FundingsPartner Àr unik platform för investerare, samt pÃ¥litlig företag ***** Har varit kund sedan 2022 och min pÃ¥rtfölj inom huvudtaget fastighetsinvesteringar vÀxer hela tiden! KÀnner mig trygg... ãã£ãšèŠã
Kun erfaring som investor/utlÃ¥ner. Veldig oversiktlig app med mange detaljer om hele min investerings portefÞlje, av over 70 lÃ¥n kun et som gikk til inkasso og et minimalt tap, totalt har Ã¥rlig rente... ãã£ãšèŠã
Jeg har investert gjennom Fundingpartner i 2 Ã¥r og har i lÞpet av den tiden registrert en negativt utvikling med hensyn til informasjonsflyt og Ã¥penhet. LÃ¥ntakere har i stÞrre og stÞrre grad kunne ove... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Litt vanskelig Ã¥ forstÃ¥ at selv om man er pÃ¥logget og prÞver Ã¥ delta i investeringen i lÞpet av fÞrste sekundene , fÃ¥r man beskjed at man er sent ute . OgsÃ¥ ser det ut som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FundingPartner lar deg gi lån til norske vekstselskap via crowdlending. à rlig rente ligger på 5-20%. Les mer på hjemmesiden vår.
Gaustadalléen 21, 0349, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- fundingpartner.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

Dette fungerer så bra
Dette fungerer så bra, og har gjort det lett å få bra og sikker avkastning på pengene sine.

Nettsiden er oversiktlig
Nettsiden er oversiktlig
Nyttig og forståelig informasjon om de ulike investeringsprosjekter
De er gode på risikovurdering

FundingPartner ããã®åç
Jeg er imponert over hvor godt dereâŠ
Jeg er imponert over hvor godt dere fÞlger låntakerne. Jeg fÞler meg trygg på at jeg får investeringene mine tilbake. Jeg er veldig fornÞyd med nettsiden deres, den er oversiktlig og informativ, alt jeg trenger finner jeg der. Flott arbeid! Takk for jobben dere gjÞr.

Veldig brukervennlig og oversiktlig
Veldig brukervennlig og oversiktlig! Enkel fremgangsmåte og god kundeservice. Ingenting som trekker ned!

Kanskje den beste crowdlendingplattformen
Jeg investerer på to crowdlendingplattformer, og Fundingpartner har helt klart stÞrst variasjon i type lån samt betydelige sikkerheter.

Anbefales på det sterkeste
-Profesjonell
-Ryddig og ordentlig
-Riktig mengde informasjonsmail/sms, hverken for mye eller for lite
-Enkelt og intuitivt oppsett på nettsidene
Kort og godt kjempefornÞyd

FundingPartner ããã®åç
Meget bra portal for investeringer privat.
Meget bra portal for investering. God risiko presentasjon. Tydelig på avkastning ved hver investering. God oppfÞlging og rapportering. Men det er nå vanskelig å komme med på mindre investeringer selv når man sitter med klar på sukendet trykker....

Solid selskap
Fremstår profesjonelle og med gode brukervennlige nettsider. Så får vi håpe de klarer å levere på det viktigste, nemlig å sÞrge for at pengene mine gror og ikke forsvinner sakte men sikkert.

Har de siste 12 mÃ¥nedene investert i 36âŠ
Har de siste 12 månedene investert i 36 lån på FundingPartner sin plattform. 2 av lånene har gått til misligholdelse, og vet ikke hva som blir resultatet av det. Oppleverer en hÞyere grad av misligholdte lån hos FundingPartner enn andre platformer jeg låner ut på. Så neppe flere utlån fra min side på FundingPartner.

Enkel og god tjeneste
FundingPartner har gitt meg muligheten til å diversifisere portefÞljen på en enkel og trygg måte. De sender deg mail (hvis du vil) om nye lån som kommer ut, og på nettsiden deres kan du fÞlge med på hvor mye man har tjent, hva slags innbetalinger jeg kan forvente etc. Jeg liker tjenesten fordi den er enkel å bruke, og jeg stoler på at kredittanalytikerne gjÞr en god selektering fÞr de legger ut lånet på sine nettsider. I tillegg kommer bedriftene du låner til med jevnlige statusoppdateringer slik at jeg fÞler meg trygg på hvor pengene mine har gått.
All in all, utrolig god tjeneste jeg anbefaler til venner :)
Fundingpartner som et bra inversteringsalternativ
Fundingpartner er et bra investeringsalternativ. Etter å ha registrert meg som bruker på nettsiden og fått sett på den grundige dokumentasjonen som blir lagt ut til hvert lån. FÞlte jeg meg rimelig trygg til å investere på noen av lånene. Oversikten på nettsiden viser enkelt hvor en har satt pengene, og hva en får igjen. Viktig å melde seg på varsel om nye lån, da de ofte blir fullbooket relativt raskt.

HÞy andel misligholdte lån
Fundingpartner har forsåvidt blitt bedre på informasjon og åpenhet siden oppstarten, men har fortsatt over 4% misligholdte lån (5/118 pr.feb.2021). Til sammenligning har Kameo 0,21% misligholdte lån. Jeg har noen års erfaring, og Þnsker derfor å advare mot akkurat Fundingpartner som aktÞr innen crowdfunding så lenge man har flere og langt bedre alternativer å velge mellom.

Tapsprosjekt
Ingenting å si på Fundingpartners profesjonalitet, nettside, oppfÞlging osv. - storfornÞyd med det. Men nå er det nå slik at en invisterer her primÊrt for å få OK avkastning, og når dette uteblir, og en til og med sannsynligvis går i tap pga mislighold av lån så kan jeg ikke annet enn å slakte opplegget. 3 av mine 9 lån har blitt misligholdt, og totalt sett skal det noe til at jeg kommer til å gå i pluss - altså kan det se ut til at pengene hadde gjort seg bedre i banken med 0% rente.
Har sluttet å invistere hos Fundingpartner pga dette. Har for tiden 2 lån hos Kameo som inntil nå har blitt tilbakebetalt som planlagt.
Et globalt indeksfond er nok mye tryggere og gir minst samme eller bedre avkastning over tid, så min anbefaling er å styre unna dette konseptet her.

FundingPartner ããã®åç
Fundingpartner er best på crowdlending
Etter å ha lånt ut gjennom flere platformer (28 lån via fundingpartner) er det klart for meg at Fundingpartner er by far den beste utlånsplatformen etter min mening. Det er flere grunner til det:
1. Hvert lån blir beskrevet i grundig detalj og inkluderer ofte prognoser og detaljert forklaring av risikomomenter. Kameo og monner har minimalt med utfyllende info om sine lån, som gjÞr man investerer på tynnere faktagrunnlag.
2. Jeg opplever at bedriftene som låner er for det aller meste gode caser. I motsetning til sÊrlig monner hvor jeg har sett mye rart av bedrifter (produsenter av lykter, servietter, pappkrus, sykler, smoothiebar, og merkeligst av alt: leverandÞr av wifi til hotellindustrien i Spania MIDT i corona). Jeg opplever generelt at fundingpartner har mere troverdige/stabile/realistiske prosjekter.
3. Fundingpartner har best oversikt/interface for å fÞlge investeringene i etterkant. I tillegg deler de rutinemessige statusoppdateringer fra selskapene, så vidt jeg vet gjÞr ikke de andre utlånsselskapene dette.
Jeg håper bare at fundingpartner fortsetter å kun slippe gjennom prosjekter av den gode kvaliteten de har gjort sålangt og ikke gir etter for presset av mange som klager på at lån blir fort fullt utlånt.

FundingPartner ããã®åç
Har investert noen titalls tusen⊠StorfornÞyd så langt!
Har investert noen titalls tusen sparekroner i flere spennende prosjekter på FundingPartner de siste månedene. Enkel plattform å bruke og kjapp tilbakemelding fra staben på spÞrsmål.
Så langt har også tilbakebetaling av renter og avdrag vÊrt i rute.
En enkel måte å skaffe seg god avkastning og "passive" inntekter på - så lenge låntakerne betjener lånene sine...

FundingPartner ããã®åç
Kjempelett å bruke med god support
Utrolig lett å investere med god oversikt over alt du Þnsker å vite om lånet.
Super support med chat tilgjenglig nesten dÞgnet rundt.