This is a HUGE SCAM. DO NOT ORDER. Non responsive to emails or email bounce back because address's aren't valid. Ordered C Line boots in April product finally delivered in June and completely differen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ordered massager. Dont get response on emails or refund. Product not received and when you want to reviee order - page does not exist. Scam and so disappointed that these scammers get away scotfree.
Bieden iets aan met 10% korting en geven 10 euro. Toen dat gebeurde wilde ik binnen 48 uur annuleren. Dat weigeren ze. Volgens mij drop shipper met troep uit China. Geen eigen voorraad. Ga mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bought the product as a little Christmas present to myself great product and definitely helps with the swelling in my legs post gym only issue is it does not come with a UK plug which is quite disappo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
On a mission to decrease injuryâs and speed up muscle recovery to improve performance. Fusion Recovery is a leader in massage therapy and fitness recovery, our products have been successfully tried and tested by medial professionals and athletes all over the world. Worldwide shipping, money back guarantee and more then 10.000 happy customers. Fusion - Recover like no one does
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lymfedrainage
Heeft mij honderden euro's gescheeld ten opzichte van mijn manuele lymfedrainage behandelingen, die ik iedere 2 tot 3 weken deed. Dit product doet precies hetzelfde, het is misschien niet een heerlijke massage zoals bij een echte masseuse, maar het doet ontzettend goed zijn werk en dat is het belangrijkste.
Billigschrott aus China geliefert
Bei der ersten Benutzung des Air-C Pro schmorte im Bedienteil die Elektronik zusammen. Kundenservice antwortet seit Tagen nicht mehr
Lipoedeem
Ik heb last van lipoedeem, een vriendin zei tegen mij dat dit voor haar had gewerkt, dus ik besloot het ook te gebruiken. Duurde wel eventjes, maar begin nu na 15 dagen wel daadwerkelijk resultaat te zien
Unterschied in meinen Beinen
Nach der Nutzung dieses Gerats fuhle ich wirklich einen Unteschied in meinen Beinen. Es scheint, als ob die Schwere verschwunden ist und ich wieder neue Energie habe. Tolles Produkt!
Hohe Qualitat
Das Gerat kam schon verpackt und ist von hoher Qualitat. Es funktioniert genau wie beschrieben und ich bin sehr zufrieden mit den Ergebnissen.
Hilft bei Wassereinlagerungen
lch habe immer unter Wassereinlagerungen in meinen Beinen gelitten, aber dieses Gerat hat mir wirklich geholfen, dieses Problem zu reduzieren. Ein absoluter Muss!
Niet verwacht!!
Niet verwacht dat dit apparaat mijn klachten zo goed zou kunnen vehelpen. Aan het begin wel even wennen maar na zo'n sessie voelen je benen echt weer nieuw! Heerlijk
Niks bestellen hier
Niksbestellen hier! Dropshipping, maar dan anders. Bedrijf doet alsof het in Cuijk zit, producten komen uit China en mails worden vertaald vanuit het Engels. Respons op mail is hopeloos... retour sturen wordt bijna onmogelijk gemaakt om dat ze (je kunt alleen mailen) gewoon blijven ontwijken en blijven vragen om foto's en filmpjes, ach probeer het product nog even....en ga zo maar door! Gelukkig voor achteraf betalen bij Klarna gekozen en alle communicatie bewaard, Klarna pakt het op.
Niks bestellen hier, retour sturen is een drama
Ik probeer nu al een week een retourorder te krijgen voor het bestelde product, krijg de ene mail na de andere met vragen om filmpjes en fotoâs om de staat te bepalen, heb het alleen uit de doos gehaald en meteen terug gedaan omdat het niks voor mij is, veel te omslachtig, dus kijk alsjeblieft uit om hier iets te bestellen, het âzonder opgaaf van reden â gaat hier dus niet op! Ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren voor ze eindelijk over de brug komen met de gegevens waar ik het naartoe kan retourneren, ook staat er dat je het 14 dagen mag uitproberen maar in de voorwaarden staat dat het product nieuw en ongebruikt retour mag, hoe rijmen ze dit ??? Pure oplichting, ben blij dat ik met Klarna heb besteld, anders mooi je geld kwijt!! Morgen maar even contact opnemen met Klarna !!
Retourbeleid slecht
Product werd geleverd..in beschadigde doos. maar I.v.m. overlijden overbodig. Ze schrijven op hun website over 14 dagen herroepingsrecht zonder opgave van reden. Ik moest reden, foto's en filmpjes sturen product retour te sturen. Eisen voor retour begrijpelijk, maar belachelijk beschreven. Product zat in de doos nooit gebruikt. Moet hem er uit halen voor die foto en film.
Hier gingen 4 mails overheen eer dat ik formulier kreeg retour te sturen. Retourzenden kost jezelf geld. En dat voor zo'n hoog bedrag. Belachelijk. Telefonisch niet bereikbaar.
Mooi product enkel spijtig geen maatgeving
Correcte bevestiging en order tracking. Iets meer dan een week onderweg. Mooi product en werkt naar behoren. Enkel spijtig dat er geen maten in zijn of maat is aangegeven. Zelf geen struis persoon en op het onderbeen slechts weinig klittenband om te bevestigen met dus risico op losspringen wanneer de druk is opgebouwd. De manchet losser zodat er meer klittenband overlap is, maar dan voel je de druk veel minder. Spijtig.
Aangeraden door mijn fysio
Mijn fysio raden mij Fusion recovery aan, hij had ook een massage gun waar hij mij mee behandelse..
Benen
Ik ken echt zeggen dat ik van mijn beenklachten af ben, heb oedeem en niks leek te helpen... maar deze massage werkt gewoon echt goed voro mij
Ikwerd goed op de hoogte gehouden van het proces van de bestelling en het werd vrij snel al bezorgd :)
Erwartete Anleitungsvideos
Ich hÀtte gerne einige Anleitungsvideos erhalten , aber ich habe verstanden , dass das Team bereits daran arbeitete , als ich danach fragte . Ich freue mich darauf !
Mag wel iets minder hard
de compressie is best hard... ik vroeg dat ook aan hun maar snap ook wel dat het moet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã