Gammelhavn Restaurant & Konferencecenter レビュヌ 13

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

13件のレビュヌ

3xkonfirmation

Vi har bla. holdt konfirmation for vores 3 bÞrn i henholdsvis 2019, 2021 og 2026, og alle 3 gange har det vÊret en fantastisk oplevelse med flotte rammer, lÊkkert mad og super god betjening (isÊr Jeanette).
Huset Gammelhavn får vores varmeste anbefalinger.

2026幎4月26日

Perfekt aften

Vi nÞd en lÊkker middag med konceptet 4 retter for 599;- incl. drikkevarer.
Alt var helt perfekt. Maden var dejlig, serveringen var sÞd og smilende og vinene passede fint til maden😊
Vi kan varmt anbefale Huset Gammelhavn og kommer helt sikker igen.
TAK for den oplevelse🙏

2025幎9月13日
自発的なレビュヌ

Vi bestilte tre is med kugler i bÊger

Vi bestilte tre is med kugler i bÊger, for det fÞrste var kuglerne stablede så voldsomt så det vÊltede ud over det hele. For det andet pigerne der arbejder der, står med 20 hvepse inde i huset. Vi sad fÞrst udenfor men måtte lÞbe da vi blev jagtet af fire hvepse, vi gik lÊngere ned af havnen men måtte lade livet på vores is da vi ikke kunne vÊre til for de jagtede os. Hvepse kan man ikke gÞre for udenfor, men de stakkels piger der arbejder skal ikke stå med 20 hvepse inde i ishuset så må man tage nogle tiltag. Vi kommer ihvertfald ikke igen.

Fredericia.

2025幎7月24日
自発的なレビュヌ

Konfirmation i Huset gammelhavn.

Konfirmation i Huset gammelhavn.
Lokationen var i topklasse med udsigt og terrasse.
Maden var niveauer over det vi kunne forvente af et arrangement, som dette.
Personalet var outstanding. SÞde rare og hjÊlpsomme.

NÊste gang vi skal holde fest, bliver det hel sikkert hos Huset Gammelhavn igen.

2024幎5月4日

Kan varmt anbefale Gammelhavn
.En god

Kan varmt anbefale Gammelhavn
.En god oplevelse lige fra du ankommer
Man bliver mÞdt af sÞde og meget service mindede piger maden og betjeningen var rigtig god dejlige udvalg af vine,Þl,vand , men vigtigst af alt en god stemning man fÞler sig som den vigtigste gÊst utrolig hvad man fÃ¥r for pengene
.Absolut ikke sidste gang vi er pÃ¥ Gammelhavn
SÃ¥ de bedste anbefalinger her fra Lise og JohnB

2024幎3月19日

Hav og BÞffet i Esbjerg

Vi var 40+ til julefrokost og hovedret og dessert var under al kritik. Serveringen var slÞj og personalet var direkte nedladende og frÊkke. Kritikken efterfÞlgende til deres chef Maria, tog hun ikke til sig men vaskede i stedet sine hÊnder. Find et andet sted, for det er ikke pengene vÊrd.

2023幎11月10日

Julefrokost gik i vasken

Var til julefrokost med et selskab og det var mildest talt en chokerende oplevelse. Der var stor mangel på personale og arrangementet var booket i god tid og med fast menu og fri drikkevarer af et udvalg. Men der kom fÞrst vin på bordet 45 min inde i arrangementet og maden kom fÞrst på 1 time efter. Maden var der ikke nok af og kun et lille buffet bord til 45 mennesker. Der skulle serveres risalamande til dessert, men der kom ingen risalamande men et stykke vanilleis på stÞrrelse med en yankiebar med et stykke jordbÊr sorbet på. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen

2023幎11月11日
自発的なレビュヌ

En ringe middag der ikke er prisen vÊrd

Jeg har i dag kÞbt en komplet middag med en meget lille forret, hovedret med dagens fisk der var en ganske lille portion torsk garneret med en smule grÞnt og kartofler og så en dessert med Êblerulle.
Både forret og hovedret manglede en ordentlig stÞrrelse. Jeg ville forvente mindst 250 gram torsk eller helst laks der jo er en finere fisk. Der var slet ikke nogen WOW effekt på denne mad jeg derfor bedÞmmer som middelmådig og slet ikke prisen på 527 kr vÊrd. Det bÞr man kunne gÞre meget bedre.

2023幎9月8日

Super fantastisk service

Super fantastisk service, rigtig sÞdt personale. Hotellets rigtig hyggelige rammer samt vÊrelset vi bestilte var hyggelig og rar, ikke mindst den lille charmerende altan vi også kunne nyde, bl.a. med et glas vin under vores dyne om aftenen. Super morgenbord med det der hÞrer til. Hotellet kan varmt anbefales andre.
Mvh Laila og Henrik

2020幎10月10日

DÃ¥rlig oplevelse.

Havde kÞbt en sweetdeal med 2 a'la carte retter og på restauranten spurgte vi om vi kunne Êndre den ene forret til en der var lidt billigere, og tilbÞd at vi kunne betale lidt mere hvis det var nÞdvendigt. Betjeningen sagde at hun lige skulle spÞrge i kÞkkenet og kom tilbage med det svar at det var ok at Êndre til en anden forret. Da vi skulle betale var der tillagt fuld pris for den Êndrede forret. Har vÊret der mange gange fÞr men kommer aldrig igen. De 95,- Kroner taber de mangefold igen.

2016幎3月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ