GASSAN レビュー

1,459
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onlangs ben ik bij Gassan Rotterdam geweest en ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor Anil. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste moment werd ik ontzettend vriendelijk en profe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We zijn geweldig geholpen door Gert Jan. Ik had online een mooi horloge gevonden, na deze gepast te hebben bleek hij niet 100% het model te zijn dat ik zocht. Gert Jan heeft echt enorm goed geluisterd... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I bought a beautiful male watch from Gassan Eindhoven as I previously ordered the specific model via email. As I was there only for a few days, everything on their side was just waiting for me, and I... もっと見る

企業情報

1. 宝石店

当該企業による記述

Sinds de oprichting in 1945 door Samuel Gassan, staat GASSAN diamonds bekend om zijn expertise in het slijpen, importeren en exporteren van diamanten, edelstenen en juwelen. Gevestigd in het hart van Amsterdam, verwelkomt GASSAN diamonds jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Ontdek het ambacht van diamantslijpen tijdens een fascinerende rondleiding, beschikbaar in 26 talen, waardoor elke bezoeker een unieke ervaring beleeft. Het is geen wonder dat GASSAN diamonds in 2013 een recordaantal van meer dan 400.000 bezoekers bereikte. Of je nu een liefhebber van diamanten bent of gewoon geïnteresseerd bent in vakmanschap, GASSAN diamonds biedt een onvergetelijke ervaring die de schittering van diamanten tot leven brengt.

連絡先

(1,459)

過去12か月のレビュー数: 57

レビューを書く

Goede service.

Zoals altijd vriendelijk, snel en goed geholpen. Medewerker van Gassan Diamonds is er echt voor de klant en dat is bij andere z.g. A Boutiques, zeker niet het geval . Ik ben reeds ruim 30 jaar klant bij Gassan en dat blijf ik😁

2026年3月26日

Beste Lois,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in GASSAN, al ruim 30 jaar lang. Het doet ons enorm goed om te horen dat u onze service als vriendelijk, snel en klantgericht ervaart.

Wij streven er elke dag naar om onze klanten de aandacht en service te bieden die zij verdienen, en het is bijzonder waardevol om te lezen dat dit door u zo wordt gewaardeerd.

Wij kijken ernaar uit u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Fantastisch geholpen

Helaas was postnl een enorme teleurstelling qua bezorging. Postnl bezorgde namelijk mijn bestelling niet en liet het pakket vervolgens bij een pick-up point ver uit de buurt liggen. Ik heb toen met de Gassan gebeld en zij hebben het pakket bij het desbetreffende pick-up point opgehaald en zelf bij mij thuis bezorgd. Zowel online als in de winkels ervaar ik de service als een dikke tien.

2026年3月26日

Beste Roos,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat de bezorging via PostNL niet naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Fijn om te lezen dat wij dit voor u hebben kunnen oplossen en dat u onze service, zowel online als in de winkels, zo positief ervaart.

Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om deze service te blijven bieden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5つ星のうち5の評価

Top Zaak Gassan weer een ervaring rijker wat…

Gassan weer een ervaring rijker wat besteld en zelfs thuis afgeleverd.
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel niks is te veel.
Als je in de gelegenheid bent zou ik het aanraden om binnen te gaan.

2026年3月11日

Beste Jos,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wat fijn om te horen dat u wederom een positieve ervaring met ons heeft gehad en dat zowel de bezorging als de service naar wens zijn verlopen. Uw complimenten over ons behulpzame en vriendelijke personeel stellen wij zeer op prijs.

Dank ook voor uw aanbeveling, daar zijn we trots op.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen, zowel online als in onze boutique.

Top plek!

Vanaf het eerste moment werd ik ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. Anil nam uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk, deskundig en duidelijk advies.

Dankzij Anil is mijn ervaring bij Gassan Rotterdam er één om nooit te vergeten. Wij komen hier zeker terug en raden iedereen aan om zich door Anil te laten helpen!

2026年3月1日

Beste Linda,

Wat een prachtige review, ontzettend bedankt voor uw warme woorden!

Wat geweldig om te horen dat uw bezoek aan Gassan Rotterdam zo’n fijne ervaring is geweest en dat Anil u zo goed heeft kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant zich welkom voelt en eerlijk en deskundig advies krijgt, dus het doet ons enorm goed dat u dit zo heeft ervaren.

Uw complimenten geven wij met veel plezier door aan Anil, daar zal hij ongetwijfeld erg blij mee zijn!

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Gassan.

Heel mooi sieraad

Heel mooi sieraad, snel en correct geleverd. Heel mooi ingepakt.

2026年1月23日

Geachte Lisa,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het sieraad, de snelle en correcte levering en de verzorgde verpakking. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

team GASSAN

5つ星のうち5の評価

Prachtig ingepakt en een snelle…

Prachtig ingepakt en een snelle bezorging

2025年12月29日

Beste Ernst,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat de verpakking en de snelle bezorging naar wens waren. Bij GASSAN streven we er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en staan graag voor u klaar bij een volgend bezoek!

5つ星のうち3の評価

Alles uitstekend verlopen

Alles uitstekend verlopen

2025年12月29日

Geachte heer Herman,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat alles uitstekend is verlopen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij GASSAN.

team GASSAN

Perfect!

Mooi ingepakt ontvangen, had ook niet anders verwacht.

2025年12月30日

Beste M Behrendt,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat u het prachtig verpakt heeft ontvangen, precies zoals u van GASSAN mag verwachten. We waarderen het zeer dat u dit met ons deelt.

Graag tot een volgende keer.

Snelle levering.

Ondanks de feestdagen, is mijn order binnen 48 uur na bestellen, bezorgd.

2025年12月22日

Beste heer Lubberding,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw bestelling, ondanks de feestdagen, zo snel is bezorgd. We doen ons uiterste best om ook in drukke periodes onze service en levertijden hoog te houden.

Dank voor het delen van uw ervaring en graag tot een volgende keer.

5つ星のうち1の評価

Ik heb de winkel van GASSAN meerdere…

Ik heb de winkel van GASSAN meerdere malen bezocht en daarbij mijn telefoonnummer achtergelaten. Mij werd toegezegd dat ik gebeld zou worden zodra het geschikte horloge binnen zou komen. Ik heb zelfs een foto gemaakt van het kaartje dat ik van de medewerker ontving ter bevestiging.

Helaas ben ik nooit teruggebeld. Dit heb ik vervolgens kenbaar gemaakt via de website van GASSAN, waarbij ik de situatie volledig heb uitgelegd. Mij werd toen meegedeeld dat ik zou worden teruggebeld door de CCO. Ook dit is nooit gebeurd.

Dit is in de praktijk dus hoe het verloopt: klanten worden aan het lijntje gehouden met toezeggingen, maar daadwerkelijke terugkoppeling blijft uit. Dat vind ik teleurstellend en niet passend bij een organisatie die zich profileert als hoogwaardige juwelier met service op hoog niveau.
Ousama.R

Ik verwacht inmiddels een standaardreactie waarin wordt aangegeven dat het hen spijt en dat de klacht serieus wordt genomen een reactie die ik, zo blijkt, ook bij veel andere klanten terugzie. Juist het structurele karakter daarvan maakt duidelijk dat het probleem niet ligt bij een incident, maar bij de opvolging en daadwerkelijke service

2025年12月9日

Geachte heer Ousama.R,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te lezen dat de opvolging rondom uw contactmomenten niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen dergelijke feedback altijd serieus, omdat wij voortdurend streven naar een service die past bij het hoge serviceniveau dat GASSAN nastreeft.

Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is geweest en bieden hiervoor onze excuses aan. Uw opmerkingen worden intern zorgvuldig besproken om onze processen en communicatie verder te verbeteren.

Wij waarderen uw belangstelling voor onze horloges en hopen dat wij in de toekomst een positieve ervaring voor u kunnen creëren.

5つ星のうち1の評価

Diamond Ring Purchase

I purchased a diamond ring and I'm disputing a overcharge of $153.32. I was not given the option to pay in Euros or US$. They brought me the receipt but I didn't notice they used the exchange rate of US$ to Euros. The price of the ring was Euros. Gassan used the exchange rate of US$ to Euros. I can't get them to understand they used the wrong exchange rate. Therefore, I can't get a refund because I signed the receipt.

Buyer Beware - you too might be scammed.

2025年10月10日

Trustpilot エクスペリエンス