レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

FundingsPartner Àr unik platform för investerare, samt pÃ¥litlig företag ***** Har varit kund sedan 2022 och min pÃ¥rtfölj inom huvudtaget fastighetsinvesteringar vÀxer hela tiden! KÀnner mig trygg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kun erfaring som investor/utlÃ¥ner. Veldig oversiktlig app med mange detaljer om hele min investerings portefÞlje, av over 70 lÃ¥n kun et som gikk til inkasso og et minimalt tap, totalt har Ã¥rlig rente... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg har investert gjennom Fundingpartner i 2 Ã¥r og har i lÞpet av den tiden registrert en negativt utvikling med hensyn til informasjonsflyt og Ã¥penhet. LÃ¥ntakere har i stÞrre og stÞrre grad kunne ove... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Litt vanskelig Ã¥ forstÃ¥ at selv om man er pÃ¥logget og prÞver Ã¥ delta i investeringen i lÞpet av fÞrste sekundene , fÃ¥r man beskjed at man er sent ute . OgsÃ¥ ser det ut som... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

FundingPartner lar deg gi lån til norske vekstselskap via crowdlending. Årlig rente ligger på 5-20%. Les mer på hjemmesiden vår.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Bra plattform. Risikovurdering kan bli bedre.

Bra plattform!
Med tanke på informasjon om risiko er det forbedringsmuligheter basert på statistikk. Risikoen måles nå overordnet som konstatert tap dividert på hele utlånsportefÞljen (0,69% p.t). Et mer realistisk forholdstall er konstatert tap på tilbakebetalte lån dividert på verdien av tilbakebetalte lån. Dette ville til sammenligning gitt 1,8 % tap.
I tillegg bÞr opplyses om tapsberegningen er fÞr eller etter at inkassoselskapet har tatt sin betydelige andel.
Når dette er sagt er ikke FP dårligere enn sine konkurrenter på dette området.

2022幎5月17日
自発的なレビュヌ

FundingPartner からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding Thore!

Når det kommer til statistikk så har vi valgt å måle konstatert tap (og lån i mislighold) opp mot total portefÞlje. Det er fordi vi ser at de lånene som havner i mislighold ofte gjÞr det relativt tidlig i låneperioden og ikke mot slutten. Ved å sammenligne med kun de lånene som er innfridd får man dermed en viss skjevhet. Når det er sagt er ingen metode perfekt her, og det er derfor det er viktig for oss å publisere alle tall i nominelle stÞrrelser også slik at alle kan regne på vår statistikk ut ifra de metodene de liker best.

Tapsberegningen er etter inkassoselskapets andel.

Mvh JÞrund i FundingPartner

5぀星のうち4の評䟡

Ønsker at dere viser renten pÃ¥ den

Ønsker at dere viser renten pÃ¥ den enkelte investering, ikke bare investert belÞp og at man er i rute med betaling av renter.

2021幎9月17日

FundingPartner からの回答

Takk for tilbakemeldingen din. Jeg har meldt ifra til vårt tech-team, og vi ser på hvordan vi kan få lagt inn dette så snart som mulig.

Hilsen JÞrund i FundingPartner.

Godt fornÞyd

Kunne gjerne hatt fleire prosjekter. Dei bra blir fullbooka i lÞpet av et minutt.Ellers fungerer det veldig bra.

2021幎9月16日

FundingPartner からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prÞver å Þke mengden lån som legges ut, og i det siste har vi hatt noen lån som har tatt opp til et par dager å fylle. Vi vil fortsette å prÞve å Þke volumet slik at det blir flere muligheter for å få investert, samt enklere.

Hilsen JÞrund i FundingPartner.

Tilbakemelding fra ØS.

- God beskrivelse av nye lån. Både sterke og svake sider ved sikkerheten-
- Rask og god tilbakemelding på henvendelser.
- Det ville vÊre en fordel at lån nr alltid fulgte med info ang. lånene.

2021幎9月15日

FundingPartner からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi prÞver å alltid lenke til lånet det er snakk om, men her kan vi bli bedre, så vi setter pris på tilbakemeldingen.

5぀星のうち3の評䟡

Reinvesteringstjeneste

1. Savner en automatisk reinvesteringstjeneste. Ideelt kunne dere reinvestert avdrag og renter jeg skal motta med en gang.
2. Litt uoversiktlige tabeller som viser min statistikk

2021幎9月6日

FundingPartner からの回答

Takk for tilbakemeldingen! Når det kommer til automatisk reinvestering er dette noe vi gjerne skulle tilbudt, men som vi ikke får lov til under dagens regelverk. EU har laget et nytt regelverk som forhåpentligvis snart blir innfÞrt i Norge, så når det kommer kan vi innfÞre flere tjenester med automatisk reinvestering og spredning av risiko. Vi er veldig åpne for innspill på hvordan gjÞre statistikken din mer oversiktlig - send gjerne mail til investor@fundingpartner.no med forslag.

Hilsen JÞrund i FundingPartner

5぀星のうち4の評䟡

God mengde investeringer som er

God mengde investeringer som er tilgjengelige men man merker på noen områder at selskapet har noe forbedringspotensial. Fordelen, f.eks, med konkurrenten Monner er at man har en sparekonto der investeringer blir trukket fra i stedet for å måtte ordre med en bankoverfÞring og KID hver gang.

2021幎9月5日

FundingPartner からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi Þnsker også å forbedre prosessen for å få overfÞrt penger på en rask og effektiv måte, og jobber med dette.

5぀星のうち5の評䟡

SeriÞs aktÞr innen crowd lending

Ingenting å utsette på Fundingpartner så langt. SeriÞs aktÞr. Alle prosjekter jeg har investert i har gått etter plan og nÞdvendig informasjon blir formidlet underveis i prosjektene. Det er alltid en risiko så prosjekter med utfordringer dukker nok opp etterhvert, det må man ta med i beregningen.

2021幎9月5日

FundingPartner からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding!

En tilfreds kunde.....

Info om nyt lån lÊgges ud i god tid, så man kan kan vurdere det. Det er nÞgtern og god info om styrker og risici ved at deltage. Justeringen til at det gives info om netto rente til långiver ( dvs. rente efter provenu til FundingPartner) er en forbedring. Det har enkelte gange glippet lidt teknisk med pålogging( mange som prÞver at logge på samtidig antageligvis, når lånet lÊgges ud). ..... Så her er en meget tilfreds kunde :)

2021幎9月2日

FundingPartner からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding!

5぀星のうち4の評䟡

FundingPartner gjÞr en god jobb, men...

FundingPartner gjÞr en god jobb i å sile ut useriÞse låntakere.
Vil du invistere i et lån må du vÊre veldig på hugget og tegne deg for investering akkurat når lånet åpner for tegning, ikke 5 sekunder etterpå. Dette burde FundingPartner finne en lÞsning på.

2021幎8月8日

FundingPartner からの回答

Takk for tilbakemeldingen Svein Ole! Vi jobber med å gjÞre det enklere for folk å investere i lån, og legger nå ut stÞrre lån, eller flere lån samtidig, slik at det blir enklere for folk å få investert. Samtidig har vi fremdeles et stykke å gå her fÞr systemet blir perfekt.

Portalen fungerer fint

Portalen fungerer fint. Investeringene gjÞres enkelt, utbetaling av renter og avdrag går smertefritt.
FP gir en fin oversikt av investeringer og framtidige utbetalinger. SÃ¥ langt har jeg ikke hatt noen tap-veldig bra!

2021幎7月12日

FundingPartner からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。