Als verliep duidelijk en volgens afspraak. Daarbij werd het goed afgehandeld door de beheerder.
企業が回答しました
Snelle service en goede communicatie.
企業が回答しました
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Aardenhoek 16, 4817 NE, Breda, Breda Oost, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nette oplevering met goede communicatie groet martin

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Ik ben ontzettend tevreden over GaragePark Breda Aardenhoek! De locatie is perfect bereikbaar en het terrein ziet er netjes, professioneel en goed onderhouden uit. Je merkt meteen dat er veel aandacht is besteed aan veiligheid, gemak en kwaliteit. De garageboxen zijn ruim, schoon en praktisch ingericht. Ideaal voor opslag, werkruimte of zakelijk gebruik. Alles voelt goed georganiseerd en betrouwbaar aan. Ook de communicatie is duidelijk, vriendelijk en professioneel, waardoor je direct een goed gevoel krijgt. Wat mij vooral aanspreekt, is de combinatie van bereikbaarheid, veiligheid en comfort. GaragePark Breda Aardenhoek is echt een toplocatie voor iedereen die een nette en veilige garagebox zoekt in Breda. Absoluut een aanrader!

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit verliep zeer soepel en was de extra opslagruimte binnen enkele dagen een feit.
Kortom snel geregeld, netjes ontvangen bij de oplevering van de box welke overigens erg netjes is en voorzien van goede beveiliging.

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Zeer te spreken over garagepark, de initiële communicatie en aanvraag ging snel en soepel. Binnen no-time had ik mijn werkplek aangevraagd en werd deze bevestigd. De ontvangst van de sleutels van mijn nieuwe werkplek was ook een goede ervaring, met de uitleg van het (alarm)systeem en rondleiding van het park waren direct al mijn vragen beantwoord. De plek is ook zeer goed onderhouden en de faciliteiten zeer schoon. Het park zelf is een zeer modern uitziende en goede beveiligde plek. Wat extra leuk maakt is dat hier veel groen om het park heen is wat het extra fijn maakt om hier te komen.

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Ik vond dat alles keurig netjes en snel geregeld was en dat er in overleg veel mogelijk is als zzp’er in over leg heb ik gevraagd of ik een kantoor mocht maken voor mijn bedrijf en een deel voor opslag dat mocht als het demontabel is en dat ik niet mocht boren en muren en vloer wat ik uiteraard begrijp met systeem wanden wat los staat is dat gelukt daarom geef ik 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Alles is gewoon prima geregeld tot nu toe.
Goede vriendelijke parkbeheerder. Alles ziet er netjes en schoon uit, zoals het hoort 👍

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Alles keurig op orde en de communicatie is uitstekend.
Alleen jammer dat je niet op het terrein kan parkeren.
Vriendelijke groet
Rien

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Snelle reactie van verhuurder, keurige garagebox met goede faciliteiten. Alles binnen 2 dagen geregeld.

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Ze zijn altijd bereikbaar. Ze denken samen met je naar oplossingen. Je hebt 24/7 toegang tot je box. Ze zijn best wel flexibel en je kunt gewoon je ding(werkzaamheden) uitvoeren zonder lastig gevallen te worden.

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Eenvoudig, snel en fijne communicatie. Het was snel geregeld. Zeer verzorgde opslag, ruim en netjes.

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Niet de goedkoopste, wel de betere. Hele nette boxen en klantenservice.

GaragePark - Breda Aardenhoek からの回答
Recent een garagebox gehuurd bij garagepark en ben erg goed ontvangen. Vriendelijk personeel die het proces van a tot z prima uitleggen met goed advies. Duidelijke en snelle communicatie en mocht al heel snel gebruik maken van mijn garagebox.
Top service!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。