企業が回答しました
De ontvangst van de beheerder was warm en met een goede uitleg. Mooie schone en goed bereikbare garage.
企業が回答しました
Alles snel geregeld! Had gebeld naar het kantoor werd zeer vriendelijk geholpen. De beheerder heeft met de sleuteloverdracht alles rustig laten zien (niet afgeraffeld). Kortom ik kan het iedereen aan... もっと見る
企業が回答しました
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Schrijnwerkersstraat 3, 8601 VD, Sneek, Friesland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 93%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

GaragePark - Sneek からの回答
Gunstige ligging, lage prijs en voorzien van brandveiligheidsvoorzieningen en een alarmsysteem.

GaragePark - Sneek からの回答
Nemen de tijd om alles goed uit te leggen, zijn vriendelijk, goede service

GaragePark - Sneek からの回答
Omdat bij mij in de straat werkzaamheden zouden plaatsvinden, had ik snel een andere locatie nodig om mijn bedrijfsactiviteiten voort te zetten. In eerste instantie zou ik vanaf 23 augustus een box in Sneek krijgen toegewezen.
Na het maken van de planning kwam ik er echter achter dat ik de ruimte eigenlijk per direct nodig had. Binnen 10 minuten was het geregeld! Alle benodigde documenten netjes per e-mail ontvangen en ingevuld, inclusief een digitale handtekening. Geweldig dat zulke snelle en efficiënte service nog bestaat!

GaragePark - Sneek からの回答
Snel geregeld met de overdracht,hulp altijd bereikbaar en altijd optijd geregeld. Ook is het park netjes en top beveiligd geeft je gewoon een heel fijn en veilig gevoel

Zeer klantvriendelijk geholpen.
Nette box.
Tevreden.
Zeker een aanrader.

GaragePark - Sneek からの回答
Splinternieuwe garagebox gehuurd. Alles zeer snel geregeld. Top!

Alles snel geregeld!
Had gebeld naar het kantoor werd zeer vriendelijk geholpen. De beheerder heeft met de sleuteloverdracht alles rustig laten zien (niet afgeraffeld). Kortom ik kan het iedereen aanraden die opslagruimte nodig heeft!

GaragePark - Sneek からの回答
Ze bieden een zeer professionele service. Het hele proces werd gemakkelijk afgehandeld.

GaragePark - Sneek からの回答
Deze zeer goede ervaring begon met een bezichtiging met de vriendelijke opzichter. De volgende avond kreeg ik de sleutels al in handen van een nagelnieuwe ruime box. Dit dankzij de snelle actie van de net zo vriendelijke administratie.
Box en terrein zijn dag en nacht toegankelijk en zeer goed bewaakt/beveiligd.
Drie stroompunten in de box met een eigen meter; zo kun je met een kacheltje je inboedel op temperatuur houden.

GaragePark - Sneek からの回答
Snelle oplevering, goed kwa prijs en kwaliteit, goed bereikbaar via de site.

GaragePark - Sneek からの回答
Super fijne boxen, erg netjes en goed beveiligd park. Je spullen liggen hier zeker veilig. Aanvraag ging ook snel en soepel, en was allemaal snel geregeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。