Jeg kan varmt anbefale Christoffer. Jeg lider af tandlÊgeskrÊk, som desvÊrre forvÊrres af min PTSD, og har gennem Ã¥rene vÊret igennem mange forskellige tandbehandlinger. Derfor ved jeg, hvor sto... ãã£ãšèŠã
Fantastisk!!! og professionel. Virklig dygtige ,smukt og Êstetisk arbejde kan anbefale Ganium til dig der gerne vil have hÞj kvalitet. Kristoffer og hans ansatte byder dig velkommen pÃ¥ den sÞdeste mÃ¥d... ãã£ãšèŠã
Har vÊret igennem et nÊsten Ã¥r langt forlÞb hos Ganium hvor jeg fik fjernet alle mine tÊnder. Christopher og klinikken har holdt mig i hÃ¥nden hele vejen og leveret de flotteste tryklÃ¥s proteser som je... ãã£ãšèŠã
En fantastisk behagelig tilgang til mig som kunde med alle de issues jeg har fra min skoletandlÊgeskrÊk og modvilje mod de tÃ¥rnhÞje regninger som alt dentalt nedfÞrer. Jeg har fÃ¥et en protese overmun... ãã£ãšèŠã
- è£ç¶Žå°éå»
- æ¯ç§å»é¢
- ã€ã³ãã©ã³ãã»æ¯åšå»çå°éå»
- æ¯ç§å»åž«
- 矩æ¯ã±ã¢ ã»ã³ã¿ãŒ
- å£è å€ç§å»
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Ganium har vi fokus pÃ¥ kvalitet fremfor kvantitet - vi laver alt inden for aftagelig protetik, vi kalder det for "Glad Med Ganium" Vi er alle sammen forskellige, derfor vil en forundersÞgelse vÊre nÞdvendigt, og den vil foretages komplet smertefrit. Du kan fÃ¥ en tid til gratis forundersÞgelse allerede i dag enten pÃ¥ e-mail eller tlf. alle dage fra 08:00 - 20:00. Vi prismatcher med alle - sÃ¥ hvis du har fÃ¥et et tilbud hos andre, men vÊlger os i stedet, sÃ¥ laver vi det for samme belÞb eller eventuelt billigere. SÃ¥ kontakt os og bliv Glad med Ganium. Vores tandprotese topmodel er Ganium - Premium Her tales der om en kvalitetsnorm, hvor de benyttede materialer er markedets bedste. Vi Þger maksimalholdbarheden og optimere det kosmetiske udtryk til et helt nyt niveau. Vi âskrÊddersyer â den perfekte og mest naturtro tandprotese til patientens individualitet, som derved opnÃ¥r sit helt eget unikke smil. Vi identificerer patientens egen tandkÞdsfarve og implementere den til det kosmetiske design i det endelige produkt. Ganiumâs detaljeret og unikke udformning er den absolutte bedste version vi tilbyder. Ganiumâs vurdering: âVi skaber den helt ultimative individuelle lÞsning til patienten, hvori det kosmetiske i tandprotesens aspekt bliver sÃ¥ tÊt pÃ¥ patientens oprindelige udseende som overhoved muligt.
Falkoner Alle 108 st tv, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@ganium.dk
- ganium.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk god behandling
Fantastisk god behandling, fÞrste gang jeg har vÊret helt glad med mine nye proteser og det bedste de slipper os ikke fÞr vi er helt tilfredse med dem
de kan kun anbefales
Varme og smil
Når man komme, mÞdes man med et smil. Derefter inden på klinikken godt humÞr og smil, samt fÞlelsen af professionel personer.
En dejlig oplevelse og glad mund
Stor tilfredshed
En lÊngerevarende behandling og stÞrre stykke tandteknisk arbejde er nu afsluttet. Det har vÊret en fornÞjelse at stifte bekendtskab med klinikken, hvor jeg er blevet modtaget af dygtige og venlige medarbejdere i en atmosfÊre af tryghed og dejlig uformel stemning... I vil blve savnet...
Super professionel behandling
Super professionel tilgang til både produktet og kunden. ForlÞbet er fÞrst afsluttet når begge parter er 100% tilfredse med resultatet, man bruger den nÞdvendige tid og som kunde fornemmer man ikke noget pres fordi at der skal bruges yderlige ressourcer på tilretning. Ligeledes skader det ikke, at Christoffer og Joakim er yderst empatiske og venlige med god humor.
Mega tilfreds ðâ€ïž
Jeg skulle have nye tÊnder, og fandt Ganium tÊt pÃ¥ min bopÊl, jeg har vÊret mega tilfreds med den behandling og tÃ¥lmodighed, de har haft med mig ðâ€ïž
En god oplevelse
ImÞdekommende, venligt, hjÊlpsomt og empatisk personale og en fantastisk service hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales.
Super professionelle
Super professionelle, arbejdet er ikke fÊrdigt for alt er 100% perfekt. Og alt foregår i en rar atmosfÊre.
En kÊmpe tak herfra.
Venlig og imÞdekommende.
Venlig og imÞdekommende, altid et smil og så er servicen helt i top.
Resultatet er helt efter mine forventninger efter nogle justeringer.
Kan varmt anbefale Ganium, jeg fortryder ihvertfald ikke ð
Service i TOP.
Service i TOP.
Selv på en lÞrdag i påsken 2024, tager Ganium telefonen. Når fÞrst uheldet er ude, var det dejligt for mig at tale med en kompetent og empatisk medarbejder. Jeg fik allerede tid til aftryk den fÞrste arbejdsdag efter påske og bare 2 dage efter, var arbejdet fÊrdig og klar til levering. En stor stor tak til Christoffer og hans team.
Med venlig hilsen.
Steen Andersen.
MÞdt med venlighed og stor faglighedâŠ
MÞdt med venlighed og stor faglighed fÃ¥r Ganium min stÞrste anbefaling âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk
Jeg er meget imponeret over de dygtige og rare mennesker jeg mÞdte hos Ganium.
Tandteknikkeren var meget grundig behagelig og dygtig, hvilket resulterede i jeg gik med de bedste tÊnder man tÞr drÞmme om.
SÃ¥ tak siger jeg bare, i har fortjent en masse ros og anerkendelse â€ïž
Fin kommunikation med sekretÊr
Fin kommunikation med sekretÊr. Total tryghed fÞr og under behandling. God humor :)
Jeg fik så fin behandling
Jeg fik så fin behandling. Rigtig dygtig Tandtekniker .Jeg fÞlte mig tryk fra fÞrste dag. Personalet sÞde og hjÊlpsomme. Altid pÊnt og rent.
Frisk Kaffe.Sodavand og guf.Jeg er glad for det jeg har fået lavet.
Omhyggeligt prÊcist og nÞjagtigtâŠ
Omhyggeligt prÊcist og nÞjagtigt tandtekniker intelligens og håndvÊrk-det er så dejligt at blive "mobil" i munden igen og det er social også alle pengene vÊrd
Fantastisk flot resultat
Fremragende arbejde, Êstetisk meget,meget flot og kan anbefalles til alle !
Stort tak til dygtige, hurtige men meget omhyggelige Christoffer og hans sÞde team, Joachim og sekretÊren Sabine.
Tak for fantastisk arbejde og masser af latter ððð
Milena Radosavljevic
Altid sÞde og hjÊlpsomme.
Altid sÞde og hjÊlpsomme.
Super service.
Tandtekniker i Superligaen!! ðð
han er så omhyggelig og dygtig han er meget sÞd og venlig, proffesionel tandtekniker i Superligaen!! fortjener kun de bedste anbefalinger og anmeldelser!! mvh Peter Arboe.
Oplevelse helt i top
Christoffer og Joakim yder en fin kundeservice. Jeg blev modtaget meget venligt i en klinik, hvor humÞret er hÞjt, og hvor det at motivere til en lÊngerevarende tandbehandling, hvor mine spÞrgsmål og behov blev respekteret, havde god plads. Dette skabte hÞj grad af tillid og tryghed hos mig. Det faglige arbejde er indtil videre helt tilfredsstillende.
God behandling.
Den allerbedste service man kan fÃ¥ ðð