Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... もっと見る
Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... もっと見る
Bestilte seks nøster til en genser og fikk garn fra ulike batcher og derfor ulik innfarging. Jeg har brukt Garnius i mamge år uten at det har skjedd før. Da jeg reklamerte var Garnius full av forståel... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!
連絡先
Industrigata 25, 5537, Haugesund, ノルウェー
- https://www.garnius.no/kontaktskjema
- garnius.no
ネガティブなレビューの 65%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De svarer jo ikke på henvendelser
De svarer jo ikke på henvendelser - umulig å få kontakt med på telefon, chat eller mail.
Så returen min hører jeg jo ingenting om..😠
Alltid rask levering
Alltid rask levering. Aldri noe tull. Anbefales. Bra garn også👍
Garnet var som forventet bra
Garnet kommet fort og det som var bestilt. Tusen takk til dere. Nå, mangler jeg ikke mere garn. Sikkert kommer å bruke dere videre.
Rask behandling av ordre
Rask behandling av ordre. Info underveis. Og alt stemte da jeg pakket ut forsendelsen.
Bør ha kundevurderinger på produktene sine
Minus er at en ikke får frem kundevurderinger på produktene, og retur koster 69 kr. Dermed fikk jeg en del nøster som ikke passet for meg, samt en heklenål som hang seg opp i tråden hele tiden og ødela nøstet. Anbefaler derfor ikke denne butikken
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice hvor de til slutt bare ignorerer kunden og slutter og svare. Kommer aldri til å legge igjen pengene mine der mer.
Rask levering og ryddig hjemmeside😀
Kundeservice svarer ikke
I ordren mangler et nøgle garn - kundeservice svarer ikke.
Fikk spettete istedet for helfarget garn
Jeg bestilte Drops Air garn i farge 08 - lys rosa. Det ser ut på nettsiden som et nydelig helfarget babyrosa garn. Jeg fikk ikke det, men et spettete garn som lignet mest på fargen nr 15 - lilla tåke. Jeg er klar over at farge kan avvike, men når kundeservice sier at man må regne med å få spettet garn, selv om det ikke er sånn på bildet, så blir det for dumt for meg. Genseren jeg skal strikke vil jo få et helt annet utseende, og jeg liker ikke spettete farge på garn. Veldig misfornøyd med både garn og kundeservice.
Jeg handler mye hos Garnius å er som…
Jeg handler mye hos Garnius å er som alltid topo fornøyd. Så her er det kun tipp topp tommel opp
Den såkalte prisgarantien
Bestilte totalt 10 nøster med samme type garn til en og en halv genser 22. februar. Oppdaget etterpå at nøyaktig samme garn var billigere hos Gla'pris og fremmet derfor krav om refusjon ihht prisgarantien de reklamerer med. Dette ble avslått, fordi min bestilling var en garnpakke. Produkt, produsent og farge på garnet var eksakt det samme hos konkurrent, likevel ble prisgaranti avslått. Hadde ikke svartiden hos kundeservice vært på to - 2 - uker så hadde jeg returnert hele forsendelsen med en gang og kjøpt tilsvarende garn til 2/3 av prisen.
Bra kvalitet,utrolig mye utvalg
Bra kvalitet på garnet,veldig rask levering.fikk feil farge,skulle ha svart,fikk lilla, 2 nøsterden kunne jeg bare beholde,trengte ikke sende de tilbake.
1 stjerne for klima
Jeg pleier å la være å kjøpe garn på nett, fordi frakten er unødvendig for klima, og det finnes så mange flotte lokaler butikker. Denne gangen trengte jeg derimot et nøste jeg ikke klarte å oppdrive andre steder, og bestilte derfor fra Garnius.
Mitt ene nøste ble pakket i en stor boks. Samme boks som jeg tidligere har fått levert 15 nøster i. Det betyr at man i hvertfall kunne klart seg med en 15 ganger så liten boks. Dette er absolutt ikke klimavennlig transport. Det er rett og slett ansvarsfraskrivelse og ikke noe jeg ønsker å støtte senere.
Vil også bemerke som en tidligere, at det burde automatisk ikke være huket av for pakkeprioritet når man skal betale og velge frakt. Jeg så etter jeg hadde bestilt at jeg hadde betalt 29 kroner for dette, som jeg ikke ønsket.
Jeg så dere ba om 5 stjerner dersom man var fornøyd. Jeg tenkte at dersom man er så freidig, så fortjener man også å høre det når man ikke tar sitt ansvar som en stor bedrift (som attpåtil selger utstyr for en hobby som arbeider mot fast fashion).
Første gang jeg bestiller garn
Første gang jeg bestiller garn, mottok garnnøstene idag! Flott at det var levert på døra!! Fargene som jeg bestilte var veldig fine! Så fornøyd!
5 stjerner ud fra mange handler 😄
5 stjerner ud fra mange handler 😄
Garn til en god pris. Flotte opskrifter - dog nogle gange i den dyre ende, hvis man regner ud fra kit.
Ok leveringstid når det skal til DK.
Jeg har handlet flere gange og hvis der har været fejl, har kundeservice ordnet det.
Tipp topp tommel opp 👍
Trustpilot エクスペリエンス