Dygtig fys. Isabel. SkÞnt med en person der virkelig går ind i ens smertehelvede. Og selvom jeg har henvisning- så har jeres behandlere ekstra uddannelser. Det hjÊlper jo os kunder.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk behandling hos fysioterapeut Maja Sindberg JÞrgensen fra Vesterbro afdelingen. Lyttende, dygtig og enormt effektiv, den absolut stÞrste anbefaling!
VÊret medlem mange Ã¥r. SkÞnt kÊde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pÊnt, MEN centret pÃ¥ Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft et rigtig godt forlÞb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmÊld - grundet hjernerystelse. Det har vÊret et rigtig godt forlÞb, hvor jeg virkelig har fÞlt mig mÞd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fysisk Form pÃ¥ Vesterbro, Amagerbro og Ãsterbro er fitness med fokus pÃ¥ kvalitet i en afslappet atmosfÊre. Her er plads til alle, der Þnsker at trÊne individuelt eller pÃ¥ hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.
KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Efter mange år med et dårligt knÊ (lÞbeknÊ), begyndte jeg i fysioterapi, med det formål, at kunne stå på ski igen. Det tog et år med ugentlig trÊning, men det virkede. Tusind tak til den dygtige terapeut!
Jeg var hos Fysisk Form Vesterbro for fÞrste - og desvÊrre sidste - gang i dag kl. 12.00.
Det var godt nok en ualmindelig kedelig oplevelse, på alle måder.
Jeg havde valgt dette sted, da jeg via hjemmesiden havde fået indtryk af at det var et godt sted også for os der er oppe i alderen og har nogle fysiske skavanker at tage hensyn til.
For det fÞrste var der ingen medarbejdere i receptionen da jeg kom, selvom jeg stod der meget lÊnge og ventede.
Jeg bemÊrkede at der var meget snavset overalt, både i receptionen, omklÊdningsrummet samt i trÊningslokalerne og at ingen så ud til at spritte maskiner af efter brug.
Efter jeg havde klÊdt om blev jeg mÞdt af en ung kvindelig trÊner, der skulle hjÊlpe mig med at lÊgge et trÊningsprogram og lave en bodyscanning, som man bliver lovet at få som nyt medlem.
Hele hendes attitude var lige fra start nedladende, uinteresseret og fortravlet, og hun viste heller ikke den store interesse for at finde ud af hvilket udgangspunkt jeg kom med, fx hvilken motion jeg dyrker i dagligdagen osv.
Jeg fortalte om de fysiske skånebehov jeg har pga gigt og en tidligere diskusprolaps i lÊnden, og at jeg ikke har trÊnet de seneste 4 år af samme grund, og derfor var nÞdt til at starte forsigtigt op.
Dette oplevede jeg på ingen måde at den unge kvinde tog hÞjde for i programlÊgningen, og jeg fik gentagne gange foreslået Þvelser som jeg måtte sige fra overfor, bla at ligge på ryggen og lÞfte benet strakt ud i den side hvor jeg har haft en diskusprolaps i lÊnden.
PÃ¥ samme mÃ¥de forsÞgte hun hele tiden at presse pÃ¥ med at lÊgge flere kilo pÃ¥ maskinerne, og kom med âoverbÊrendeâ fnis flere gange nÃ¥r jeg sagde fra.
Da hun til sidst spurgte om jeg havde flere spÞrgsmål, sagde jeg ja jeg vil gerne se romaskinen.
SÃ¥ sagde hun âej men du sagde du havde roet fÞr, det behÞver jeg vel ikke vise digâ?
SÃ¥ sagde jeg âjamen jeg har jo ikke vÊret her fÞr, jeg er ikke blevet vist rundt og ved ikke hvor romaskinen erâ?
SÃ¥ sagde hun âja men det skulle du jo have fortalt mig at du ikke har vÊret her fÞr, hvorfor gjorde du ikke detâ?
Ja måske fordi jeg jo sagde til dig at jeg var nyt medlem da jeg mÞdte op, så det giver vel sig selv?!?
Mit samlede indtryk var derfor at der var tale om en ung dame der har rigtigt meget at lÊre endnu, både når det kommer til almindelig respekt, pli og situationsfornemmelse, og hvad der er vÊrre endnu - også i forhold til at kunne give en kompetent og ansvarsbevidst fysioterapeutisk rådgivning og vejledning.
Det duer ikke at mÞde alle kunder på samme måde, som om det var en amerikansk bootkamp for ugidelige personer.
Endelig gav jeg hende trÊningsplanen i hånden da jeg gik og fortalte at jeg ikke fik brug for den mere, da det havde vÊret en kedelig oplevelse at vÊre der.
Hun svarede bare âdet er helt ok, det er sÃ¥ fintâ tilbage - sÃ¥ der er Ã¥benbart lang vej endnu til selvkritiske refleksioner og til Þnsket om at yde en god kundeservice hos den pÃ¥gÊldende medarbejder.
Nå ja, og kropsscanningen blev jeg da i Þvrigt heller aldrig tilbud, ligesom jeg heller ikke fik lavet et kort med billede, som der ellers stod i velkomst mailen.
Til gengÊld kunne jeg se at der medarbejderen havde god tid til at stå og snakke med kollegerne i receptionen da jeg gik derfra.
Med udgangspunkt i ovenstående kan jeg desvÊrre kun give en samlet bedÞmmelse på den obligatoriske ene stjerne.

Kan varmt anbefale Sally

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har vÊret hos Mikkel fra Fysisk Form Amager tre gange efterhånden - virkelig god service og et godt forlÞb :)

Fysisk Form ããã®åç
Sally Köhlert Friedrichen ved hvad hun taler om og gav mig et utroligt kompetent forlÞb, der fik skulderen på plads igen. Stor ros herfra.
T

Fysisk Form ããã®åç
Fysioterapeuten THOMAS VIBBELTOFT kommer som regel systematisk for sent til vores aftalte mÞder uden undskyldning.
Den 2.oktober 2023 kommer han 10 mn forsinket (det planlagte behandling skulle vare i alt 30 mn) uden forklaring og kan ikke forstå at jeg er utilfreds !
Han beskylder mig for at vÊre "pissesur" (!!!) uden grund og tager alligevel fuld lÞn selv om behandlingen er reduceret til 15 mn ude af 30 mn.
Til sidst siger han at jeg fremover ikke skal brokke mig hvis han er forsinket.
Derudover beskylder han mig for have meldt mig syg flere gange med fÞlgende udtalelse: "Jeg har mistet mange penge på grund af dig" (!!!!!)
I andre tilfÊlde har han taget fuld lÞn selv om det slet ikke har vÊret nogen behandling da jeg havde meldt afbud telefonisk i god tid pga.sygdom.
Eftersom jeg har anmelt sagen på trustpilot har Thomas Vibbeltoft udvist mig fra Fysiskform i KÞbenhavn.
Det er en skam og en fornÊrmelse.
UNDER ALT KRITIK !!!!!
Jeg har vÊret hos mange fysioterapeuter gennem årene. Denne gang mÞdte jeg Thomas Lassen hos Fysisk Form på Amager. Han giver sig god tid, og sÊtter sig ordenligt ind i tingene. Han er super dygtig omkring discus problemer. Hos Thomas er man i de bedste hÊnder.

Fysisk Form ããã®åç
Jeg har gÃ¥et hos fysioterapeut Isabel, som har lavet et personligt trÊningsprogram til mig. Lige fra fÞrste mÞde fÞlte jeg mig set/hÞrt i forhold til mine mÃ¥l med trÊningen. Isabel tog sig god tid til at lytte til mine frustrationer over tidligere trÊningserfaringer og tog det hele med i betragtningen da hun udformede programmet til mig. Jeg er sÊrlig glad for at Isabel har en holistisk tilgang til trÊning, sÃ¥ Þvrige vaner, mÞnstre og ens hverdag tÊnkes ind i trÊningsforlÞbet. Isabel gav nogle konkrete forslag til at gÞre trÊningen til et rart og selvkÊrligt ritual! Det har for mig betydet at jeg for fÞrste gang i mange mange Ã¥r har fundet noget trÊningsglÊde frem - og dermed ogsÃ¥ mÊrker/ser resultater fordi programmet er skrÊddersyet til mig og min hverdag og jeg derfor fÃ¥r det gjort :-) KÃMPE anbefaling herfra!

Fysisk Form ããã®åç
Kompetente, professionelle og engagerede personlig trÊnere. Det er en sand fornÞjelse at trÊne her.

Fysisk Form ããã®åç
Fysioterapi hos Fysisk Form på Lyneborggade 9, Amager, skal have min bedste anbefaling herfra. Specielt skal der lyde et stor TAK til Sally KÞhlert Friedrichsen, som på blot 2-3 sessioner, fik bugt med mine nakkesmerter. Jeg havde i mange mdr. gået med smerter og stivhed i nakken og Sally satte sig grundigt ind i min situation og hjalp med nakkeÞvelser. Hun er meget grundig og kompetent og altid med et stort smil, som gÞr man fÞler sig i trygge rammer. Man kan virkelig mÊrke hun brÊnder for sit arbejde. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Kan kun anbefale fys.terapeuten Jette. Et stort tak og 5 stjerner herfra

Fysisk Form ããã®åç
Efter at fået udskiftet knÊ og har fået hjÊlp af fysisk forms fysioterapeut steen Olsen
i små 20 uger.
Som har lagt et fantastisk trÊningsprogram og givet en masse vÊrktÞj til at få et godt sind, humÞr og og knÊet er super funktionel igen.
Takker mange gange.
Mvh Claus lindberg

Fysisk Form ããã®åç
De er utrolige sÞde og rare. Man bliver altid mÞdt venligt. Gode hold og trÊnings muligheder. Der er rart at vÊre. Det bedste sted at trÊne.

Fysisk Form ããã®åç
J Jeg er medlem sf Fysisk Form pÃ¥ Amager - og har vÊret det i fem Ã¥r !- Da jeg for nogle Ã¥r siden fik konstateret osteoporose, knogleskÞrhed, lavede en af instruktÞrerne i centret et trÊningsprogram for mig. - Forinden havde hun lavet en grundig research pÃ¥ Sundhedsstyrelsens hjemmeside for at finde de helt rigtige Þvelser ðð. - Programmet fulgte jeg nogle mÃ¥neder.
- Så fik jeg den ide, - at jeg vil prÞve nogle nogje af de hold, som der var så mange af!
- Siden har jeg ikke fulgt mit eget program, for jeg er blevet âbidtâ af holdtrÊningen under Per Jensen, som bÃ¥de instruerer i yoga, seniorpower, pilates, stram op og dans. - .Dels er Per en inspirerende trÊner, men han formÃ¥r ogsÃ¥ at skabe stemning pÃ¥ holdene, sÃ¥ man hygger sig under trÊningen - Og mange sidder og drikker kaffe/te efter trÊningen.
Samtidig arrangerer Per sammen med Lene Vosbein trÊningsture til Spanien, med yoga og pilates, hvilket jeg deltog i i september - og den bedste anbefaling er vel, at jeg er på igen til nÊste år.
SÃ¥ tak til medarbejderne i Fysisk Form Amager, Marlene, Katrine, YogainstruktÞr Pia, Per, og alle jer medarbejdere, som skaber den gode stemning, og tak til Lene og Per for en god Spanienstur - og sidst men ikke mindst tak alle mine âholdkammeraterâ Pia, Bente Hjorth, Jette Mikkelsen, Marianne, Jannie, Sanne, Lonnie, Merete, Lilli, Kirsten, Gitte, Lucy og alle jer andre, der ogsÃ¥ har en stor andel i, at jeg melder mig pÃ¥ holdtrÊningenðð!
- SÃ¥ jeg kan kun give Fysisk Form Amager den bedste anbefalingðððð!
- Og så sÊtter jeg min lid til, at de hold, jeg går på, også har en god effekt på
osteoporose ðð»ðð»ðð»!

Fysisk Form ããã®åç
Fysisk Form Amager får topkarakter fra mig. For to år siden startede jeg på et GLAD forlÞb, som var virkelig godt for mig og mine dårlige knÊ. Siden har jeg gået på hold hos superkompetente instruktÞrer, der altid sÞrger for en god stemning. Centret er roligt, rart og ordentligt at vÊre i, og man bliver altid mÞdt med et smil.

Jeg er vild med Fysisk form på Amager
Det er et sted med en hyggelig stemning, fantastisk service og masser af tilbud til holdtrÊning!
Vh Lilli Lohmann

Kan klart anbefale Fysisk Form
Jeg kommer i FF amager, dejligt sted,venligt og rart personale, let at få en p-plads, hvis man har brug for det, ikke overfyldt og endnu bedre dejlig hold trÊning (ihvertfald det jeg går på) flotte/gode lokaler
det bedste fitness center, jeg har prÞvet

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã