レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sommerbrunch, en skuffende oplevelse og efter min mening, for dyr. Vi valgte lyst brÞd, fik serveret mÞrkt (vi kunne selvfÞlgelig have klaget) BrÞdet bÊrer tydeligt prÊg af det er bagt nogle dage... もっず芋る

Vi spiste frokost pÃ¥ restauranten i Fredericia. Vores mad kom 10 min efter bestilling. Der var bare alt for meget mad selvom vi bestilte en enkelt tapas tallerken var der rigeligt til 2 og rigtig... もっず芋る

Vi kom 4 personer der havde bestilt bord kl 13 fik af vide der skulle bestilles ved disken da deres system ikke virkede . Vi bestilte og betalte mad og vin. 45 minutter senere efter rykkere fik... もっず芋る

Hvis du leder efter inkonsekvent service og forvirrende regler, sÃ¥ er det her stedet. Jeg har vÊret her flere gange, og det er imponerende, hvor lidt styr der er pÃ¥ tingene. IsÊr baglokalet l... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. ・
  3. デザヌト ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Esbjergs nye italienske dessertrestaurant med Êgte italiensk is og kage

1.9

1.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

I forbindelse med min fÞdselsdag skulle

I forbindelse med min fÞdselsdag skulle jeg bruge dessert til nogle af mine gÊster med glutenallergi.

Jeg vidste, at man kunne få det ved Gelato, og derfor bestilte jeg desserten til dem ved jer.

Da jeg hentede dem, var det den ene af bosserne der personligt kom med dem og jeg fik en god forklaring og instruktion til hvordan og hvorledes med klargÞring af desserten til dem.

Og helt som forventet - tip top, glade gÊster der fik lÊkker dessert og som vakte lidt misundelse fra de andre - selvom de nu ikke klagede over deres.

Så!! Til jer alle derude - tjek det lige ud.. og har du en allergi, så er de meget lyttende og imÞdekommende.

Så tak - tak for at gÞre deres dessert mega lÊkker.. ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎2月1日

Esbjerg

Esbjerg: Dårlig hygiejne og ekstrem flabet ejer, som ikke påtager sig noget ansvar, når der kommer en dårlig anmeldelse :-)

2025幎1月11日
自発的なレビュヌ

Dårlig oplevelse ikke pengene vÊrd

Vi bestilte og betalte mad og vin. 45 minutter senere efter rykkere fik vi endelig noget at drikke maden den kom efter 75 minutter
Pandekagerne var kolde ,fyldet nogenlunde 2 af os delte en festsdellapitza til 279kr ikke nogen sÊrlig oplevelse aioli og chili. Fik vi senere det havde man glemt
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse desvÊrre
Personalet var dårligt indÞvet
Vi kunne hÞre på andre i lokalet at dette var sidste besÞg i caféen og det bliver det også herfra
Det var ganske rigtig ikke besÞget og pengene vÊrd

2024幎12月17日

DÃ¥rlig oplevelse

Dårlig betjening og dårlig mad - elendig råvarekvalitet og ringe tilberedning. Vi sprang deserten over, så der kunne teoretisk have vÊret en postiv oplevelse gemt der, men forret og hovedret samt drikkevarer var ikke halvdelen af pengene vÊrd.

2024幎10月18日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. LÊkkert mad, vi var 4 tÞser afsted i Fredericia og bestilte tapastårn. Virkelig lÊkkert. Og istapas til dessert, som smagte fantastisk. Hyggelig sted med små sofagrupper. SÞd betjening og vi ventede ikke lÊnge på vores mad. Kommer helt sikkert igen.

2024幎9月12日
自発的なレビュヌ

En skuffende oplevelse, gik sulten derfra

Vi var på Gelato I Fredericia, havde set billeder derfra og synes det så lÊkkert ud - blev desvÊrre meget skuffet over maden. Pizza der var så hård at man nÊsten ikke kunne spise den, pandekager der smagte af tÞr pap og bagepulver, alt i alt en oplevelse af fÊrdigmad der er optÞet. Varm kakao var dog god og det samme var isen (ikke det bedste jeg har fået, men iorden) derfor får de alligevel 2 stjerner.

2024幎8月18日
自発的なレビュヌ

Absolut favorit ishus (med mere)

Absolut favorit ishus (med mere)

Vi er vilde med jeres sted og giver jer mine allerbedste anbefalinger med på vejen og hvor end jeg kommer rundt.

Er vi på restaurant i Esbjerg springer vi typisk desserten over og tager den hos jer i stedet.

Derudover hÃ¥ndterer I glutenfrit sÃ¥ fint. Jeres personale er altid imÞdekommende og evt kÞ lever vi med fordi vi ved at det netop er et godt sted der er vÊrd at stÃ¥ i kÞ for. 🀗

Jeres SoMe aktiviteter er geniale og sjove. Bliv ved med det I gÞr. 👏🏜

2024幎8月18日

VÊrste service

Har vÊret på gelato 2 gange, og ingen af gangene har jeg fået betjening. Oplevede at flere af gÊsterne rejste sig op og gik fordi de ventede i lang tid på mad og nogen var heller ikke blevet betjent. Vi ventede i 25 min på at få menukort, og da flere gik så gjorde vi også.
Ved disken stod 4 ansatte og hyggesnakkede. Vi kommer aldrig tilbage og dette er også sagt videre omkring os desvÊrre. Vi kan også hÞre fra tÊtte at de har oplevet prÊcis det samme. Hvorfor har man overhovedet butik???

2024幎8月10日

Havde lÞrdag d

Havde lÞrdag d. 10 Aug kl 17 reserveret bord til 4 pers i Fredericia. Der var ikke travlt.

Maden var ok men tog tid og tjeneren var en meget ung pige som ikke havde styr på noget.
Vi kunne se at flere gÊster gik igen da de havde ventet lÊnge for at bestille men der skete intet.
Servicen kan man ikk klage over for der var ingen.
Jeg kommer aldrig igen

2024幎8月10日

Skuffende

Er det virkelig vÊrd at kÞbe 3 brunch brÊt til 500 kr hvor du får ok mad men en kold muffin slÞv betjening lang tid at vente det er f andme ikke det vÊre man fÞler sig lige godt ikke velkommen med sådan en betjening.
Mega dyrt, SlÞv betjening, kold mad og lang ventetid.
Det er satanedme ikke det vÊre.
Gelato di Natura
Kongensgade
Esbjerg
Mvh Alexander

2024幎8月6日
自発的なレビュヌ

Ok smag, men mangler i kÞbet

Vi kÞbte kagetapas til 5 personer som take-away til 345 kr. fra Gelato di Natura i Fredericia.
ifÞlge beskrivelsen så indeholder den:
Lemon lagkagesnitte
HindbÊr lagkagesnitte
TrÞffel brownie med chokolademousse
Italienske chokolader
Macarons

Der var ingen chokolader og der var kun 3 macarons, dvs ikke til alle.
Så vi fÞler ikke at vi fik det vi havde kÞbt.
Lagkagesnitterne er meget små (som forventet), og smagen var god.

2024幎7月13日
自発的なレビュヌ

Er der en voksen tilstede

Er der en voksen tilstede?

Gelato Di Natura - Fredericia
Vi havde igår bestilt bord til 4 personer til kl 12.30, altså frokost. Vi havde udset os den 3 retters menu som de i noget tid havde reklameret med. En ung pige tager imod vores bestilling, og vi spÞrger ind til om hvordan det med menuerne fungere (kan de erstattes med andet osv.) Det virker ikke til at vi kan få et svar, og virker mest af alt som at snakke med en robot, som kun har standart svar.
Efter ca 30 minutter, kommer den samme pige tilbage til vores bord (vi har stadig ikke fået drikkevare) og hun vil bare lige oplyse at der går ihvertfald 30 min yderligere fÞr vi kan få vores mad. Det er simpelthen bare for ringe service, de vidste vi kom da bordet var reserveret 2 uger i forvejen. Vi gav udtryk for dette og Þnskede at få vores penge tilbage. (Da man betaler forud, for det man bestiller). Vi fik pengene tilbage og fandt et andet sted at spise. Ingen beklagelse eller andet, blev vi mÞdt med.

Der var ikke engang fuldt booket i restauranten. Mangel på imÞdekommende, menneskeligt personale gÞr at vi aldrig kommer der igen! Kan kun tÊnke os til hvordan maden havde vÊret, når det andet i den grad haltede.

2024幎7月6日

Gelato i Fredericia

Har i dag vÊret på Gelato i Fredericia.
Vi fik blandt andet en snack kurv, det var en meget skuffende oplevelse. Den fyldte kartoffel med ost var kold. Og det ene stykke churros, var rå dej inden i. Det andet i snack kurven var okay og tilberede ordentligt.

2024幎6月28日

Vi ventede i 40 minutter på at få vores

Vi ventede i 40 minutter pÃ¥ at fÃ¥ vores kaffe i Esbjerg, efter vores bÞrn vel at mÊrke havde fÃ¥et deres is. Vi indsender en pÊn formuleret klage pÃ¥ deres facebook over vores utilfredshed. Dette var med henblik pÃ¥, at vores utilfredshed ikke i fÞrste omgang ramte offentligheden. Vi bliver mÞdt med uforstÃ¥enhed og fortalt at vi er blevet kigget pÃ¥ af deres overvÃ¥gning, fra da vi laver bestillingen til vi fÃ¥r vores kaffe. Vi fÃ¥r at vide der er gÃ¥et 22 minutter hvilket ikke er sandt. Men sÃ¥ alligevel, 22 minutter for kaffe og kakao
 Jeg synes det er utrolig usmageligt at fÃ¥ at vide, at det er det de bruger deres overvÃ¥gning til og samtidig ikke har den fjerneste idé om hvem som har lavet bestillingen hos dem.

Kundeservice er et fattigt ord. Vi sÊtter desvÊrre ikke vores ben der igen.

2023幎12月29日

Hyggelig men for dyr

Fredericia. Virkeligt hyggeligt sted. God sÞd betjening. Maden ikke pengene vÊrd. Vi bestilte tårn. Alt der var af brÞd var meget tÞrt som om det var varmet op alt for lÊnge. Men isene var virkelig gode og pengene vÊrd.

2023幎12月17日
自発的なレビュヌ

Hvis man kunne give nul stjerner havde

Hvis man kunne give nul stjerner havde jeg gjort det!
Jeg bestilte kagetapas til 395kr kagerne var smattede, dejligt de har pyntet med bÊr, men man ligger dem aldrig ovenpå macaron, de havde suget alt saften til sig og var lige til at smide ud! Jeg vÊlger at skrive en besked til dem på Messenger, og den der besvare beskederne er noget af det mest uprofessionelt menneske, jeg har mÞdt. Hun skriver // bevares det er flÞdekager, men det burde ikke vÊre smattede, hvis de kommer på kÞl med det samme//
En af de gange jeg besÞgte stedet, stod en ung medarbejder og pillede sig selv i Þret, jeg bad ham om at spritte sine hÊnder og tage handsker på .dette tog ham ekstra 20 min fordi han skulle ud pÃ¥ deres lager for at hente handsker!

2023幎12月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ