Ganium Klinisk Tandtekniker レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Christoffer. Jeg lider af tandlÊgeskrÊk, som desvÊrre forvÊrres af min PTSD, og har gennem Ã¥rene vÊret igennem mange forskellige tandbehandlinger. Derfor ved jeg, hvor sto... もっず芋る

Fantastisk!!! og professionel. Virklig dygtige ,smukt og Êstetisk arbejde kan anbefale Ganium til dig der gerne vil have hÞj kvalitet. Kristoffer og hans ansatte byder dig velkommen pÃ¥ den sÞdeste mÃ¥d... もっず芋る

Har vÊret igennem et nÊsten Ã¥r langt forlÞb hos Ganium hvor jeg fik fjernet alle mine tÊnder. Christopher og klinikken har holdt mig i hÃ¥nden hele vejen og leveret de flotteste tryklÃ¥s proteser som je... もっず芋る

En fantastisk behagelig tilgang til mig som kunde med alle de issues jeg har fra min skoletandlÊgeskrÊk og modvilje mod de tÃ¥rnhÞje regninger som alt dentalt nedfÞrer. Jeg har fÃ¥et en protese overmun... もっず芋る

䌁業情報

1. 補綎専門医
  2. 歯科医院
  3. むンプラント・歯呚医療専門医
  4. 歯科医垫
  5. 矩歯ケア センタヌ
  6. 口腔倖科医

圓該䌁業による蚘述

Hos Ganium har vi fokus pÃ¥ kvalitet fremfor kvantitet - vi laver alt inden for aftagelig protetik, vi kalder det for "Glad Med Ganium" Vi er alle sammen forskellige, derfor vil en forundersÞgelse vÊre nÞdvendigt, og den vil foretages komplet smertefrit. Du kan fÃ¥ en tid til gratis forundersÞgelse allerede i dag enten pÃ¥ e-mail eller tlf. alle dage fra 08:00 - 20:00. Vi prismatcher med alle - sÃ¥ hvis du har fÃ¥et et tilbud hos andre, men vÊlger os i stedet, sÃ¥ laver vi det for samme belÞb eller eventuelt billigere. SÃ¥ kontakt os og bliv Glad med Ganium. Vores tandprotese topmodel er Ganium - Premium Her tales der om en kvalitetsnorm, hvor de benyttede materialer er markedets bedste. Vi Þger maksimalholdbarheden og optimere det kosmetiske udtryk til et helt nyt niveau. Vi ”skrÊddersyer ” den perfekte og mest naturtro tandprotese til patientens individualitet, som derved opnÃ¥r sit helt eget unikke smil. Vi identificerer patientens egen tandkÞdsfarve og implementere den til det kosmetiske design i det endelige produkt. Ganium’s detaljeret og unikke udformning er den absolutte bedste version vi tilbyder. Ganium’s vurdering: ”Vi skaber den helt ultimative individuelle lÞsning til patienten, hvori det kosmetiske i tandprotesens aspekt bliver sÃ¥ tÊt pÃ¥ patientens oprindelige udseende som overhoved muligt.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Professional

My denture broke last night and mr Christoffer Esfandiari took care of the situation early this morning,even though I am a tourist here.
He was very professional and reassured me that I would able to eat and will till I go back home in USA.
Mr Esfandiari is a very nice person and has a good heart

2023幎7月20日

En god oplevelse

Min uundvÊrlige bideskinne knÊkkede pludselig og ved et lykkeligt tilfÊlde fandt jeg Ganium på nettet. Der blev den ordnet fint og professionelt, og den meget venlige tandtekniker var et ekstra plus.

2023幎5月10日
自発的なレビュヌ

FÞrst og fremmest er de to

FÞrst og fremmest er de to professionelle og meget venlige eksperter,som elsker deres arbejde og udfÞrer det professionelt med masse kÊrlighed for at imÞdekomme patientens forventninger.
Tak for din professionelle indstilling til opgaven og din vilje til på alle måder at gore din patient tilfreds,hvilket jeg er.

2023幎5月1日

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. Man fÞler sig velkommen og taget sig rigtig godt af. Der er ingen stress og jag, og servicen er i top hos Christoffer - som oveni kÞbet er pi... hamrende dygtig. De bedste anbefalinger herfra, sÃ¥ afsted med jer der Þnsker god service og kvalitet i rare omgivelser 😉

2023幎3月22日
自発的なレビュヌ

Jeg havde akut brug for hjÊlp

Jeg havde akut brug for hjÊlp.
Christoffer er fantastisk. Dygtig, rolig, sÞd og smilende. Har kan sit håndvÊrk. Utrolig dygtig.
Jeg har fået lavet et fantastisk resultat.
Man går derfra med et kÊmpe smil og forklaring på ALT der skal ske.
Et godt samarbejde med en dygtig tandlÊge.
Kan kun varmt anbefale Christoffer.
Havde givet 10 stjerner, hvis det var muligt.

2023幎2月28日

Ganium Klinisk Tandtekniker からの回答

Tak for et kanon samarbjede Pia, tak for de flotte ord, er glad for du fÞler dig i trykke hÊnder :)

Dygtig og kompetent behandling

Christoffer har lavet et super flot arbejde..
Han har lÊst en svÊr opgave, idet har lavet en delprotese, som betyder, at alt fungerer, som var det mine egne tÊnder.
Efter at have vÊret hans patient de sidste 4 år, kan jeg give ham min allerbedste anbefaling.
Terkel

har vÊret med til at redde

2023幎1月4日

Ganium Klinisk Tandtekniker からの回答

Tak for de varme ord Terkel! Jeg takker dig for at vÊre en skÞn person at arbejde sammen med, glem ikke alle de kager du har givet over disse mange år, dem bliver vi aldrig trÊtte af :D

Fantastisk og god behandling

Fantastisk og god behandling, kunne simpelthen ikke gÞres bedre.

2022幎12月1日

Ganium Klinisk Tandtekniker からの回答

Tak for de flinke ord Erik, håber du fik lÞst problemet, ellers kender du adressen på klinikken :)

Meget svÊrt og komplicere forlÞb blev

Meget svÊrt og komplicere forlÞb blev meget nemt og enkelt.KÊrlig og profesionelt behandlig,tak for det.Anbefales af hjertet.

2022幎12月8日

Ganium Klinisk Tandtekniker からの回答

Tak for rosen Kamil, tak for et ekstremt behageligt forlÞb med dig, glÊdelig Jul og Godt Nytår!

Jeg har haft et langt og kompliceret forlÞb.

Min immundefektsygdom har vÊret medvirkende årsag til, at gamle implantater måtte erstattes af nye. I et virkelig godt samarbejde mellem tandlÊge Hasse RÞnager og Christoffer, har jeg nu helprotese på implantater i både under- og overmund.
I mit forlÞb hos Christoffer har jeg oplevet en meget respektfuld, lyttende, ja i det hele taget professionel behandling.
Mine tÊnder var dårlige allerede da jeg var 10 år og fik min fÞrste tandbÞrste. Jeg har fÞlt skam over mine dårlige tÊnder i ca 50 år. Den skam turde Christoffer italesÊtte og dermed bidrage til at den lettede.
Christoffer har vÊret utrolig vedholdende, i sit arbejde, for at skabe den bedst mulige funktion af mine proteser. Såvel i forhold til tyggefunktion som i forhold til mit udseende. Det fÞrste er selvfÞlgelig vigtigst, men jeg må indrÞmme at det sidste også er vigtigt for mig. Nu, et par måneder efter jeg fik den sidste protese, taler jeg uden at tÊnke over at jeg har proteserne. Mange, mange gange tak for rigtig god behandling, Christoffer.

2022幎11月2日

Hej Ketty
Jeg er meget taknemlig over den ekstremt rosende udtalelse!
Dit skriv varmer mit tandteknikerhjerte i stor stil, når jeg lÊser at jeg har kunne formåede at lempe din skam omkring din situation. Vi i Ganium, går netop op i at italesÊtte det problem, mange kan gå rundt med i flere år, nemlig tÊnderne!
Jeg er taknemlig for du valgte mig som din behandler og jeg må takke dig for et vidunderligt samarbejde.
Tak Ketty.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。