Dygtig fys. Isabel. SkÞnt med en person der virkelig går ind i ens smertehelvede. Og selvom jeg har henvisning- så har jeres behandlere ekstra uddannelser. Det hjÊlper jo os kunder.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk behandling hos fysioterapeut Maja Sindberg JÞrgensen fra Vesterbro afdelingen. Lyttende, dygtig og enormt effektiv, den absolut stÞrste anbefaling!
VÊret medlem mange Ã¥r. SkÞnt kÊde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pÊnt, MEN centret pÃ¥ Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft et rigtig godt forlÞb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmÊld - grundet hjernerystelse. Det har vÊret et rigtig godt forlÞb, hvor jeg virkelig har fÞlt mig mÞd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fysisk Form pÃ¥ Vesterbro, Amagerbro og Ãsterbro er fitness med fokus pÃ¥ kvalitet i en afslappet atmosfÊre. Her er plads til alle, der Þnsker at trÊne individuelt eller pÃ¥ hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.
KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
I de seneste 3-4 år har jeg haft den store fornÞjelse at komme hos Martin hos Fysisk Form på Vesterbro. FÞrst hjalp han mig tilbage efter en meniskskade, og senest guidede han mig gennem genoptrÊningen efter en akillesseneruptur.
Begge forlÞb har overgået mine forventninger. Både ift. knivskarp faglighed, men også evnen til at lytte, motivere og tilpasse trÊningen, så den virker overskuelig og passer ind i travl hverdag.
TrÊningsprogrammerne har vÊret skrÊddersyet til mig, og resultatet har vÊret, at jeg er kommet helt tilbage pÃ¥ fuldt sportslig niveau â to gange!
Martin formår at kombinere professionalisme med en oprigtig interesse for sine klienter, og det har gjort hele forskellen for mig.
Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har, over to omgange i lÞbet af det seneste år, gået til Fysioterapi hos Mathilde - og hun får mine varmeste anbefalinger. I fÞrste forlÞb havde jeg problemer med smerter i bÊkken og iskias på grund af graviditet og anden gang fik jeg hjÊlp til genoptrÊning efter at have brÊkket anklen. Under begge forlÞb har jeg fÞlt mig meget tryg i Mathildes kyndige hÊnder. Mathilde er meget professionel, grundig, forstående, sÞd og virkelig god til at lÊse det menneske hun arbejder med.

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har vÊret i behandling hos Mathilde for problemer med bÃ¥de lysken og akillessenen â og det har vÊret en rigtig god oplevelse. Behandlingen var bÃ¥de professionel og effektiv, og jeg oplevede tydelig fremgang undervejs.
Mathilde gav mig en god forståelse for problemerne og det gjorde mig motiveret til at fÞlge Þvelserne og anbefalingerne.
Jeg fÞler mig nu stÊrkere, mere bevÊgelig og stort set smertefri. Kan varmt anbefale et forlÞb hos Mathilde, hvis du har lignende udfordringer!

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har de seneste måneder gået i behandling hos Mathilde, Fysisk Form Amagerbro. Hun får mine aller varmeste anbefalinger! Jeg går altid derfra fuld af viden og motivation. Hun ser hele mennesket og finder muligheder, der passer til lige netop dig. Hvis du ligesom mig har svÊrt ved at finde motivationen for trÊning eller er bekymret for den permanente skade i ryggen, så ring til Mathilde! Hun ser dig :-)

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har trÊnet der mange år og sidelÞbende benyttet mig af fysioterapien efter behov. Fysioterapeuterne er venlige, leverer altid god instruktion, og det fungerer rigtigt godt at det sker samme sted som jeg i forvejen trÊner.

Fysisk Form ããã®åç
Mathilde har en behagelig tilgang til dit forlÞb, hvor det tilpasses den tid man har, samt ens trÊningsformer og volumen.
Udover at have fokus på den nuvÊrende problemstilling, er der også fokus på at forebygge andre mulige skader.

Fysisk Form ããã®åç
Jeg går til Hatha Yoga og Power Yoga hos Marie Agerbek i Fysisk Form på Amagerbro. Jeg har for mange år siden dyrket hatha yoga på den gammeldags og meget grundige måde. Hos Marie får man al det - med frisk pust og stÊrk motivation oven i. Hun er den mest inspirerende yogalÊrer, jeg nogensinde har haft. Hun fÞrer en gennem samtlige Þvelser - svÊre som mindre svÊre - med samme fokus og intensitet.
Man bliver fuldkommen afhÊngig af at komme og trÊne. Tak for det!

Fysisk Form ããã®åç
Hyggeligt center med plads til alle. Jeg har vÊret glad for at komme i centret, det er rent og pÊnt med sÞde medarbejdereâ men bedst af alt har vÊret, at jeg har haft Mathilde Lauenbach som personlig trÊner.

Kan klart anbefale Fysisk Form:
Kom til fysiskform efter en mindre god oplevelse hos en tilsvarende udbyder. Hos fysisk form er jeg blevet modtaget og behandlet helt anderledes og meget mere personligt og samtidig professionelt. Det har og er stadig en behagelig oplevelse og dejligt sted at komme. Det bliver jeg ved med selvom den personlige behandling er overstÃ¥et. FÞler jeg altid kan fÃ¥ hjÊlp uanset hvornÃ¥r jeg er der. SÃ¥ tak for det og tak til Mathilde ð

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har fÃ¥et hjÊlp af Mathilde pÃ¥ grund af lÞberknÊ, da jeg gerne ville tilbage til at kunne lÞbe og spille fodbold uden smerter. Hun har vÊret super dygtig og lyttende gennem hele forlÞbet, og jeg har fÞlt mig virkelig godt guidet og motiveret. Ãvelserne og behandlingen har gjort en stor forskel, og jeg er nu godt pÃ¥ vej tilbage til min trÊning. Jeg har vÊret rigtig glad for mit forlÞb hos Mathilde og kan varmt anbefale hende!

Fysisk Form ããã®åç
Tilbage i februar 2025 henvendte jeg mig til Fysisk Form Amager med store smerter i nakke og skuldre â og med en markant nedsat bevÊgelighed.
Jeg valgte at starte et forlÞb med fysioterapeut Sally KÞhlert, og det valg har jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de fortrudt. Sally ser ikke kun kroppen, men hele mennesket. Hun er dybt inspirerende og motiverende â og hendes tilgang skaber bÃ¥de tryghed og tro pÃ¥, at forandring er mulig.
Sally har vÊret utrolig forstående og fleksibel, isÊr når det gjaldt justeringer i forhold til trÊning og Þvelser. Hun har hjulpet mig med at forstå, hvordan jeg bedst stÞtter min krop, både fysisk og mentalt, og hvordan jeg fremover kan håndtere smerter med bl.a. trÊning, hvile og afspÊndingsteknikker.
I dag er jeg nÊsten smertefri og har genvundet meget af min bevÊgelighed â noget, der har givet mig markant Þget livskvalitet. Jeg fÞler mig ogsÃ¥ langt bedre rustet til selv at tage ansvar for min krop og trÊning fremover.
Udover det individuelle forlÞb, vil jeg ogsÃ¥ fremhÊve de fantastiske holdtrÊninger hos Fysisk Form. Fysioterapeuter som Mathilde og Sally skaber trygge rammer, og man fÞler sig virkelig set og stÞttet undervejs â bÃ¥de med opmuntring og faglig vejledning. TrÊningsfaciliteterne er moderne, rolige og rummer plads til alle niveauer. Og som en ekstra detalje: personalet i receptionen er altid imÞdekommende og smilende â det gÞr bare hele oplevelsen endnu bedre.
Jeg er så glad for, at jeg valgte Fysisk Form og skÞnne Sally.
KÊmpe anbefaling herfra! âš

Fysisk Form ããã®åç
En kÊmpe tak til Sally KÞhlert - og Fysisk Form Amagerbro - for at hjÊlpe mig med på kun fem måneder at finde styrken i min krop efter en kompliceret graviditet og fÞdsel. Jeg fÞlte mig velkommen fra start med baby på armen og en krop der var helt Þdelagt. Der var altid plads til, at baby fyldte naturligt og til at stille spÞrgsmål. Sally er en exceptionel god holdtrÊner, der skabte motivation, glÊde, tryghed og mod på at prÞve trÊningsformer af som jeg aldrig havde prÞvet fÞr. Og gav mig håbet til at finde tilbage til min gamle krop og endnu bedre styrke end jeg har haft tidligere. Henriette Bloch Hansen er også en rigtig dygtig holdtrÊner og jeg startede fÞrst op på hendes almindelige efterfÞdselshold, der var helt perfekt at tage som det fÞrste, fÞr jeg var klar til efterfÞdsel power hos Sally. En varm varm anbefaling herfra.

Fysisk Form ããã®åç
Et fitness center hvor ALLE kan vÊre med takket vÊre det dygtige personale. Jeg kan ikke give en stor nok anbefaling til instruktÞr Marie AgerbÊk. Marie formår at få alle til at fÞle sig velkomne og bomstÊrke på hendes hold med hendes positive energi, og ikke mindst tryg pga. hendes hÞje faglighed og passion for trÊning. Hvis man sidder derhjemme, og ikke magter et typisk fitnesscenter med selfiespejle alle steder, så tÞv ikke med at prÞve et af Maries hold!

Fysisk Form ããã®åç
Jeg kan kun give rosende ord om min oplevelse hos Isabel Fenger ved Fysisk Form. Hun har over et halvt år hjulpet mig over en skulderskade.
Isabel har stor professionel og menneskelig indsigt. Et motiverende sind. Tålmodighed og forståelse for mine begrÊnsninger i hverdagen og livets gang. Alt i alt, bare en 5 stjerners oplevelse.

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har desvÊrre vÊret udsat for at overenskomsten ikke er blevet overholdt. Jeg havde håbet på at få en form for forklaring eller dialog omkring det, men den seneste forklaring jeg har fået er ligeså forkert som alt det andet, jeg har fået at vide. Ifm noget jeg skal deltage i, har flere forskellige personer gennemset det hele og pure afvist den forklaring, jeg senest har fået. De ting der er sagt og gjort er sket inden den nye overenskomst, og der er ikke kommet nye regler for min diagnose; jeg kender også mange andre med vÊsentlig hÞjere funktionsniveau end mig og lav sygdomsaktivitet som ikke har fået Êndret noget. Det har vÊret en meget svÊr og sårbar situation for mig - hvor jeg i en meget lang periode på mere end 1 år havde svÊr sygdomsaktivitet og svÊrt ved at tage vare på selv dagligdags ting og samtidig skulle forholde mig til at overenskomsten åbenlyst ikke blev fulgt, og man står som patient fuldstÊndig alene og overladt til behandlerens etik og moral og når den ikke er i orden, er der ingen hjÊlp at hente, ikke engang fra klinikejeren. Der er åbenbart ingen kontrol eller sanktioner på området. Det er mig ganske ubegribeligt at man kan vÊre alvorligt syg, blive lÊgehenvist til behandling og så samtidig udsÊttes for at den overenskomst de har forpligtet sig til bliver tilsidesat.
Jeg har fået nogle penge tilbage, men det var bestemt ikke på klinikkens/behandlerens eget initiativ. Så jeg vil råde alle til at sÊtte sig grundigt ind i deres rettigheder.
Vi patienter har i mange Ã¥r hÞrt rygter om wild west i den vederlagsfri ordning, og det er kedeligt at opleve at de rygter passer. Det har haft meget store konsekvenser for mig desvÊrre og klinikken kan bare kalde det en âmisforstÃ¥elseâ. Det kunne det mÃ¥ske have vÊret, hvis ikke det var for de gentagne brud pÃ¥ overenskomsten; det er ikke bare én enkelt ting men mange, og hvis det ikke var fordi jeg pÃ¥pegede det gentagne gange, men han virkede 0% interesseret i at undersÞge om den givne rÃ¥dgivning var korrekt; der arbejdes Ã¥benbart efter devisen gÃ¥r den, sÃ¥ gÃ¥r den og nÃ¥r den ikke gÃ¥r, sÃ¥ har det ingen konsekvenser for dem, som snyder. Jeg havde indtryk af, at det var et godt sted, og jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at han ikke ville overholde overenskomsten og snyde patienterne og havde derfor - desvÊrre - alt for lÊnge en blind tillid til det der blev sagt. Det har berÞrt mig dybt og rystet mig at en del af det offentlige sundhedsvÊsen kan behandle patienter pÃ¥ den mÃ¥de og det lader til at vÊre et meget ureguleret marked.
Ham jeg har gået hos var efter eget udsagn selvstÊndig erhvervsdrivende, hvorfor jeg også går ud fra, at han bÊrer et selvstÊndigt ansvar for at efterleve reglerne og give den rigtige rådgivning. Det er bestemt ikke fedt at det er patienten der skal påpege de ting, og det giver ikke en god stemning, men hvad skal vi patienter egentlig gÞre? Vi står i en utrolig sårbar situation hvor vi har et behandlingsbehov, og jeg stod selv i en situation hvor min medicin ikke virkede lÊngere og jeg derfor var meget syg. Skal vi bare finde os i at blive snydt for penge og holde mund.. :( Jeg har fÞlt mig utrolig skyldig over det og har haft svÊrt ved at placere ansvaret, hvor det retteligt hÞrer til, jeg har vendt det indad og syntes, det var behandleren det var synd for, og jeg ved fra mange andre (og fra patientforeningen) at de har det på samme måde og derfor har svÊrt ved at klage, også fordi konsekvenserne er så store for os. Vi patienter har ingen indflydelse på fyssernes vilkår, det har fysioterapeuterne trods alt, de har selv mulighed for at stemme ja eller nej til overenskomsterne.
Mathilde har vÊret en kÊmpe hjÊlp med optrÊning af mit ben og min ryg. Super omsorgsfuld, lyttende og positiv. Så fantastisk at blive mÞdt på denne måde. Kan varmt anbefales :)

Show it, don't tell it.
Diskus prolaps i august L3/4.
Mathilde Lauenbach hjalp mig med genoptrÊningen.
Resultater:
Minimale fÞleforstyrrelser tilbage i benet. Ingen gener tilbage i det daglige. Squatter, dÞdlÞfter, cleaner igen. ðïžââïž
2%-point mindre fedtprocent. StÞrre muskelmasse. ð
Mere afbalanceret fordeling af muskelmasse mellem hÞjre og venstre side. âïž
StÞrre mobilitet, rankere holdning og i det hele taget mindre frygt for at lave forkerte bevÊgelser. ð§ââïž
Tak, Mathilde ðª

Fysisk Form ããã®åç
Hvor kan man give 100 stjerner?
Kan der komme noget godt ud af at brÊkke en ankel?
JA, der kan komme et forlÞb hos Sally på Amager ud af det. NÊsegrus beundring over at blive taget så professionelt og empatisk imod. Fik langt et trÊningsprogram, der gjorde det så motiverende for mig. Hver gang var der bedring og Sally var så grundig og så god til at forklare mig de forskellige Þvelser og hvad de gjorde godt. Jeg er nu tilbage i super fodform;-) Og det skyldes en fantastisk fysioterapeut og et rigtig godt trÊningsprogram. Jeg håber ikke jeg får brug for en fys igen. Men gÞr jeg det, så ved jeg godt hvor og til hvem jeg går hen. TUSINDE TAK, SALLY! Du er en stjerne. Tak fra både min fod og mig.

Fysisk Form ããã®åç
Jeg var under forlÞb i fysisk form hos Mathilde for hold i nakken, der strålede ud i venstre arm.
Det var enormt rart at blive taget så godt imod og med et stort smil.
Mathilde er rigtig dygtig, og jeg fik bugt med smerterne.
Jeg mÊrkede en lettelse blot ved at vÊre i rummet .
Jeg kan anbefale dette sted :)

Fysisk Form ããã®åç
Fysisk Form Lyneborggade på Amager. Sally var så sÞd, at tage mig ind som emergency patient. Hun er yderst behagelig, kompetent og startede med en grundig gennemgang af mine symptomer og efter små 20 minutters behandling havde hun formået at lÞsne op for mine nakkespÊndinger og allerede dagen efter havde jeg ingen symptomer. Hun får 5 stjerner fra mig*****