レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev mÞdt med at meget empatisk personale i en svÊr tid. De ringede ikke en af, fordi de havde travlt, men gav sig tid til at tale og skrive til mig. Det var nok mere mig, der ikke havde tid til a... もっず芋る

Joachim har gjort det lettere at sige farvel til min elskede far for sidste gang. Der var styr pÃ¥ tingene allerede fra start og vi fik den hjÊlp der skulle til. En super rar oplevelse i en svÊr situat... もっず芋る

Rare folk at snakke med Êrlig svar pÃ¥ priserne du er med i hele forlÞbet,og altid tid til at tale med dig hvis der er noget man er i tvivl om ,hele vejen nogle dejlige og profesonel personale som je... もっず芋る

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

154件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

SUBLIMT ganske enkelt!

Da jeg pludselig stod med et dÞdsfald i nÊr familie og havde brug for bedemand - ledte jeg på nettet.
Jeg fandt hurtigt ud af at bedemandsverdenen er en blandet stÞrrelse. Mildest talt. Jeg faldt over Begravelsesguiden som jeg ringede til. De guidede mig - ud fra mine Þnsker om bisÊttelsen til at kontakte Funeo. Og tak for det!
For jeg tror sjÊldent jeg har oplevet så megen imÞdekommenhed, god service, hjÊlpsomhed, og utroligt sÞde mennesker. IsÊr Christine - hun var jo noget helt ud over det sÊdvanlige. Hun kunne ud fra min situation og mine Þnsker for bisÊttelse råde og hjÊlpe mig på den mest rÞrende og samtidig super professionelle måde.
Hun var altid til at fÃ¥ fat i og skrev altid meget hurtigt tilbage. Og da jeg i bogstaveligt talt 11. time besluttede mig for et helt andet gravsted - og pÃ¥ en helt anden kirkegÃ¥rd...sÃ¥ var Christine bare SÅ hjÊlpsom - ogsÃ¥ selv om hun skulle lave noget om/ekstra papirarbejde osv. sÃ¥ var det intet problem.
Altid bare hjÊlpsom og frem for alt empatisk. Og også bare positiv og glad - noget man godt kan bruge i en svÊr tid.
Jeg siger kÊmpe tak. Jeg fik det ligesom jeg ville - takket vÊre Christines utrolige tålmodighed! og har nu ro i maven over min mor nu ligger hvor hun gÞr - selvom det var lidt af en omvej. Giver hermed mine allervarmeste anbefalinger til Funeo :-)

2024幎8月30日
自発的なレビュヌ

Jeg er meget glad for at jeg valgte Funeo

Jeg er meget glad for at jeg valgte Funeo til at varetage min mors begravelse.
Deres priser er gennemsigtige og jeg har fÞlt mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.
Og mest af alt så vil jeg rose den personlige rådgivning jeg har modtaget.
Jeg har haft samme kontaktperson hele forlÞbet igennem og her er jeg hver gang blevet mÞdt af en rar og omsorgsfuld stemme, og det har vÊret med til at lette hele oplevelsen, hvor det var muligt.
Jeg kan virkelig anbefale Funeo specielt når man ikke bor lige i nÊrheden af afdÞde.

2024幎8月29日
自発的なレビュヌ

De varmeste anbefalinger til Funeo og

De varmeste anbefalinger til Funeo og deres bedemand.
Vi har vÊret i de varmeste og bedste hÊnder hos Joakim som på alle måder har stÞttet os og udvist enorm stor faglighed og empati.
Det var med fuld tillid vi sendte vores far afsted på sin sidste tur.
Tak for jer. Af hjertet Tak til Joakim 🙏🏻

2024幎8月29日

5 STJERNER ER IKKE NOK - 1000 TAK FOR JER ❀

Fandt Jer via Begravelsesguiden.dk - hvilket var mit held..
Fra fÞrste opkald var i bare så sÞde - profesionelle - empatiske og hjÊlpsomme.
Jeg har hele vejen igennem forlÞbet med min Mor’s bisÊttelse fÃ¥et den absolut bedste hjÊlp - stÞtte og vejledning, i har alle 3 vÊret en fantastisk stÞtte - hele vejen igennem
Da jeg var alene om at arrangere min mor’s bisÊttelsen, var jeres hjÊlp helt uvurderlig for mig

Stort TAK til Ida og Christine for at “lytte”
I er hjÊlpsomme, empatiske og altid positive når man som jeg ringede i tide og utide - TAK FOR JER
Joakim er en meget venlig - empatisk og professionel bedemand, som virkelig tÊnker på os pårÞrende.
Selv et kram var der også tid til - når sorgen blev for meget

Jeg spurgte Joakim om han ville vÊre rar at tage nogle billeder af kisten bÃ¥de i rustvognen og i kapellet, og han tog de flotteste billeder og sendte til mig efterfÞlgende

1000 tak til Ida, Christine og Joakim

Vil altid VARMT anbefale FUNEO

2024幎7月31日
自発的なレビュヌ

En tryg, gennemskuelig og Êrlig hjÊlp i en trist situation

Det har hele vejen igennem vÊret et godt, trygt og Êrligt forlÞb, hvor man blev set, hÞrt og forstået i en utrolig sårbar og trist situation.

Når man får hjÊlp fra Funeo, så skal man ikke tÊnke over alle de praktiske ting, og deres system over nettet gÞr det overskueligt, så man kan fÞlge processen.

De bedste anbefalinger herfra.

2024幎7月15日
自発的なレビュヌ

Vi har vÊret rigtig glade for Funeo ifm. min fars bisÊttelse

Vi har vÊret rigtig glade for Funeo ifm min fars bisÊttelse. Det hele foregår online, men der har vÊret rigtig god kontakt, og Christine, som vi isÊr talte med, svarede altid hurtigt, og var i Þvrigt god til også at tage sig lidt af min mor med jÊvnlige opringninger for at hÞre, om der var noget, hun var i tvivl om.

Til selve bisÊttelsen var det Joachim, der varetog den - og det gjorde han respektfuldt og dygtigt.

Vi er meget tilfredse med det hele.

2024幎7月30日

En begravelsesforretning i topklasse

For mig var det en lettelse, at jeg ikke behÞvede at mÞde op hos begravelsesforretningen, men det hele kunne klares pr telefon og via computeren/mobilen. Jeg fÞlte jeg fik en forstående, varm og behagelig oplevelse. De var nemme at komme i kontakt med og de har check på tingene.

2024幎7月22日

Det helt rigtige valg!

Vi valgte FUNEO efter anbefaling fra Begravelsesguiden, og det viste sig at vÊre det helt rigtige valg!
Det er ikke ofte, man oplever et sÃ¥ hÞjt serviceniveau som det, FUNEOs medarbejdere udviste i forbindelse med vores mors bisÊttelse. Der var styr pÃ¥ alt, og vi blev mÞdt med respekt og vÊrdighed; isÊr vores ’kontaktperson’ Christine har vÊret enestÃ¥ende med den professionelle vejledning, forstÃ¥else og venlighed, hun har ydet os hele vejen igennem forlÞbet. Vi vil gerne sige tak!

2024幎7月11日
自発的なレビュヌ

En lettet byrde i en svÊr tid

I en svÊr og uoverskuelig tid var det rart, at få lettet byrden en smule ved grundig rådgivning og hjÊlp.
Alle har vÊret enormt empatiske og lÞsningsorienteret for at imÞdekomme vores behov og Þnsker.
Det var nemt og overskueligt at fÞlge processerne online, hvilket bidrog til, at man hele tiden vidste, hvad der skulle ske hvornpr og hvad de nÊste processer var.

2024幎7月3日
自発的なレビュヌ

Vi havde et forlÞb med Ida

Vi havde et forlÞb med Ida, som var meget engageret og professionel og brugte meget tid på at hjÊlpe os så godt som muligt, i forbindelse med planlÊggelse af min brors bisÊttelse.

Ydermere er vores indtryk af Ida, at hun er en meget forstående, tålmodig og varmt menneske.

Vi kan kun give Ida de varmeste anbefalinger videre herfra.

VH.
Jakob

2024幎6月20日

Professionelt og empatisk

Min mor og jeg er meget glade for det niveau vi blev mÞdt af fra Funeo. Joakim, Ida og Daniel er dem vi har vÊret i kontakt med, og alle tre har udvist eksemplarisk empati og overskud i denne svÊre stund.
Min mor har insisteret på, at når hun engang skal herfra, så er det dem jeg skal tage kontakt til. Og skulle jeg mod forventning skride i svinget fÞrst, så har jeg det på samme måde. Funeo kan varmt anbefales.

Joakim, Ida og Daniel, hvis I lÊser dette skal I have kÊmpe tak for jeres flotte indsats med Majbriths bisÊttelse tidligere i dag d. 26/06/24

2024幎6月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。