レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Het positieve van deze brace : 1) het materiaal waaruit het bestaat - zacht, geen allergische reacties 2) je loopt op een meer natuurlijke manier dan met een voetheffer Iets minder : de brace wordt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zdecydowanie polecam firmę. Zamówiony towar dotarł szybko i jest zgodny z oczekiwaniem. Jedynie mały minusik, za zupełny brak kontaktu z firmą, zarówno mailowy jak i telefoniczny, co wprowadza pewny... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bestelling was dringend omwille van ontslag uit ziekenhuis (hulpmiddel voor 92jarige)op maandag bij bestelling was de levertijd 1-2 werkdagen volgens website. Na betaling een mail dat het 2-5 dagen zo... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

We hadden per ongeluk op de Franstalige website besteld. Dat hebben ze dan wel kunnen veranderen naar de Nederlandse website Vermits het dan om een intracommunautaire levering ging kregen we een fa... もっと見る

企業が回答しました

(1,479)

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Langzame levering

Hoewel Fysiosupplies me per mail 2 maal verontschuldigde voor vertraging bij levering (uiteindelijk na een tiental dagen), stond op hun facebookmeldingen constant, levering binnen 1à2 werkdagen.

2022年9月2日

Goedemorgen,

Vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent met de levertijd. Wij zijn afhankelijk van onze leveranciers, en helaas kan het voorkomen dat de levertijd niet haalbaar is. Ik zie dat wij u wel geïnformeerd hebben over de vertraging, hoewel u dit natuurlijk liever eerder had willen weten.

Team Fysiosupplies.

5つ星のうち3の評価

Enkele materialen zijn van bedenkelijke…

Enkele materialen zijn van bedenkelijke kwaliteit en zijn niet geschikt voor veelvuldig gebruik. (Enkele malen per week)

2022年8月23日

Goedemiddag,

Vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent met sommige producten. Misschien kunnen wij met elkaar in contact komen door middel van mail of telefonisch contact om te kijken of wij een alternatief voor u kunnen aanbieden?

Team Fysiosupplies.

5つ星のうち5の評価

Goed degelijk materiaal

Goed degelijk materiaal. Correcte levering samen met handige instructievideo's. Verder vindt men wetenschappelijke publicaties terug die het gebruik verantwoorden in medicolegale expertises. Hoe meer men de equipment gebruikt, des te handiger men erin wordt.

2022年8月9日
5つ星のうち1の評価

Levering later dan verwacht

Levering later dan verwacht. Op het moment dat het zou geleverd worden zoals beloofd bij de bestelling pas het bericht gekregen dat het langer zou duren.

Pakket werd “gewoon” voor de deur (aan de straat) achtergelaten terwijl er niemand thuis was op het moment van aflevering zonder enig bericht of vermelding. Dit vind ik niet ok, van een goede service is hier weinig sprake.

2022年7月29日

Beste mevrouw Buerms,

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend te lezen dat de levering van uw product zo is gelopen, dit is zeer zeker niet onze gebruikelijke gang van zaken.
Spijtig dat wij 1 ster krijgen voor een geval, waar wij zelf helaas weinig controle over hebben.

De vertraging van de levering vinden wij zelf ook erg jammer. Echter willen wij nog wel melden, dat de bezorgdienst PostNL en diens handelingen lost staan van ons als bedrijf.

Desondanks hopen wij u terug te mogen blijven zien komen als klant en wensen u een fijne dag toe.

Sportieve groet,

Team FysioSupplies