レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min sÞn bestilte mad til os i dag. Jeg skulle have en pita og kontrollerer de oplistede ingredienser, da jeg har fÞdevareallergi. Da pita'en ankommer er den proppet med majs, som jeg har allergi f... もっず芋る

DÃ¥rlig slatten burger hele vejen igennem, dÃ¥rlige pomfritter med klumper salt. Bestilte 4 mozzeralla sticks og 4 hot wings som var kastet i en bakke sammen, alt osten fra sticks lÃ¥ smeltet ud over... もっず芋る

Maden ankommet HALVANDEN time senere end angivet, og ankommer KOLD og USPISELIG. NÃ¥r man ringer og spÞrger, LYVER de direkte om at de har “prÞvet at ringe flere gange” - uden faktisk at have prÞvet e... もっず芋る

IgÃ¥r aftes bestilte jeg en burger og en snackbox til at blive leveret 22:35. Kl 00:00 var maden stadig ikke kommet (og kunne ikke komme igennem til grillen) sÃ¥ kiggede tilfÊldigvis herinde, hvor jeg... もっず芋る

1.4

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

90件のレビュヌ

Shady forhandlings metoder ift. bedÞmmelse

1 - Kommer med forkert ordre - 2 - PrÞver at efterlade forkert ordre - 3 - PrÞver at overtale/bestikke mig til at beholde forkert ordre - 4 - Betragter leveringen som fuldfÞrt - 5 - Må ikke få mine penge tilbage, fÞr jeg trÊkker min bedÞmmelse tilbage igennem justeat, og er skeptisk ift. om jeg lyver

Det burde ikke vÊre et koncept at man skal trÊkke bedÞmmelserne tilbage, for at jeg må få mine penge igen - Man burde bare blive bedre til sit arbejde/lervering og gÞre sig fortjent til god rating

2021幎11月8日

Aldrig bestil fra Gernes Grill

Aldrig bestil fra Gernes Grill. Jeg har aldrig oplevet SÅ ELENDIG kundeservice. Vi bestiller 2x pÞlsemix, en uden lÞg og en med, og en snack box.
Begge pÞlsemix er badet i rå lÞg, snackboxen er friturestegt til at det ikke smager af andet end friture. Osten er også lÞbet ud af flere af snacksne.
Vi ringer og klager over pÞlsemixen men det er åbenbart just eats fejl, og de vil ikke give os en ny. Den måtte vi tage med just eat...
Det er flabet service og de er pisse ligeglad med kvalitet og kundetilfredshed.

2021幎10月21日

Tag jer sammen!

Kvaliteten er ikke bare faldet - den er styrtet ned!!!
Jeg har bestilt en burger menu og hvad får man så?
En portion fuldstÊndig overstigte pomfritter, så hårde at de vare uspiselige. Når en grillbar kan ikke engang lave ordentlige fritter, så har man ramt bunden!
Burger var også laaangt under middel - bollen var ikke ristet ordentligt, og derfor gennemblÞdt på mindre en 10 min det tog mig at komme hjem. KÞd fuldstÊndig plain - ingen salt, ingen krydderi ingen smag. Ost og dressing var det eneste som har reddet den burger fra en total fail. Og nej, jegh var ikke sanselÞs stiv! - tvÊrtimod på vej hjem fra arbejde!

2021幎7月17日
自発的なレビュヌ

De banker ikke på og maden er ikke gennemstegt

Igår aftes bestilte jeg en burger og en snackbox til at blive leveret 22:35. Kl 00:00 var maden stadig ikke kommet (og kunne ikke komme igennem til grillen) så kiggede tilfÊldigvis herinde, hvor jeg kunne lÊse at der nogen gange ikke blev ringet på. Så kiggede ud af dÞren, og ganske rigtig, der stod min mad, nu kold. Hvorfor ringer i ikke på? Eller banker på?
Jeg prÞvede at spise burgeren, men så til min rÊdsel at bÞffen overhovedet ikke var gennemstegt.
En rigtig Þv oplevelse.

2021幎7月3日
自発的なレビュヌ

Det vÊrste der findes jeg har ikke

Det vÊrste der findes jeg har ikke engang lyst til at give en stjerne men det er tvunget men når det er sagt jeg bestiller mad de kommer slet ikke med det men påstår for hungry at de var forbi oh at de stillede det foran min dÞr og det er lÞgn så nu har de lige snydt mig for 250kr og nÊgter at betale dem tilbage

2021幎6月14日

ForfÊrdelig dårlig service.

Jeg har aldrig i mit liv vÊret udsat for så dårlig service.
Vi ringede for at tjekke op på leveringstiden omkring 02:45, da vi kunne se de lukket kl. 3, og det undrede os.De havde bekrÊftet ordren og kunne se den skulle ankomme 3:40.
Blev mÞdt af en meget flabet og uhÞflig mand i telefonen, som sagde vi skulle have forståelse for, at det var irriterende vi ringede og spurgte til leveringstiden, når der på just eat står forventet leveringstid.

2021幎6月1日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte mad i går aftes

Jeg bestilte mad i går aftes, de kom aldrig med leveringen. Deres leverandÞr var ude for at finde mig og jeg vil godt give dem at jeg var et underligt sted. Men jeg var ude for at finde leverandÞren. Han ringede én gang og spurgte hvilken vej så jeg forklarede ham vejen til dÞren. Jeg sendte ham endda et billede og direktioner men han ringede ikke tilbage. I stedet kÞrte han tilbage til resuaranten og sagde at jeg ikke var der. De har beholdt mine penge, dem vil de ikke give tilbage og deres leverandÞr er en kÊmpe lystlÞgner der ikke kan finde vej 3 meter foran sig. Deres mad er super lÊkkert, men deres kundeservice er simpelthen et kÊmpe hul i jorden. De giver ikke en fk for deres kunder og derfor burde folk ikke give en fk for dem. NOGET GRIMT OM gerners grill og alt hvad i NOGET GRIMMERE står for. FÞj hvor er det klamt.

2021幎5月8日

Maden er ganske udmÊrket

Maden er ganske udmÊrket, men desvÊrre synes jeg at menukortet er VIRKELIG kedeligt! Et godt råd til ejerne af Gerners grill, gÞr jeres udvalg af mad endnu mere spÊndende! Hvis ikke at i gÞr det så tror jeg desvÊrre at i mister en del kunder på den bekostning.

2021幎4月29日

En stjerne er for meget

Ville slet ikke give nogle stjerne. Maden er over 2 timer om at blive leveret, og når man forsÞger at ringe til dem kan man ikke komme igennem. Når maden så langt om lÊnge kommer frem er den brÊndt på, kold og fyldt med sorte hår.

Og de må selv vide at det ikke er helt godt selv når selv deres chauffÞr banker på, smider maden og lÞber, og jeg mener virkelig at han lÞber, tilbage til bilen og skynder sig vÊk.

Simpelthen så dårlig service og jeg er overhovedet ikke tilfreds med Gernes Grill.

2021幎4月5日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt to Ben&Jerry's is

Jeg havde bestilt to Ben&Jerry's is, en med brownie, og en med caramel chew chew, som jeg absolut ikke var fan af - denne havde de givet mig to af. Desuden tog det halvanden time at aflevere to is... (der er blot 4 kilometer fra dem til mig, og de skulle bare lÊgge dem i en pose)
JustEat fortÊller mig dagen efter, da jeg kontakter dem for at få refunderet den ene. Hun kontakter dem, og de siger at de godt vidste de ikke havde flere med Brownie, men de valgte bevidst ikke at ringe til mig, og yde en service. Desuden var JustEat medarbejderen nÞdt til at spÞrge sin supervisor om JUSTEAT kunne refundere mig for isen - IKKE RESTAURANTEN. Det kan skarpt frarådes at bestille derfra.
Deres burgere er desuden også decideret gustne.

2021幎1月12日

De burde have 0 stjerner

De burde have 0 stjerner. Jeg bestilte mad uden lÞg og fik lÞg i burgeren og kyllingrulle.

Ringede og brokkede mig, de undskyldte og ville komme med noget nyt. Efter et par timer, hvor maden ikke kom, ringede jeg igen. Nu kaldte de mig så en lÞgner, for der var kun lÞg i burgeren.

Så dårlig stil, at de fortjener et stort 0

2020幎12月18日

Maveonde

Jeg er ret mistÊnksom eftersom min kÊreste og jeg har formået at få maveonde dagen efter Gerners. En dag hvor vi begge fik det og nu også en måned efter hvor min kÊreste var den eneste der spiste derfra og sjovt nok også den eneste der i dag sidder og har det dårligt.

2020幎9月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ