Super god mad og betjening
Super god mad og betjening. Kan varmt anbefales.
Café Danmark i Esbjerg - SmÞrrebrÞd så englene synger
Super god mad og betjening. Kan varmt anbefales.
Havde bestilt bord til kl. 14.00
Og forudbestilt maden.
Vi kom 13.56. 8 personer.
Og vores bord var ikke klar.
Blev vist om i gården, der stod vi i 25 min.
Og ventede i kulde til vores bord var klar.
Kom til bordet og ventede yderlig i en halv time på maden.
Ikke den bedste start på en god frokost vi havde glÊdet os til.
Fik at vide de havde kÞrt 130 gÊster igennem.
Så måske skulle de have taget fÊrre gÊster ind. Så alle fik en god oplevelse.
Autentisk tidslomme, lÊkker mad og fantastisk service. Café Danmark er en unik oplevelse helt for sig, tilmed til en fornuftig pris. Mine varmeste anbefalinger.
Super dejlig mad og betjening âºïž
Jeg synes dog , der var meget trangt i udestuen.
Var på café Danmark i Esbjerg. Og maden var super god.
Vi kom lidt for tidlig til vores arrangement men Vicki som var vores tjener var fra starten utrolig venlig , opmÊrksom og smilende. Hun havde sÃ¥ meget Þje for gÊsterne og pga. hende var oplevelsen helt i top. Jeg giver Vicki 12 i karakter. De er heldige pÃ¥ café Danmark. ð
Dejlig mad, ok priser. Super fin servering af den unge, der fik det til at spille. Den Êldre skulle vÊre blevet i opvasken eller derhjemme og passe sine tÞmmermÊnd.
Det er på ingen måde hendes skyld hvis vi kommer igen. Skulle ikke have kunde kontakt.
Ville gerne give 5 stjerner for maden og betjening, men der er ikke plads til at give omgivelserne stjerner. Derfor kun 4 stjerner.
Maden og betjening er virkelig 100% i orden !!!
DesvÊrre var der meget koldt i lokalet, så koldt,at jeg måtte tage frakke og halstÞrklÊde på. Ikke sÊrligt hyggeligt at sidde indendÞrs og spise lÊkker mad med overtÞj på. Vi sad i hjÞrnet ved toilettet med udsigt til gaden og hjÞrnet ( på vÊggen) er sort/ jordslået og man får tanken ledt hen på skimmelsvamp. Ikke sÊrligt lÊkker tanke.
Vi - 6 pers. - mellem 16 og 79 - blev vidunderligt mÊtte af de valgte velkomponerede og indbydende serverede portioner. Jeg fik mit livs hidtil bedste stjerneskud - og jeg har fået mange. Og de andre nÞd deres smÞrrebrÞd og mÞrbradbÞf i lige så hÞj grad. God mad, når den er bedst.
En stor oplevelse. Dansk julefrokost, som jeg aldrig har smagt bedre.
Flere slags sild, serveret med hjemmerÞrt karrysalat, fiskefilet med hjemmelavet remoulade, og sådan kunne man fortsÊtte.
Serveringen foregår med godt humÞr, trods et propfyldt hus.
Pladserne til Julen 2024 ER bestilt!
Et fantastisk hyggeligt sted med virkelig lÊkker og veltilberedt mad. Fik sidste gang smÞrebrÞd med rÞrt tatar rÞrt med cognac mvð NÊrvÊrende og opmÊrksom serveringð©ð°
Maden ok men det er dyrt 200 kr for et lille stjerneskud dressing kunne godt have vÊret hjemme lavet det var uden tvivl skaldyrs dressing på flaske . hilsen fiskehandleren
Vi var et frokostselskab på 16 til spisning kl 1230. 1045 var der desvÊrre tre, der meldte afbud. Dette meddelte jeg servitricen, som tydeligt var fornÊrmet over, at dette ikke var blevet meddelt hende fÞr. Sagde, at jeg ikke syntes, det var relevant, da jeg selvfÞlgelig ville betale for de udeblivendes bestilte mad. Ikke nok med det, fortalt et par af mine gÊster, de også havde fået at vide af servitricen, at det var for dårligt, at jeg ikke havde meddelt dem udeblivelsen. Maden var rigtig god, men det der lidt ballade gav et skår i oplevelsen.
Oplevede et imponerende stunt fra Cafe Danmarks hånd, da jeg pludselig stod og manglede 24 stk. smÞrrebrÞd til mine fÞdselsdaggÊster. Havde oprindeligt bestilt andetsteds
- men der havde man lavet en fejl i min bestilling - så vi kontaktede Cafe Danmark, som på 20 min. lavede 24 virkelig flotte stykker smÞrrebrÞd !!
Tak for indsatsen !!!
Stedet er en klassisk smÞrrebrÞd restaurant, vi kom kl 11.15 og var de fÞrste, efter en time var stedet fyldt.
Gammel/retro indretning. Godt smÞrrebrÞdskort, pas på nogen af portionerne er voldsomt store. Jeg fik et stk. med rÞget ål, og een med fiskefileter, rigeligt til en voksen mand.
Fiskefileterne var de bedste jeg har fÃ¥et til dato, den rÞgede Ã¥l var afdÊmpet, begge slags hÞjt belagt. Dertil âfornuftigâ snaps 6 cl og 1/2 l Albani classic, godt serveret med overfladespÊnding i snapsen.
God betjening og helt speciel atmosfÊre, 715kr ialt, smådyrt men utroligt lÊkkert.
Udover den fantastiske stemning er maden virkelig god. De bedste sild jeg har smagt. Alt er lavet fra bunden - kvaliteten kan smages :-)
Fantastisk julefrokost i hyggelige omgivelser. Super service og lÊkker mad.
Er faktisk ikke duperet, det er ok mad ingen tvivl om det. men der bliver også betalt for det. Er skuffet over deres måde at vÊre på og manglende oplysninger, som bla at de tager for 3 genstande når man får et glas snaps. Det ligner et glas på 2genstande. Men det snyder åbenbart. Så 90 kr for et glas snaps er sgu betalt.