Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg kÞbte et smukt ur pÃ¥ Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et Ã¥r siden. For nyligt rÞg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... ãã£ãšèŠã
Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kundeŽservice.
Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desvÊrre aldrig nÃ¥ede frem, da DAO ikke formÃ¥ede at gÞre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... ãã£ãšèŠã
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgÊngelig og super hjÊlpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for isÊr online shopping. Sto... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kÊmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner vÊret i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsÞger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.
RÃ¥dhusstrÊde 4F ,1., 1466, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
10/10 oplevelse
10/10 oplevelse! Vildt god kundeservice, sol svare rigtig hurtigt, og finder en lÞsning pÃ¥ hvert et problemâ€ïž
Bare rigtig god service.
Hej er super tilfreds
Hej er super tilfreds, havde kÞbt et ur for halvandet år siden, som gik i stykker, men samme dag jeg sendte det til bage på garanti, fik jeg en meddelelse om at et erstatnings ur var på vej. Det er SUPER service
Kanon hurtig levering og rigtig flotâŠ
Kanon hurtig levering og rigtig flot ur.
Bestilte et ur til gave og jeg bestilte fredag og jeg kunne hente det i pakkeshoppen om lÞrdagen. Virkelig super når det går så stÊrkt og det er super god kvalitet.
Kan kun anbefale Garber :)
Gaven er ikke afleveret endnu
Gaven er ikke afleveret endnu, men hurtig ekspedition og hurtig levering.
Fast delivery!
Hurtig levering og fik et smukt ur
Hurtig levering og fik et smukt ur, sÃ¥ er meget tilfreds âŠ. âïžâïžâïžâïžâïž
10/10 kundeservice
Kundeservice er i top, Julie var en fornÞjelse at skrive med! :D Kan kun anbefales.
Fantastisk service og hurtig levering
God og hurtigt service ð
Det var en god service
Det var en god service, bestilte varen og blev leveret dagen efter, det er virkelig godt.
hurtig levering.
Det var en hurtig levering og varen levede op til min forventning.
Med Venlig Hilsen
Githa GÃŒnes.