telefonisk kontakt til os, udtrykt glÊde ved at det blev fikset og at alt nu var godt så du kunne komme ud og kÞre.

Din anmeldelse er unfair, den er urigtig og langt fra faktuel. TvÊrtimod har den kun til hensigt at skade vores gode ry og svÊrte os til, hvilket er utilstedeligt og under lavmålet, taget i betragtning af det hÞje niveau af service og engagement du har modtaget fra os.

God kundeservice

KÞbte lygtesÊt til Harley Davidson med monteringsÊt, der var lidt med overfladebehandlingen på en monteringsring, fik byttet til en ny lynhurtigt. Vil handle med dem igen 100%

2024幎10月31日

God kompetent service

God kompetent service. Kan varmt anbefales.

2024幎10月16日

Hej Kenneth

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse. Vi håber på at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang!

Mvh
William