Fantastisk genoptrÊningsforlÞb hos Fysio North og Emil. Professionel, engageret og kompetent behandling, hvor man fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen. Jeg kan varmt anbefale Emil og Fysio North!
Jeg startede hos Emil for noget genoptrÊning af en mindre bakers cyste i min knÊhase. Jeg fÞlte mig tryg igennem hele forlÞbet, og der blev samtidig hele tiden sÞrget for, at Þvelserne udfordrede mig... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft et super godt genoptrÊningsforlÞb hos Thomas, som har mÞdt mig i ÞjenhÞjde gennem hele forlÞbet og vÊret en rigtig god sparringspartner og hjÊlp ift. at komme videre. Kan varmt anbefales!... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret hos Emil PrÊst tre gange pga. problemer med min lÊnd, og jeg fÞlte mig taget seriÞst fra start. Efter en grundig undersÞgelse og afprÞvning af forskellige Þvelser lagde Emil en plan... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Fysio North bliver du mÞdt af erfarne fysioterapeuter i Aalborg. Vi står klar til at hjÊlpe dig, hvad enten du har brug for hjÊlp til at komme af med en skade, du har brug for personlig trÊning i forbindelse med et vÊgttab, eller du har brug for hjÊlp i forbindelse med genoptrÊning efter en operation eller andet.
Hjulmagervej 11-13, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@fysionorth.dk
- fysionorth.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
GÃ¥r fast ved Fysio North
Går fast hos Fysio North pga. en del spÊndinger og hovedpiner. Mit forlÞb hos Martin har medvirket til en vÊsentlig nedgang i smertedÊkkende medicin, hvilket jeg er rigtig glad for! Martin er dygtig, nÊrvÊrende og tillidsvÊkkende, og han går i dybden for at forstå ens problematikker fra forskellige aspekter. Man bliver taget godt imod, og stemningen er altid god og munter. Jeg er rigtig tilfreds med mit forlÞb.
Brugt Fysio North 3 gange
Jeg har gået ved Fysio North over 3 gange med 3 forskellige problematikker. Jeg har hver gang modtaget en rigtig god behandling, gode Þvelser som tager udgangspunkt i min trÊning og mål samt gode råd og vejledning. Kan klart anbefales
Thomas var utroligt god til at hjÊlpeâŠ
Thomas var utroligt god til at hjÊlpe mig og forstå mit problem. Det var også fedt at han var interesserer i mig som person og at vi kunne dykke ind i forskellige perspektiver af trÊning.
Super service og personlig program
Fik en super god, personlig, lyttende og nÊr oplevelse ved Thomas. Der blev lyttet til mine bekymringer, taget hÞjde for hÊndelsen og strak et personligt program sammen der passede lige til mig. Kan varmt anbefale, de mÞder altid en med et bredt smil.
Super forlÞb hos jer.
Super forlÞb hos jer.
Jeg kom med at skade i min skuldre, jeg kunne nÊsten ikke bevÊge mig unden jeg havde mega ondt. Men forlÞbet hos Thomas lÊrte mig hvordan jeg kom tilbage på rette spor, og hvordan jeg i fremtiden kan stoppe skaden inden det går så galt som denne gang. Tak for stÞtten og de mange Þvelser som jeg bestemt tager med mig
Den stÞrste anbefaling herfra!
Efter sprunget akillessene for 2. gang, havde jeg brug for en der kunne få mig HELT tilbage til alm. trÊning.
Har gået hos Thomas, som har vÊret super god til at guide mig og "presse" mig til at prÞve mere. Altid imÞdekommende og smilende.
Et forlÞb hvor du trÊner med skaden og ikke bare kommer til tjek.
Super venligt miljÞ
Fik gerne pension danmark 15 gange til optrÊnning vedligeholdelse af nedre ryg.
Super venlige gutter og meget stille og rolig men en lÞs tone
Kan kun anbefale cross fit fysio
LÊrerigt, trygt og professionelt
Gennem mit forlÞb hos Fysio North, er jeg blevet mÞdt med enorm professionalisme men dertil trygge rammer at lÊre i. Jeg kom til Martin med en albueproblematik, og med den smule egen viden jeg havde, har Martin med sin ekspertise udbedret og vejledt mig rigtig godt videre. Derfor har jeg valgt at holde mig tÊt til hos Fysio North, så jeg fortsat kan forbedre og ikke mindst forebygge problematikker.
Jeg kan varmt anbefale enhver med behov for fysioterapeutisk behandling og vejledning, at henvende sig, uagtet om det er sportsrelateret eller
Super oplevelse og kanon behandling
Jeg har vÊret i forlÞb hos Martin med hensyn til en dårlig skulder.
Det har vÊret en super god oplevelse at vÊre ved Martin. Hans ekspertise indenfor bl.a. styrketrÊning har virkelig vÊret guld vÊrd. Hans måde at guide en gennem forlÞbet og sikre at man har alle de vÊrktÞjer man har brug for er også bare kanon.
Jeg kan ikke andet end at anbefale
Fysio North
Kanon oplevelse
Jeg havde et godt forlÞb hos Martin i forbindelse med en skulderskade. Hans ekspertise inden for styrketrÊning gjorde en afgÞrende forskel, og jeg er fuldstÊndig tilfreds med behandlingen. Professionalisme og viden mÞdte mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale Fysio North.
Ãrlig og kompetent behandling
Ãrlig og kompetent behandling. Kan klart anbefales, hvis man vil have holdbare lÞsninger. GÞr en dyd ud af at oplyse i stedet for kun at behandle.
Professionelle
Blev anvist til Fys og kontakter Fysio North.
Rigtig god og opmÊrksom på hvem jeg er og havde problemer med.
Gode råd og vejledning.
Fantastisk oplevelse med genoptrÊning!
Jeg modtog en helt fantastisk god og kompetent hjÊlp til genoptrÊning af mit knÊ. Samtidig er der en meget behagelig atmosfÊre og der bliver lytte til ens egne Þnsker og behov omkring trÊningen. Kommer helt sikkert igen når nÊste skade indtrÊffer ;-)
Det en rigtig godt sted til enâŠ
Det en rigtig godt sted til en genoptrÊning. Jeg har vÊret sÃ¥ glad og tilfreds at vÊre her. De er venlig, tÃ¥lmodighed og god til at kommunikere. Efter 1 Ã¥r har brÊkket ankel jeg er sÃ¥ glad for at vÊre hos fysio North ðððð
KnÊskade forlÞb
Har vÊret i forlÞb hos Martin et par måneder med en revne i menisken og andre småting, Mit knÊ er fuldt funktionelt igen, og meget tÊt på at vÊre tilbage hvor det var fÞr skaden! Martin gÞr det meget enkelt, overskueligt og let at forstå, og er meget behjÊlpelig hvis man har spÞrgsmål eller udfordringer. Kan varmt anbefales!
KÊmpe anbefaling herfra!
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Fysio North og deres dygtige fysioteraperuter. De er gode til at lytte, forstå og tage sig god tid til klienter. Jeg er vild med deres tilgang til skader og genoptrÊning. De har fokus på at uddanne klienter i at håndtere egen genoptrÊning og forstå sine smerter. Sammen med Martin har jeg fået implementeret nogle Þvelser i mit trÊningsprogram, som virker rigtig godt. Jeg har hurtigt kunne mÊrke fremgang!
KÊmpe anbefaling
Jeg kom ind med en tennisalbue samt behov for at styrke mine hofteled og min generelle holdning. Min tennisalbue er nu vÊk og jeg kan se en klar forbedring i min generelle styrke/holdning. Tilgangen har vÊret overskuelig styrketrÊning/Þvelser på et niveau hvor jeg har fÞlt jeg kunne vÊre med, og hvor jeg samtidig fÞler at jeg rykker mig fra gang til gang. Martin er superbehagelig, anerkendende og motiverende. KÊmpe anbefaling herfra.
Fantastisk forlÞb ved Martin!
Jeg har haft et forlÞb hos Martin med min skulder. Jeg har vÊret begrÊnset pga. smerter og meget frustreret, da det har begrÊnset mig i min trÊning. Han har vÊret fantastisk at gå ved, da han virkelig har hjulpet mig både fysisk og mentalt, så jeg nu står et sted hvor jeg kan mere og har lÊrt min skulder bedre at kende!
Alle mine varmeste anbefalinger hans vej!
Fantastisk Oplevelse hos Fysio North!
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Fysio North og deres dygtige fysioterapeuter. Efter at have revet min skulder af led, blev jeg henvist til dem, og jeg har vÊret utroligt imponeret over den professionelle og dedikerede behandling, jeg har modtaget.
Efter blot to måneders intensiv behandling var min skulder fuldstÊndig klar igen, hvilket overgik mine forventninger. Jeg er i dag i stand til at trÊne Crossfit uden smerter eller begrÊnsninger, hvilket jeg ikke troede var muligt så hurtigt.
Personalet hos Fysio North er yderst kompetent, lyttende og venlige, og de skaber en tryg og behagelig atmosfÊre. De forstår virkelig at skrÊddersy behandlingen efter den enkeltes behov og sÞrger for, at man fÞler sig i trygge hÊnder gennem hele forlÞbet.
Jeg er dybt taknemmelig for den indsats, Fysio North har lagt i min genoptrÊning, og jeg vil ikke tÞve med at vende tilbage, hvis jeg skulle få brug for fysioterapi i fremtiden. Hvis du leder efter en fysioterapiklinik, der leverer resultater, kan jeg varmt anbefale Fysio North. De har gjort en kÊmpe forskel i min genoptrÊningsproces, og jeg er nu tilbage til at leve et aktivt og smertefrit liv.