KÞbte et cover til min iPad samt iGlove handsker. Superfine produkter, som lever op til mine forventninger. Nemt at betale og hurtig levering. Her skal jeg helt sikkert handle igen.
Gaven.dk ApSÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
Trevlig och snabb service. En av produkterna jag bestÀllde fungerade inte som den skulle, jag skickade ett mail och pÃ¥pekade detta. Direkt fick jag ett svar att de omgÃ¥ende skickar en ny. Verkligen s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De kÞbte varer fungerer som de skal. Hurtig levering. Intet dårligt at sige om denne website!
Varan skickades igen utan extra kostnad. Jag fick dÃ¥ bara en av de tvÃ¥ varorna jag bestÀllt men Àr mycket nöjd med det förtroende företaget visade mig dÃ¥ de snabbt skickade den andra varan. Mycket tre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos os kan du finde gaven til dig selv og dem du holder af. Her er gaver til både ham og hende, uanset om de Þnsker sig ure, solbriller, gadgets eller noget helt fjerde. Vi sÊlger varer på auktion 24 timer i dÞgnet, uden salÊr, uden abonnement og uden skjulte gebyrer
TeglbÊkvej 12 - 14, 8361, Hasselager, ãã³ããŒã¯
- info@gaven.dk
- gaven.dk
Gaven der blir' ved med at gi'
KÞbte et cover til min iPad samt iGlove handsker.
Superfine produkter, som lever op til mine forventninger.
Nemt at betale og hurtig levering.
Her skal jeg helt sikkert handle igen.
De kÞbte varer fungerer som de skal
Rigtig god oplevelse
Nem hjemmeside - gode priser. Hurtig levering
De svarer ikke!!
Jeg har et gavekort til gaven.dk, men de svarer aldrig på mine henvendelser.
Er firmaet lukket.
Tak for tilbuddet om et gavekort på 100 kr., men jeg har 889,30 kr til gode!

Meget hurtig levering. Supert
Modtog Smart Watch på engelsk spansk portugisisk russisk og polsk og bad om dansk udgave . Fik manual på ur der er lig bestilte på dansk.
Hvorfor ikke alle 5 stjerner kun fordi jeg endnu ikke har efterprÞvet den, idet jeg kalker indkÞrsel og teresse for mos og alger.
Alt gik godt som det plejer at gÞre. Hurtig levering af varen og god service.
Alt gik godt som det plejer at gÞre, super service og hurtig levering af varen.
Skidt firma...
Har gennem lÊngere tid, forsÞgt at få mit tilgodehavende tilbage, men hÞrer intet.....Ser ud til, at de er ved at gå konkurs,men jeg har haft kontakt til dem lang tid fÞr....så sikke noget - skidt firma.
Mvh Annette

Gaven.dk ApS ããã®åç
Har aldrig fÃ¥et min vare og gaven.dkâŠ
Har aldrig fået min vare og gaven.dk svarer ikke på mine henvendelser.

FUSK OG HUMBUK DE ER TAGET UNDERKONKURS âŠ
FUSK OG HUMBUK DE ER TAGET UNDERKONKURS DEN 16-1-18 MEN TAGER MOD ORDRE OG PENGE DEN 31-1-18............SKRIVER INTET MAN SKAL SELV FINDE UD AF DET PÃ CVR OPSLAG EFTER FORGÃVES AT HAVE PRÃVET AF FÃ KONTAKT BÃ DE VIA MAIL FACEBOOK OG TELEFON.
HjÊlpsom og venlig kundeservice
Havde bestilt 3 huer med lys, men fik 2 leveret. Kontaktede kundeservice som sendte den manglende hue hurtigst muligt. Fejl kan opstå men når det bliver rettet, som her, uden diskussion, er det helt i orden. God produkt også :)
Venlig feedback.
Efter en del kommunikation frem og tilbage med kundeservice modtog jeg min pakke (sengehimmel) DesvÊrre i den forkerte farve. Jeg bad gaven.dk om refundering af mine penge hvilket de med fuld forståelse accepterede. Som kompensation skrev de, at jeg kunne beholde den sengehimmel jeg allerede havde fået tilsendt. Jeg takker for den venlige feedback og gode behandling.
Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Jeg havde kÞbt en sengehimmel og jeg glemmer desvÊrre at hente pakken pga den lange ventetid - min egen skyld!!
Jeg skriver så til gaven.dk om de kan sende den igen - selfÞlgelig mod betaling. De svarer så at de ikke har flere på lager. Det vil sige, at det produkt jeg allerede har betalt for er blevet sendt til en anden, uden at jeg har fået pengene tilbage fÞrst.
KÞb ikke fra dette sted.
Leverede desvÊrre et dårligt produkt
Leverede desvÊrre et dårligt produkt, der slet ikke virkede, men kundeservice var enormt imÞdekommende og refunderede belÞbet ved henvendelse, fÞr de overhovedet havde fået varen tilbage.

Gaven.dk ApS ããã®åç
Jag köpte vattenkokare som slutade âŠ
Jag köpte vattenkokare som slutade fungera efter 4 veckor, de sente mig ett nytt.Jag fick hjÀlp omgÃ¥ende och utmÀrkt kundeservice:) kan inte förvÀnta mig bÀttre serviceââââð

Hurtig og nem service
Hurtig levering, nem og fantastisk service i forbindelse med reklamation over mail. Kommunikationen blev holdt i en rar og imÞdekommende tone.
Tak for hjÊlpen!

Super service ved reklamation
Super service ved reklamation. Ingen slinger i valsen ððð

Gaven.dk ApS ããã®åç
Hurtig levering og rigtig hyggeligt og âŠ
Hurtig levering og rigtig hyggeligt og imÞdekommende besvarelser ,!! Kan trygt anbefales ,!!!ððð»

Gaven.dk ApS ããã®åç
Rigtig dårlig oplevelse og stadig ikke modtaget min vare
Bestilte et ur d. 27/9, samme dag får jeg en mail hvori der står at min ordre er afsendt, samt pengene trukket på min konto.
D. 3/10 er der stadig ikke kommet noget, så jeg henvender mig og efter at have rykket for svar får jeg fÞrst d. 6/10 besked om at det er i restordre og fÞrst vil komme på lager i uge 41, fordi leverandÞren kun har leveret hvide ure - og jeg Þnsker det sorte som jeg har bestilt!
Jeg har dags dato stadig ikke modtaget det ur, og jeg synes det er under al kritik at I skal have SÃ
lange svartider på jeres kundeservice.
Det jeg er allermest trÊt af , er at I har trukket pengene for uret, som iÞvrigt er bund ulovligt at gÞre fÞr man sender varen.
Det er Êrgeligt at jeg kun skal give jer én stjerne, men min oplevelse er desvÊrre rigtig dårlig og handler nok heller ikke hos jer igen.

Levering i top
Bestilte onsdag kl. 1030 og dagen efter kl. 1330 kunne jeg hente min pakke. Super hurtig levering, ikke sidste gange jeg handler der.