レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

FundingsPartner Àr unik platform för investerare, samt pÃ¥litlig företag ***** Har varit kund sedan 2022 och min pÃ¥rtfölj inom huvudtaget fastighetsinvesteringar vÀxer hela tiden! KÀnner mig trygg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kun erfaring som investor/utlÃ¥ner. Veldig oversiktlig app med mange detaljer om hele min investerings portefÞlje, av over 70 lÃ¥n kun et som gikk til inkasso og et minimalt tap, totalt har Ã¥rlig rente... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg har investert gjennom Fundingpartner i 2 Ã¥r og har i lÞpet av den tiden registrert en negativt utvikling med hensyn til informasjonsflyt og Ã¥penhet. LÃ¥ntakere har i stÞrre og stÞrre grad kunne ove... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Litt vanskelig Ã¥ forstÃ¥ at selv om man er pÃ¥logget og prÞver Ã¥ delta i investeringen i lÞpet av fÞrste sekundene , fÃ¥r man beskjed at man er sent ute . OgsÃ¥ ser det ut som... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

FundingPartner lar deg gi lån til norske vekstselskap via crowdlending. Årlig rente ligger på 5-20%. Les mer på hjemmesiden vår.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Nettsiden er oversiktlig

Nettsiden er oversiktlig
Nyttig og forståelig informasjon om de ulike investeringsprosjekter
De er gode på risikovurdering

2021幎6月10日

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er imponert over hvor godt dere

Jeg er imponert over hvor godt dere fÞlger låntakerne. Jeg fÞler meg trygg på at jeg får investeringene mine tilbake. Jeg er veldig fornÞyd med nettsiden deres, den er oversiktlig og informativ, alt jeg trenger finner jeg der. Flott arbeid! Takk for jobben dere gjÞr.

2021幎6月6日

Anbefales på det sterkeste

-Profesjonell
-Ryddig og ordentlig
-Riktig mengde informasjonsmail/sms, hverken for mye eller for lite
-Enkelt og intuitivt oppsett på nettsidene

Kort og godt kjempefornÞyd

2021幎5月31日

5぀星のうち4の評䟡

Meget bra portal for investeringer privat.

Meget bra portal for investering. God risiko presentasjon. Tydelig på avkastning ved hver investering. God oppfÞlging og rapportering. Men det er nå vanskelig å komme med på mindre investeringer selv når man sitter med klar på sukendet trykker....

FundingPartner からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding! Beklager at det har vÊrt litt vanskelig i det siste, vi prÞver å gjÞre stÞrre lån eller legge ut flere samtidig slik at flest mulig skal få muligheten, men det lar seg gjÞre dessverre.

Hilsen JÞrund i FundingPartner

Solid selskap

Fremstår profesjonelle og med gode brukervennlige nettsider. Så får vi håpe de klarer å levere på det viktigste, nemlig å sÞrge for at pengene mine gror og ikke forsvinner sakte men sikkert.

FundingPartner からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Rune!

5぀星のうち3の評䟡

Har de siste 12 månedene investert i 36

Har de siste 12 månedene investert i 36 lån på FundingPartner sin plattform. 2 av lånene har gått til misligholdelse, og vet ikke hva som blir resultatet av det. Oppleverer en hÞyere grad av misligholdte lån hos FundingPartner enn andre platformer jeg låner ut på. Så neppe flere utlån fra min side på FundingPartner.

FundingPartner からの回答

Hei Øyvind. Takk for tilbakemeldingen din, og jeg beklager at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Totalt har vi opplevd 6 mislighold av 140 lån, som tilsier 4,2%. Per 30.09.2020 hadde norske banker til sammenligning en misligholdsrate på 4,1% blant sine bedriftslån. (https://www.finanstilsynet.no/publikasjoner-og-analyser/finansielt-utsyn/)

Hvor mye av de misligholdte lånene som faktisk ender med å bli realisert tap, og dermed tapsrate, er enda ikke klart, da inndrivelsesprosessene tilknyttet disse lånene ikke er ferdigstilt. Vi vil hele tiden publisere oppdatert statistikk over lånene våre her: https://fundingpartner.no/statistikk.

Hilsen JÞrund i FundingPartner

Anbefales

Anbefales, Anbefales, Anbefales

2021幎5月24日

Enkel og god tjeneste

FundingPartner har gitt meg muligheten til å diversifisere portefÞljen på en enkel og trygg måte. De sender deg mail (hvis du vil) om nye lån som kommer ut, og på nettsiden deres kan du fÞlge med på hvor mye man har tjent, hva slags innbetalinger jeg kan forvente etc. Jeg liker tjenesten fordi den er enkel å bruke, og jeg stoler på at kredittanalytikerne gjÞr en god selektering fÞr de legger ut lånet på sine nettsider. I tillegg kommer bedriftene du låner til med jevnlige statusoppdateringer slik at jeg fÞler meg trygg på hvor pengene mine har gått.

All in all, utrolig god tjeneste jeg anbefaler til venner :)

2021幎3月2日
5぀星のうち5の評䟡

Fundingpartner som et bra inversteringsalternativ

Fundingpartner er et bra investeringsalternativ. Etter å ha registrert meg som bruker på nettsiden og fått sett på den grundige dokumentasjonen som blir lagt ut til hvert lån. FÞlte jeg meg rimelig trygg til å investere på noen av lånene. Oversikten på nettsiden viser enkelt hvor en har satt pengene, og hva en får igjen. Viktig å melde seg på varsel om nye lån, da de ofte blir fullbooket relativt raskt.

2021幎2月25日

FundingPartner からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ingve!

HÞy andel misligholdte lån

Fundingpartner har forsåvidt blitt bedre på informasjon og åpenhet siden oppstarten, men har fortsatt over 4% misligholdte lån (5/118 pr.feb.2021). Til sammenligning har Kameo 0,21% misligholdte lån. Jeg har noen års erfaring, og Þnsker derfor å advare mot akkurat Fundingpartner som aktÞr innen crowdfunding så lenge man har flere og langt bedre alternativer å velge mellom.

2021幎2月22日

Hei Ingeborg,

Takk for tilbakemeldingen din. Misligholdsraten på 4% representerer antall lån som har gått til tvangsinnkreving og ikke faktisk tap. Denne raten er ca. den samme misligholdsraten som norske banker rapporterte til Finanstilsynet for bedriftsmarkeds-segmentene sine (https://www.finanstilsynet.no/publikasjoner-og-analyser/finansielt-utsyn/#35340) per 30.09.2020.

Det er viktig å påpeke at misligholdsrate ikke er det samme som faktisk tap. For noen lån vil inndrivelsesbelÞpet kunne vÊre hÞyt, og dermed fÞre til at faktisk tap blir lavt. For andre lån kan faktisk tap vÊre hÞyere. Dette avhenger ofte av sikkerheten som stilles for lånet. Per i dag har vi ingen lån hvor inndrivelsesprosessen er ferdigstilt, men vi publiserer jevnlig oppdatert statistikk her: https://fundingpartner.no/statistikk

Mvh JÞrund i FundingPartner

Tapsprosjekt

Ingenting å si på Fundingpartners profesjonalitet, nettside, oppfÞlging osv. - storfornÞyd med det. Men nå er det nå slik at en invisterer her primÊrt for å få OK avkastning, og når dette uteblir, og en til og med sannsynligvis går i tap pga mislighold av lån så kan jeg ikke annet enn å slakte opplegget. 3 av mine 9 lån har blitt misligholdt, og totalt sett skal det noe til at jeg kommer til å gå i pluss - altså kan det se ut til at pengene hadde gjort seg bedre i banken med 0% rente.

Har sluttet å invistere hos Fundingpartner pga dette. Har for tiden 2 lån hos Kameo som inntil nå har blitt tilbakebetalt som planlagt.

Et globalt indeksfond er nok mye tryggere og gir minst samme eller bedre avkastning over tid, så min anbefaling er å styre unna dette konseptet her.

2021幎2月22日

Hei BjÞrnar,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager veldig at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Dessverre er tap en del av regnestykket når det kommer til lån, men målet er alltid å holde dette på et lavt nivå. Totalt har vi hatt 5 mislighold av 118 lån, og vi forsÞker hele tiden å holde andelen mislighold så lav som mulig, samtidig som vi forsÞker å sikre mest mulig verdier ved et eventuelt mislighold slik at eventuelt tap blir så lite som mulig. Vi publiserer jevnlig statistikk over alle våre lån på denne siden: https://fundingpartner.no/statistikk.

Vi håper å se deg igjen som investor en gang i fremtiden!

Mvh JÞrund i FundingPartner

5぀星のうち5の評䟡

Fundingpartner er best på crowdlending

Etter å ha lånt ut gjennom flere platformer (28 lån via fundingpartner) er det klart for meg at Fundingpartner er by far den beste utlånsplatformen etter min mening. Det er flere grunner til det:

1. Hvert lån blir beskrevet i grundig detalj og inkluderer ofte prognoser og detaljert forklaring av risikomomenter. Kameo og monner har minimalt med utfyllende info om sine lån, som gjÞr man investerer på tynnere faktagrunnlag.

2. Jeg opplever at bedriftene som låner er for det aller meste gode caser. I motsetning til sÊrlig monner hvor jeg har sett mye rart av bedrifter (produsenter av lykter, servietter, pappkrus, sykler, smoothiebar, og merkeligst av alt: leverandÞr av wifi til hotellindustrien i Spania MIDT i corona). Jeg opplever generelt at fundingpartner har mere troverdige/stabile/realistiske prosjekter.

3. Fundingpartner har best oversikt/interface for å fÞlge investeringene i etterkant. I tillegg deler de rutinemessige statusoppdateringer fra selskapene, så vidt jeg vet gjÞr ikke de andre utlånsselskapene dette.

Jeg håper bare at fundingpartner fortsetter å kun slippe gjennom prosjekter av den gode kvaliteten de har gjort sålangt og ikke gir etter for presset av mange som klager på at lån blir fort fullt utlånt.

2021幎2月19日

FundingPartner からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Sander!

5぀星のうち5の評䟡

Har investert noen titalls tusen
 StorfornÞyd sÃ¥ langt!

Har investert noen titalls tusen sparekroner i flere spennende prosjekter på FundingPartner de siste månedene. Enkel plattform å bruke og kjapp tilbakemelding fra staben på spÞrsmål.
Så langt har også tilbakebetaling av renter og avdrag vÊrt i rute.
En enkel måte å skaffe seg god avkastning og "passive" inntekter på - så lenge låntakerne betjener lånene sine...

2020幎12月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス