レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg kÞbte et smukt ur pÃ¥ Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et Ã¥r siden. For nyligt rÞg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... もっず芋る

Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kundeŽservice.

Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desvÊrre aldrig nÃ¥ede frem, da DAO ikke formÃ¥ede at gÞre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... もっず芋る

Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgÊngelig og super hjÊlpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for isÊr online shopping. Sto... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kÊmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner vÊret i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsÞger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.

4.5

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Rigtig god kundeservice

Så sÞd og god kundeservice <3 nogle af mine sÞlv smykker er desvÊrre blevet oxideret på en sådan måde det ikke kan reddes med sÞlvrens, men Julie fra Garber kundeservice har vÊret så behjÊlpelig og hurtig til at svare, og lovet mig at hun vil sende nogle nye smykker min vej som kompensation herfor - det er virkelig god kundeservice <3

2023幎1月23日

Guld ur

Jeg har modtaget et guld ud med grÞnt design. Super fint, bare meget stort. Men der var intet problem i, at få taget nogle af lÊnkerne af. Dog troede jeg kvaliteten var meget bedre, uret virket meget tyndt i selve lÊnkerne og meget skrÞbeligt ift at det koster 1099kr. Lidt skuffet over man heller ikke får en Êske med til uret, men blot bare en stofpose.
Leveringen var super hurtigt.

2023幎1月3日
自発的なレビュヌ

Alle burde handle smykker hos jer.

Jeg ville kÞbe en studenter gave til min veninde, som skulle afleveres d 12 januar. Og fik derfor skubbet retur rets periode med 1 måned .
Det kalder jeg Fantastisk service. Julie fra kunde service er bare kanon sÞd og hjÊlpsom. Jeg kunne dog ikke vente med at forÊre hende gaven.
Jeg kÞbte et ur, i gave til min veninde. Min veninde blev simpelhen så glad. Det var nemt at få taget led af ved guldsmeden. Virkelig smuk klassisk design ! Så flot ur! Jeg er virkelig imponeret, over at uret er flottere i virkeligheden. Hurtig levering ingen problemer med levering eller afhentning. Hvis jeg kunne give uendelig med stjerner havde jeg givet det!

2023幎1月1日

SÞrme i orden

Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds!

Stor ros herfra - og en varm anbefaling.

2022幎12月13日

Problemer med dao - Garber fikser

Stor stor stor respekt til Garber.dk
Dao skulle levere en pakke ved mig men de fik den ikke leveret, Jeg skrev til kunde service ved dao og de sendte mig vidre til garber igen. Jeg kontaktede garber og inden for 24 timer var der afsendt et nyt ur helt gratis for daos fejl
Mega ros for jeres hurtige handlinger og gode kundeservice

2022幎12月6日

Helt fantastisk kundeservice!

Helt fantastisk kundeservice. Hurtig forsendelse, hurtig respons på mailen og kvalitetsvare på sortimentet. Der er ikke en finger at sÊtte på denne virksomhed!
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Garber, hvis man er interesseret i en god handelsoplevelse, jeg kommer helt klart til at handle her igen!! :-)

2022幎11月11日

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg havde problemer med min adresse gennem DAO så tog fat i garber garbers kundeservice. De fiksede det for mig hos dao og jeg modtog mine ringe og mit ur dagen efter. Smykkerne er så flotte og i virkelig god kvalitet! Stor anbefaling af gabrer.

2022幎11月10日

Super dårlig kvalitet

Super dårlig kvalitet. Har både kÞbt Þreringe og en ring fra Garber, begge dele er gået i stykker. Selve Þrestikken på Þreringen knÊkkede efter tre ganges brug. Vil ikke anbefale nogen at kÞbe fra Garber.

2022幎11月11日
Garber ロゎ

Garber からの回答

Hej Alberte,

Tak for din anmeldelse!

Det gÞr mig selvfÞlgelig virkelig ked af at hÞre at dine smykker er gået i stykker. Det kunne tyde på, at der har vÊret en lodningsfejl på smykket såfremt de knÊkket. Jeg har forsÞgt at kontakte dig på mail så vi kan på fikset dine smykker og sendt dig nye med det samme, så du kan få glÊde af dine smykker - beklager virkelig din oplevelse jeg lover, at vi får det fikset så hurtigt som muligt.

Vi glÊder os til at hÞre nÊrmere fra dig.

Rigtig god dag.

Mvh
Garber

Vil aldrig anbefale kÞb fra Garber.dk

Vil aldrig anbefale kÞb fra Garber.dk! Prisen på smykkerne matcher på ingen måde kvaliteten. Jeg kÞbte et par Þreringe og stikken kan bÞjes og er helt deform. Desuden kan man mÊrke gennem deres kundeservice det eneste de tÊnker på er penge og ikke service!

2022幎10月28日
Garber ロゎ

Garber からの回答

Hej Anders,

Det er jeg virkelig ked af at hÞre! Det skal de selvfÞlglig ikke. Jeg har netop forsÞgt at finde din ordre, men uden held. Vil du ikke noterer mig din mail eller ordrenummer? Så vil jeg tage fat i dig med det samme, så vi få ombyttet dine Þreringe til et nyt par. Det lyder som en fejl i lodningen hvis de er bÞjelige. Det vil vi meget gerne have rette op på for dig. Du er også meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@garber.dk eller ringe til os, så vil vi hjÊlpe dig med med at få dem ombyttet til et nyt par.

Jeg beklager mange gange for din oplevelse! Det vil vi altså virkelig gerne have gjort op for og tilbyde dig den rigtige service! Jeg håber virkelig at hÞre fra dig - enten med dit ordrenummer (så tager jeg fat i dig), ellers så må du endelig skrive til os.

Du må have en rigtig god aften og beklager endnu engang din oplevelse!

Mvh,
GARBER