Fysio North レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft et super godt genoptræningsforløb hos Thomas, som har mødt mig i øjenhøjde gennem hele forløbet og været en rigtig god sparringspartner og hjælp ift. at komme videre. Kan varmt anbefales!... もっと見る

企業情報

1. 理学療法士

当該企業による記述

Hos Fysio North bliver du mødt af erfarne fysioterapeuter i Aalborg. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for hjælp til at komme af med en skade, du har brug for personlig træning i forbindelse med et vægttab, eller du har brug for hjælp i forbindelse med genoptræning efter en operation eller andet.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10件

レビューを書く

Genoptræning af knæ

Jeg startede hos Emil for noget genoptræning af en mindre bakers cyste i min knæhase. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet, og der blev samtidig hele tiden sørget for, at øvelserne udfordrede mig og knæet - men på en passede måde, så jeg ikke oplevede smerter.
Kan kun varmt anbefale Fysio North og Emil!

2026年9月25日
5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling - 10/10!

Jeg har været hos Emil Præst tre gange pga. problemer med min lænd, og jeg følte mig taget seriøst fra start. Efter en grundig undersøgelse og afprøvning af forskellige øvelser lagde Emil en plan, der var skræddersyet til netop mine symptomer. Det gjorde, at jeg følte mig virkelig godt hjulpet – med kompetent rådgivning og høj faglighed.

Jeg har fået gode og overskuelige øvelser, der er nemme at lave både hjemme og i forbindelse med træning, samt gode råd og øvelser, jeg kan arbejde videre med.
Derudover er Emil bare super behagelig! 😊

Hvis (når 🙃) jeg får brug for fysioterapi igen, er det uden tvivl Emil, jeg kontakter 🙌🏼

2026年8月26日

Genoptræning

Jeg har netop afsluttet et rigtig godt forløb hos FysioNorth, og jeg kan varmt anbefale dem. Hele teamet er meget professionelt, engageret og dygtigt til det, de laver.
Det, jeg især satte pris på, var den gode dialog undervejs. Hvis jeg oplevede smerter eller noget, der føltes ubehageligt, blev der altid lyttet, og vi gennemgik præcis, hvor problemet var. De var hurtige til at tilpasse behandlingen og finde relevante øvelser, som jeg kunne arbejde videre med derhjemme frem til næste behandling.
Jeg har følt mig i trygge hænder gennem hele forløbet og er meget tilfreds med både behandlingen og resultatet.

2026年8月5日

Stor anbefaling herfra til Thomas

Stor anbefaling herfra til Thomas! Han er utrolig lyttende, løsningsorienteret og rigtig god til at tilpasse genoptræningen, så den tog udgangspunkt i mine behov og passede ind i min hverdag. Jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem, og jeg vil uden tvivl vende tilbage, hvis jeg skulle få en skade igen.

2026年4月30日

Kyndig rådgivning og vejledning

Jeg har haft tilbagevendende smerter i min skulder under træning, hvilket jeg søgte hjælp til hos Fysio North. Her fik jeg afklaring på mulig årsag og øvelser til at løse problematikken, som jeg siden har benyttet mig af. Jeg har siden mit besøg ikke mærket til smerterne og træner nu smertefri.

2026年5月15日
5つ星のうち5の評価

Professionel behandling og god sparring

Jeg valgte Fysio North, fordi jeg gerne ville have en fysioterapeut, der ikke bare kunne hjælpe med mine smerter og skader, men også forstod vigtigheden af fortsat at kunne være aktiv og træne undervejs.

Det har været et virkelig godt forløb hos Thomas. Han er utrolig dygtig, lydhør og meget professionel, og jeg har hele vejen igennem følt mig i rigtig gode hænder. Hver gang er jeg gået derfra med både konkrete øvelser og god sparring om, hvordan jeg bedst muligt kunne fortsætte med at være aktiv.

Jeg kan kun varmt anbefale Thomas og Fysio North.

2026年5月22日

Succesfuldt forløb

Kan stærkt anbefale Fysio North. Jeg rev mit forreste korsbånd over, og har været igennem et meget effektivt og målrettet forløb, med god plads til spørgsmål og dialog. De ved hvad de laver :D

2026年2月5日
5つ星のうち5の評価

Fysio North er et dejligt sted og komme.

Jeg havde fornøjelsen af Thomas som min fys til genoptræning af knæ. Efter operation af forreste korsbånd. Thomas er rigtig sød, han var god til og give forklaringer på hvorfor og hvorledes på de spørgsmål jeg havde. Han lytter og forstå da jeg forklarede hvordan det føles i knæet.

Jeg fik 2 forskellige programmer til genoptræning så der var noget variation i træningen, hvilket var dejligt. Da der var en øvelse jeg ik var så fan af, sendte jeg bare en mail til Thomas også havde han en ny øvelse klar. Mega luksus

Fysio North er et dejligt sted og komme. Jeg følte mig velkommen hver gang.

2025年3月31日

Stor anbefaling

Efter en skulderskade og en skulderoperation skulle jeg igang med genoptræning og valgte Fysio North. Jeg dyrker crossfit og ledte derfor efter en fys som både kunne hjælpe mig hurtigt tilbage og som ville forstå hvad jeg kommer med af baggrund og hvilke store forhåbninger jeg stod med. Alle mine håb og ønsker blev mere end indfriet, og jeg var hurtigt tilbage og løftede tungt og kunne alt det jeg plejede. Det fik jeg rigtig god hjælp til af Thomas, det var et rigtigt godt forløb, og jeg kan kun anbefale Fysio North/Thomas til alle andre:-)

2024年12月6日
5つ星のうち5の評価

Super professionelle og kompetente…

Super professionelle og kompetente fysioterapeuter, som har styr på sagerne!
Jeg kom til dem for et par måneder siden, for at skulle planlægge noget genoptræning efter et brækket ben.
Jeg fik en god snak med både Thomas og Martin, og der blev udformet en god genoptræningsplan.
Jeg har sidenhen været inde ved dem for at få rettet planen til så den passede til fremskridtet med benet.
Jeg har alle gange fået god vejledning, god sparring og har fået en masse gode tips til små tilretninger i øvelserne, alt efter hvad der udfordrede mig.
Alt dette har resulteret i at jeg her, fem måneder efter mit benbrud, nu kan squatte, dødløfte og bevæge mig næsten som før skaden. Styrke og mobilitet er godt på vej tilbage efter den kyndige vejledning fra fysserne ved FysioNorth.
Jeg kan klart anbefale dem!

2024年11月4日
5つ星のうち5の評価

Super god og professionel genoptræning

Jeg har oplevet super god og professionel sparring og programmering ved Fysio North, hvor vi sammen lagde en plan som gjorde jeg kunne fortsætte min træning sideløbende med genoptræning af skulder, og hvor der også var fokus på at genoptræningsprogrammet var overkommeligt og passede tidsmæssigt ind i min hverdag.

Kan klart anbefale Martin!

2024年9月16日

Dejligt og læringsrigt miljø

Jeg har været i et genoptræningsforløb hos Thomas i forbindelse med en korsbåndsskade, som har hjulpet utroligt meget. Der er altid god mulighed for hjælp, sparring og nye øvelser. Udvikling er i højt fokus og niveauet tilpasses den enkelte! Kan klart anbefale Fysio North :)

2024年9月23日
5つ星のうち5の評価

Styr på fagligheden og kompetencerne!

Martin og Thomas (FysioNorth) har godt styr på fagligheden, er imødekommende og klæder en godt på til at både håndtere og løse ens eventuelle skavanker og smerter.

Kan virkelig anbefale de tog herre, der bruger god tid på at sætte sig ind i ens problematik og samtidig have fokus på, at du kommer der fra med færre skavanker plus bedre kompetencer til at håndterer eventuelle skavanker i fremtiden.

2024年8月30日

Trustpilot エクスペリエンス